Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane.
Ostatnie dni były intensywne ale fajne. Znajomi zachwyceni Brugge. Bardo im się podobało. Ja lecę zaraz na krew i o 18.30 będą wyniki.
Czuje się kompletnie nie ciazowo wiec zobaczymy. Jakoś objawy mi znikły. Wiem ze może to o niczym nie swiadczyc ale zawsze w głowie kolacze się myśl czy na pewno jest ok.
Paczus co prawda nie miałam styczności z niepokalankiem ale kochanie jest to zioło które wpływa na hormony wiec może trochę namieszać aby się wszystko wyregulować.
Pozdrawiam i caluje was kochane ;*;*Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hej kochane.
Ostatnie dni były intensywne ale fajne. Znajomi zachwyceni Brugge. Bardo im się podobało. Ja lecę zaraz na krew i o 18.30 będą wyniki.
Czuje się kompletnie nie ciazowo wiec zobaczymy. Jakoś objawy mi znikły. Wiem ze może to o niczym nie swiadczyc ale zawsze w głowie kolacze się myśl czy na pewno jest ok.
Paczus co prawda nie miałam styczności z niepokalankiem ale kochanie jest to zioło które wpływa na hormony wiec może trochę namieszać aby się wszystko wyregulować.
Pozdrawiam i caluje was kochane ;*;*
No może i tak jest jak piszesz - ja mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi i nie zrobi mi fali meksykańskiej z hormonówKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Wszystko jest i na pewno będzie dobrze !
No może i tak jest jak piszesz - ja mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi i nie zrobi mi fali meksykańskiej z hormonówMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cześć kochane,
Jestem i ja Aniu podobnie jak Ty "smarkajaco" przywitałam Nowy Rok z Sylwestra u znajomych musiałam zrezygnować bo chrzesniaka nie chciałam zarazić i tak zostałam na sylwestrze z rodzinką planszówki szły do północy hehe
A wczoraj leniuchowalam jak nigdy :
Pietruszko to w końcu @ sobie przypomniała o swojej roli no i tak jak już dziewczyny wspominaly, 01.01.2017 piękny dzień na pierwszy dzień ciazy
Cudzie i dobrze że się cieszysz kolejny cykl, nowa szansa na noworoczne szczęście;)
Teraz ja czekam na zarazę wlasciwie powinna byc dziś ale jakoś "się nie czuję"
Kimis! Co to na być? Że heeee? Buuuu taka duża dziewczynka a takie banialuki wypisuje
Krysiu, brałam niepokalanka ale nie kojarze żeby coś mi się pozmienialo, ale wszystko możliwe
No i też muszę wstawać oooo nieeeeeeeeeeee..........Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mi też się bardzo nie chce i na dodatek, jak to po wolnym (mimo że krótkim) wszyscy musieli mnie troszkę podenerwować od rana, ale już opanowałam sytuację
Kimi trzymam mocno kciuki i czekam na super wieści, bo o innych nie ma mowy! I w ogóle nie wolno tak myśleć!!! Absolutny zakaz dla wszystkich gospodyń
Pączuś jeśli są jakieś zmiany, to na pewno tylko na dobre
Czekająca na pocieszenie przypominam że w tym tygodniu męczymy się tylko do czwartku
Tuliś my też graliśmy w planszówki, ale w pewnym momencie okazało się że zasady są zbyt trudne jak na obecne towarzystwo Na szczęście już jestem praktycznie zdrowa, tylko praca spowodowała minimalne nasilenie choroby, ale na to już nie ma lekarstwa
Miłego dniaKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Cześć kochane,
Jestem i ja Aniu podobnie jak Ty "smarkajaco" przywitałam Nowy Rok z Sylwestra u znajomych musiałam zrezygnować bo chrzesniaka nie chciałam zarazić i tak zostałam na sylwestrze z rodzinką planszówki szły do północy hehe
A wczoraj leniuchowalam jak nigdy :
Pietruszko to w końcu @ sobie przypomniała o swojej roli no i tak jak już dziewczyny wspominaly, 01.01.2017 piękny dzień na pierwszy dzień ciazy
Cudzie i dobrze że się cieszysz kolejny cykl, nowa szansa na noworoczne szczęście;)
Teraz ja czekam na zarazę wlasciwie powinna byc dziś ale jakoś "się nie czuję"
Kimis! Co to na być? Że heeee? Buuuu taka duża dziewczynka a takie banialuki wypisuje
Krysiu, brałam niepokalanka ale nie kojarze żeby coś mi się pozmienialo, ale wszystko możliwe
No i też muszę wstawać oooo nieeeeeeeeeeee..........Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Mi też się bardzo nie chce i na dodatek, jak to po wolnym (mimo że krótkim) wszyscy musieli mnie troszkę podenerwować od rana, ale już opanowałam sytuację
Kimi trzymam mocno kciuki i czekam na super wieści, bo o innych nie ma mowy! I w ogóle nie wolno tak myśleć!!! Absolutny zakaz dla wszystkich gospodyń
Pączuś jeśli są jakieś zmiany, to na pewno tylko na dobre
Czekająca na pocieszenie przypominam że w tym tygodniu męczymy się tylko do czwartku
Tuliś my też graliśmy w planszówki, ale w pewnym momencie okazało się że zasady są zbyt trudne jak na obecne towarzystwo Na szczęście już jestem praktycznie zdrowa, tylko praca spowodowała minimalne nasilenie choroby, ale na to już nie ma lekarstwa
Miłego dnia
Będzie co będzie;) generalnie mam dobre wyniki. Mały niedobór vit b 12 ale reszta wydaje się ok.
O tarczycy nie czytam bo popadne w paranoję.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:No dobra - bede się obserwować i zobaczymy co będzie
Na chwile obecną kwitnę w papierach i mam już dosyć - więc ja dziś głównie w krzaczorach posiedzęPączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No to ja mam tak ze jak o tej porze cyklu miałam rozciągliwy tak teraz mam wodnisty krem
Tzn taki wodnisty krem miewałam zazwyczaj koło 14-15 dnia a nie 10
Wiec zastanawiam sie czy to przypadkiem niepokalanek tego nie spowodowal
Zaczęłam brać tez omega 3-6-9 - to moze to ?! No zgłupiałam
No to mialas wesoły samochod z chłopakami
Ja kwasy omega biorę dopiero po owu i nie zmieniają mi śluzu.Pączek lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Myśle kochana że niepokalanek ci nie zaszkodzi
Wczoraj mnie mój chłop troche zszokował bo powiedział "no chyba musze sie teraz w tym roku lepiej postarać bo inaczej to pewnie mnie zostawisz" - przemilczałam to zdanie - udałam że nie słyszę i poszłam spać -
Pączek wrote:Liczę na to
Wczoraj mnie mój chłop troche zszokował bo powiedział "no chyba musze sie teraz w tym roku lepiej postarać bo inaczej to pewnie mnie zostawisz" - przemilczałam to zdanie - udałam że nie słyszę i poszłam spać
Dobrze bo on tez musi się starać aby coś wyszło;)Pączek lubi tę wiadomość