Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje sloneczka
Krysiu kochana lof ju bez względu na wszystko. Każda z nas z każdym rokiem tetryczeje bardziej. Ważne aby robić to w grupie
Bellus kochanie wydaje mi się ze nawet jedna tabl może coś zdziałać.
Tulisiu kolorowy jesteś mega wsparciem na tym forum i zawsze twoje posty poprawiają mi nastrój. :*:*:*
O każdej której zapomniałam śle buziaki :*:*:*Tuliska, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobry! Ja zostałam maksymalnie pokonana Oj taka chora dawno nie byłam. W nocy myślałam że zejdę, ja nigdy nie mam wysokiej temperatury a wyskoczyła mi 38,4! a od rana też nie jest lepiej. Nie poszłam do pracy, bo nie mogę się utrzymać na nogach. Sylwester zapowiada się mocno zakropiony (ale chyba kroplami do nosa). To jeszcze jestem w stanie przeżyć, bo dla mnie sylwestry nigdy nie były jakąś wow okazją, ale jeszcze jutro mam zlecenie, mam śpiewać na ślubie i boję się czy będę w stanie
Końcówka roku że hej! Ale gdzie ja złapałam to paskudztwo? -
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry! Ja zostałam maksymalnie pokonana Oj taka chora dawno nie byłam. W nocy myślałam że zejdę, ja nigdy nie mam wysokiej temperatury a wyskoczyła mi 38,4! a od rana też nie jest lepiej. Nie poszłam do pracy, bo nie mogę się utrzymać na nogach. Sylwester zapowiada się mocno zakropiony (ale chyba kroplami do nosa). To jeszcze jestem w stanie przeżyć, bo dla mnie sylwestry nigdy nie były jakąś wow okazją, ale jeszcze jutro mam zlecenie, mam śpiewać na ślubie i boję się czy będę w stanie
Końcówka roku że hej! Ale gdzie ja złapałam to paskudztwo?
Kuruj się bejbe ;*;*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:witajcie ja dzis totalna niemoc i placzliwosc...życze wsztstkim gospodyniom spelnienia marzen w przyszlym roku:*
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry! Ja zostałam maksymalnie pokonana Oj taka chora dawno nie byłam. W nocy myślałam że zejdę, ja nigdy nie mam wysokiej temperatury a wyskoczyła mi 38,4! a od rana też nie jest lepiej. Nie poszłam do pracy, bo nie mogę się utrzymać na nogach. Sylwester zapowiada się mocno zakropiony (ale chyba kroplami do nosa). To jeszcze jestem w stanie przeżyć, bo dla mnie sylwestry nigdy nie były jakąś wow okazją, ale jeszcze jutro mam zlecenie, mam śpiewać na ślubie i boję się czy będę w stanie
Końcówka roku że hej! Ale gdzie ja złapałam to paskudztwo?
Nie lubie, nie lubie i jeszcze raz nie lubie
Co za paskudztwo
Aplikuj jakieś combo duże dawki - może jakoś pomogą
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dlaczego niemoc i placzliwosc? Temperatura ładnie rośnie
Kimi dzieki chcialabym miec troche Twojego weesolego usposobienia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 12:46
-
Ja w poszukiwaniu mojej @ jadę do gina. Zadzwoniłam i kazał przyjechać na usg. Już normalnie tracę cierpliwość29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziewczyny,
Mnie już nie będzie - Widzimy się w poniedziałek
Więc:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e89135df6029.jpg
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 14:33
Tuliska, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Parsleyek! Pietruszko!
Mam do Ciebie kochana pytanie pamiętasz może jaką miałaś dawkę Pregnylu?
Edit: mam nadzieję że gin znajdzie @. No ewidentnie bawi się w chowanego wyślemy list gończy i już! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 15:28