Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:witam siE z Wami w nowym roku! u mnie nie zaczal sie zle bo mam jakas skapa @ zobaczymy czy sie rozkreci i jakas temp 36.8... hmmm zobacze cYzy jutro spadnie:)
Kochana ja widzę że to dopiero 8 dpo, więc ta skąpa @ to chyba nie @ a może po porostu zagnieżdżane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 10:51
-
Violet146 wrote:Kochana ja widzę że to dopiero 8 dpo, więc ta skąpa @ to chyba nie @ a może po porostu zagnieżdżane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:56
-
Dziewczęta witam się noworocznie!
I zarazem witam się w moim wyczekanym 12 cyklu starań!! francowata @ wróciła z tej swojej balangi dziś rano. Chyba czekała na 2017
P.s jak samopoczucie?AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Dziewczęta witam się noworocznie!
I zarazem witam się w moim wyczekanym 12 cyklu starań!! francowata @ wróciła z tej swojej balangi dziś rano. Chyba czekała na 2017
P.s jak samopoczucie?
Mi się marzy sen...
Przykro mi z powodu @. Ale zaczynasz nowy cykl dokładnie w nowy Rok więc mam nadzieję że to będzie szczęśliwy cykl- tego Ci życzę z całego serca i wszystkim dziewczynom wymarzonych dwóch kresek...
Parsleyek, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
P.s jak samopoczucie?Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Ja również witam w Nowym Roku
Moje Kochane Gospodynie! Życzę Wam, aby ten rok 2017 był dla nas wszystkich bardzo szczęśliwy i każdej z nas przyniósł przynajmniej po jednym groszku, a tym większym szczęściarom nawet po dwa
Pietruszka ta Twoja @ to jakaś królewna czy co? Wiedziała że tyle osób na nią czeka, a ta sobie wyczekiwała na jakąś ładną i ważną datę Królewna czy nie, niech to będzie ostatnia @ w 2017 roku
Czekająca przykro mi z powodu @, ale głowa do góry, trzeba wierzyć że w końcu się uda :*
Fioletowa już niedługo Ci się sen spełni
Ja przez chorobę i leki zrobiłam sobie przedsmak przyszłych Sylwestrów bez % i nie było tak źle, więc spokojnie można groszkować
Ale co najważniejsze dałam radę na ślubie
Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2017 RokuViolet146, Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
P.s jak samopoczucie?
Hej hej u mnie dobrze. Co prawda imprezowalam z % ale delikatnie, odliczamy do testowania -
AniaŁ123 wrote:Ja również witam w Nowym Roku
Moje Kochane Gospodynie! Życzę Wam, aby ten rok 2017 był dla nas wszystkich bardzo szczęśliwy i każdej z nas przyniósł przynajmniej po jednym groszku, a tym większym szczęściarom nawet po dwa
Pietruszka ta Twoja @ to jakaś królewna czy co? Wiedziała że tyle osób na nią czeka, a ta sobie wyczekiwała na jakąś ładną i ważną datę Królewna czy nie, niech to będzie ostatnia @ w 2017 roku
Czekająca przykro mi z powodu @, ale głowa do góry, trzeba wierzyć że w końcu się uda :*
Ja przez chorobę i leki zrobiłam sobie przedsmak przyszłych Sylwestrów bez % i nie było tak źle, więc spokojnie można groszkować
Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2017 RokuAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja również witam w Nowym Roku
Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2017 Roku
Dziękuję Kochana, ja myślę że to dobra data na pierwszy dzień ciążyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Witam Was w Nowym Roku
Jeszcze raz - Wszystkiego dobrego !
Bellunia - nie zazdroszczę - biedna - trzymaj sie dzielnie ❤️
Pietruszka - no niezle Ci @ zabalowała - najważniejsze ze wróciła
Czekająca - nie lubie Twojej @
Aneczka - mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz ❤️❤️❤️
Fiolwtkowa skoro sen Ci sie marzy to chyba pobalowalas
Mam pytanie - ktos łyka/łykał niepokalanka ? Ja zaczęłam i mam wrazenie ze mi sluz rozwodnil - czy to normalne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 21:15
AniaŁ123, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Witam Was w Nowym Roku
Jeszcze raz - Wszystkiego dobrego !
Bellunia - nie zazdroszczę - biedna - trzymaj sie dzielnie ❤️
Pietruszka - no niezle Ci @ zabalowała - najważniejsze ze wróciła
Czekająca - nie lubie Twojej @
Aneczka - mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz ❤️❤️❤️
Fiolwtkowa skoro sen Ci sie marzy to chyba pobalowalas
Mam pytanie - ktos łyka/łykał niepokalanka ? Ja zaczęłam i mam wrazenie ze mi sluz rozwodnil - czy to normalne ?
Nie bardzo pobalowałam- tzn wszystko w rozsądnej dawce..
Ale nie mogłam odespać bo mnie synek obudził o 7... musiałam wstać...
A ty jak tam po...?
-
Violet146 wrote:Nie bardzo pobalowałam- tzn wszystko w rozsądnej dawce..
Ale nie mogłam odespać bo mnie synek obudził o 7... musiałam wstać...
A ty jak tam po...?
Bez jakiegos mega szału ale mimo to przyjemnie
Byłam u znajomych w domciu - małe grono - sami swoi
Wróciliśmy przed 3Violet146 lubi tę wiadomość
-
Pączuś ja łykałam i nie kojarzę takiej sytuacji ze śluzami
Ja z imprezy wyszłam o 2 z trzema dobrze zrobionymi facetami: małżem, bratem i kumplem. Wiozłam ich wszystkich i myślałam że padnę, normalnie jak stado małp. Mojego ścięło szybko bo był osłabiony przez chorobę i od północy miał już zakaz na alkohol a dzisiaj umiera, ale akurat przez grypę, bo wyłaził na balkon nie ubrany.
Mi już na szczęście przeszło ale za to jutro do pracy -
AniaŁ123 wrote:Pączuś ja łykałam i nie kojarzę takiej sytuacji ze śluzami
Ja z imprezy wyszłam o 2 z trzema dobrze zrobionymi facetami: małżem, bratem i kumplem. Wiozłam ich wszystkich i myślałam że padnę, normalnie jak stado małp. Mojego ścięło szybko bo był osłabiony przez chorobę i od północy miał już zakaz na alkohol a dzisiaj umiera, ale akurat przez grypę, bo wyłaził na balkon nie ubrany.
Mi już na szczęście przeszło ale za to jutro do pracy
Tzn taki wodnisty krem miewałam zazwyczaj koło 14-15 dnia a nie 10
Wiec zastanawiam sie czy to przypadkiem niepokalanek tego nie spowodowal
Zaczęłam brać tez omega 3-6-9 - to moze to ?! No zgłupiałam
No to mialas wesoły samochod z chłopakami