Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekoladko z którego dnia cyklu (dpo) wyniki? Progesteron bardzo ładny - świadczy o owulacji. Co do bety to chyba na nią za wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 17:24
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Czekoladko z którego dnia cyklu (dpo) wyniki? Progesteron bardzo ładny - świadczy o owulacji. Co do bety to chyba na nią za wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 17:33
-
Lubię_czekoladę wrote:8dpo, betę zawsze miałam <0,01
No właśnie coś wykazało... 8dpo - ma czas podrosnąć. Ale czasem coś wykazuje (w sensie te mniej niż 5) i ciąży nie ma.
Kochana życzę Ci żeby to było to. Oby aromek zadziałał!!! Tylko teraz jak się nie nakręcać i jak spędzić sylwestra?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Lubię_czekoladę wrote:Pietruszko dziękuje uskapajam się :*
Ja już w górach
Też bym się zestresowała. Z jednej strony nadzieja, że może, a z drugiej takie... "uspokój się"
gór zazdroszczę! i mam nadzieję że bardzo miło spędzisz ten czas :*
Parsleyek wrote:Też bym się zestresowała. Z jednej strony nadzieja, że może, a z drugiej takie... "uspokój się"
gór zazdroszczę! i mam nadzieję że bardzo miło spędzisz ten czas :* -
Lubię_czekoladę wrote:Dziękuje przesyłam wirtualne oscypki
Oscypki.. mmmmmm szkoda, że tylko wirtualne, ale narobiłaś smaka!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Lubię_czekoladę wrote:Zestresowałam się.. sorry
Nie denerwuj ❤️
Baw sie dobrze ❤️
Bo Bedzie dobrze ❤️
Wcinaj te oscypki za nas wszystkie - ja jak Pietruszkowa - zazdro !! ❤️ Ja oscypki z żurawina loveLubię_czekoladę, Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Przywiozę Wam wszystkie właśnie w karczmie zamówiłam sobie dubla grzane winko i piwko i niech się dzieje wola nieba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 18:00
Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Przywiozę Wam wszystkie właśnie w karczmie zamówiłam sobie dubla grzane winko i piwko i niech się dzieje wola nieba
A ja zaraz wysle Ci moj adres zeby oscypki po drodze nigdzie sie nie zgubiły
No taka mi ochote narobilas ze zaraz pojadę sobie kupic !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 18:07
-
Pączek wrote:No ! Brawo !
A ja zaraz wysle Ci moj adres zeby oscypki po drodze nigdzie sie nie zgubiły
No taka mi ochote narobilas ze zaraz pojadę sobie kupic !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 18:21
Pączek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Pączusiu I jak fryzura? Jaki kolorek?
No wiec - jak powiedziałam rudy to zobaczyłam przerażenie w oczach fryzjera a chodzę do niego juz 3 rok - i wiem ze krzywdy mi nie zrobi wiec powiedział zebym zostawiła to jemu
Światło mam kiepskie - moze rano bedzie lepiej widac ale wyszło tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ff28ac863f1.jpgAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Fioletkowa Kochana
No wiec - jak powiedziałam rudy to zobaczyłam przerażenie w oczach fryzjera a chodzę do niego juz 3 rok - i wiem ze krzywdy mi nie zrobi wiec powiedział zebym zostawiła to jemu
Światło mam kiepskie - moze rano bedzie lepiej widac ale wyszło tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ff28ac863f1.jpg
Bardzo ładne, szoku nie ma, a kolorek ładny i odżył- chciałabym podobne a mam trochę ciemniejsze od Twoich poprzednich.
No i Zazdroszczę tak zaufanego fryzjera
Pączek lubi tę wiadomość