Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kochane
Niestety za śpiewania nie mogę zrezygnować, o to normalne, legalne zlecenie, więc idę na stracenie
Tuliś masz rację Co mnie nie zabije to mnie wzmocni Gorzej z moim, bo ubolewa że będę mu jutro marudzić przy sylwestrze
Albo potraktuję to jako ekstremalną dietę odchudzającą, bo do zjedzenia czegokolwiek mszę się zmuszać, więc nawet całkiem ok taka choroba (stosuję się do maksymy forum: Pierwsze nie narzekaj! )
Pietruszka mam nadzieję e ta paskuda się znajdzie, ten jeden jedyny raz, później już może jej nie być
Czekająca głowa do góry! Wszystko będzie dobrze w nowym, 2017 roku Wszystkie w to wierzymy bo tak będzieczekajacanacud1, Pączek lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No to może wybierz się do innego, jeśli Cię to uspokoi a nóż, widelec powie coś nowego, interesującego :*
ale dziewczyny poradzcie jakie badania zrobic zeby choxiaz sprawdzic co sie dzieje? progesteron? estradiol? bete chyba obowiazkowo
-
Tuliska wrote:Parsleyek! Pietruszko!
Mam do Ciebie kochana pytanie pamiętasz może jaką miałaś dawkę Pregnylu?
Edit: mam nadzieję że gin znajdzie @. No ewidentnie bawi się w chowanego wyślemy list gończy i już! :*
Z tego co pamiętam to Pregnyl 5000
Gin poszukał i nic nie znalazł, kazał czekać. Niedługo osiwieje od tego czekania29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Myślę, że może tak być Trzymam kciuki żeby ładnie się skończyło ❤
-
Cudzie nasz, ja nie widzę Twojego wykresu ale jesli kochana 11 miesięcy nie miałaś @ to raczej nie możliwe żeby punktualnie wróciła co do dnia jeśli taktycznie miałaś później owu to zobacz jaką miałaś wcześniej lutealna I dodaj sobie od nią domniemanej owu
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Z tego co pamiętam to Pregnyl 5000
Gin poszukał i nic nie znalazł, kazał czekać. Niedługo osiwieje od tego czekania
A ja mam 15 000 jedn.zapisane więc konska dawkę dostalam, tzn dostanę zamiast pęcherzyków to jajniku mi eksplodują hehe -
Tuliska wrote:A u Ciebie to jak już gin @ nie widzi na horyzoncie to nie wiem kochana może na nowy rok czeka, bo jej się stary nie podoba?
A ja mam 15 000 jedn.zapisane więc konska dawkę dostalam, tzn dostanę zamiast pęcherzyków to jajniku mi eksplodują hehe
Wiesz gin powiedział że @ prędzej czy później przyjdzie, chyba że jestem w ciąży obraz mu przypominał jakby było po owulacji a byłam 10 dni temu i było czysto
Z tego wszystkiego pije drugiego drinka i kończę sprzątanie bo musiałam się na czymś wyżyć a fr@nca niech przyłazi kiedy chce bo już mam dość
A Ty kochana z taką dawką to hoduj porządne... hmmm pęcherze? bo pęcherzyki to jakieś takie malutkie się wydają :*Tuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tuliska wrote:Cudzie nasz, ja nie widzę Twojego wykresu ale jesli kochana 11 miesięcy nie miałaś @ to raczej nie możliwe żeby punktualnie wróciła co do dnia jeśli taktycznie miałaś później owu to zobacz jaką miałaś wcześniej lutealna I dodaj sobie od nią domniemanej owu
kurde ja bylam dobrej mysli skoro raz mialam po 28dniach poNmzniej po 35.nastawilam sie ze poprostu bd dobrze juz.
-
czekajacanacud1 wrote:hmm moze teraz juz zobaczysz wykres. ale teraz zmienilo mi wykres wyznaczylo owulacje na pozniej...
kurde ja bylam dobrej mysli skoro raz mialam po 28dniach poNmzniej po 35.nastawilam sie ze poprostu bd dobrze juz.
Owu się przesunela bo zaznaczylas rozciagliwy śluz. -
Kochane moje!
Życzę Wam udanej zabawy dziś! Zapijcie wszystkie smutki a Nowy Rok powitajcie z uśmiechem na twarzy
Oby rok 2017 był jednym z najpiękniejszych!
Bella_Bella, Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"