Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Fioletkowa Kochana
No wiec - jak powiedziałam rudy to zobaczyłam przerażenie w oczach fryzjera a chodzę do niego juz 3 rok - i wiem ze krzywdy mi nie zrobi wiec powiedział zebym zostawiła to jemu
Światło mam kiepskie - moze rano bedzie lepiej widac ale wyszło tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ff28ac863f1.jpgPączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:Bardzo ładne, szoku nie ma, a kolorek ładny i odżył- chciałabym podobne a mam trochę ciemniejsze od Twoich poprzednich.
No i Zazdroszczę tak zaufanego fryzjera
Tak samo jak kosmetyczka - pojadę za nia nawet i na drugi koniec Warszawy
Wierna jestemViolet146 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Fioletkowa Kochana
No wiec - jak powiedziałam rudy to zobaczyłam przerażenie w oczach fryzjera a chodzę do niego juz 3 rok - i wiem ze krzywdy mi nie zrobi wiec powiedział zebym zostawiła to jemu
Światło mam kiepskie - moze rano bedzie lepiej widac ale wyszło tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ff28ac863f1.jpgPączek lubi tę wiadomość
-
Pączuś to następna paczka będzie z oscypkiem od sprawdzonych dostawców
Piękny kolor i cała fryzura
Czekoladka niech górski klimat Ci sprzyja i beta pięknie rośnie :-*
A tak w ogóle, choroba mnie pokonała, temperatura, ból całego ciała, katar, kaszel itd Sylwester będzie bardzo udanyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 21:13
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś to następna paczka będzie z oscypkiem od sprawdzonych dostawców
A tak w ogóle, choroba mnie pokonała, temperatura, ból całego ciała, katar, kaszel itd Sylwester będzie bardzo udany
Nic juz nie ma no poprostu to było silniejsze ode mnie
I tak jakos wyszło
Uznajmy ze głodna byłam
Uuuu Ania nie dobrze - a mozesz jutro miec urlop albo wczesniej wyjsc z pracy ?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Paczuś super fryzurka sama nie dawno miałam podobny kolorek ale teraz mam taki jak swoj,naturalny
Aniu bidulko
Mnie może nie rozłożyło ale zawsze moglabym sie lepiej czuć huhuha huhuha nasza zima zła
Czekokadka nie nerwować się proszę kochana co ma być to będzie mam nadzieję że będzie kolorowo
Pączek, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś to następna paczka będzie z oscypkiem od sprawdzonych dostawców
A tak w ogóle, choroba mnie pokonała, temperatura, ból całego ciała, katar, kaszel itd Sylwester będzie bardzo udanyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kochane Ja od jutra znikam bo mam gości.
Życzę wam cudownego Sylwestra :-*
Wybawcie się . Upijcie do nieprzytomności a nawet pozwalam wam mieć bliskie spotkanie z wc oraz wracać do domu na czworakach:-D za rok żadna z was nie będzie miała ku temu okazji. niech kac was wymeczy za wszykie czasy. Wyrzuccie z siebie wszytko co złe. Wyładujcie flustracje i złości. Niech to wszystko pójdzie w zapomnienie abyście mogły wejść w Nowy Rok z nową nadzieją oraz czystą głową. Pamietajcie że szczęście to stan umysłu i choćby świat się walił nie wolno się poddawać.
W nadchodzącym Nowym Roku życzę każdej z was siły motywacji i wytrwałości. To na początek. A zaraz za tym życzę każdej z was aby się szybciutko doczekała dwóch kreseczek.
Sobie natomiast życzę jednego abym we wrześniu przytuliła mojego kropka
Kocham was wszystkie moje e-przyjaciółki. Mam.ogromne szczęście że Was poznałam :-* :-* :-*
Parsleyek, Tuliska, Bella_Bella, Pączek, Violet146, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta zanim poznikacie na przygotowania i imprezy sylwestrowe mam jeszcze pytanie za 100 punktów
Na co działa ten acard i jak się go bierze?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Dziewczęta zanim poznikacie na przygotowania i imprezy sylwestrowe mam jeszcze pytanie za 100 punktów
Na co działa ten acard i jak się go bierze?czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Pączek - świetne włoski!
Ania - zdrówka! :*
Kim - oby te wszystkie życzenia się spełniły no może bez kaca giganta baw się dobrze KochanaKim87, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Kochane Ja od jutra znikam bo mam gości.
Wybawcie się . Upijcie do nieprzytomności a nawet pozwalam wam mieć bliskie spotkanie z wc oraz wracać do domu na czworakach:-D za rok żadna z was nie będzie miała ku temu okazji. niech kac was wymeczy za wszykie czasy. Wyrzuccie z siebie wszytko co złe. Wyładujcie flustracje i złości. Niech to wszystko pójdzie w zapomnienie abyście mogły wejść w Nowy Rok z nową nadzieją oraz czystą głową. Pamietajcie że szczęście to stan umysłu i choćby świat się walił nie wolno się poddawać.
W nadchodzącym Nowym Roku życzę każdej z was siły motywacji i wytrwałości. To na początek. A zaraz za tym życzę każdej z was aby się szybciutko doczekała dwóch kreseczek.
Kocham was wszystkie moje e-przyjaciółki. Mam.ogromne szczęście że Was poznałam :-* :-* :-*
Kochana Tobie również wszystkiego co najlepsze Co byśmy bez Ciebie zrobiłyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:22
-
Kim87 wrote:Kochane Ja od jutra znikam bo mam gości.
Aj lof ju ❤️❤️❤️❤️
Kimi - wszystkiego naj w Nowym Roku !
Wszystko napewno sie uda - wszystko napewno bedzie dobrze !
Krystynka jest bardzo wdzięczna za to ze mialas do niej cierpliwość w tym roku i ze zawsze pomocna dłoń wystawiałas ❤️❤️❤️
Odrazu mowie ze w 2017 lepiej ze mna nie bedzie z wiekiem mi sie pogarsza
Jestes Dobrym Duszkiem tego forum :* :* :*
Mocno ściskam i całuje !!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
Dziewczynki ja też Wam życzę wszystkiego co najlepsze... Dużo zdrówka,pogody ducha, zadowolenia z Życia, i upragnionego dzidziusia...
A Tobie Kimi spokojnej ciąży i dużo dużo zdrówka dla Was
Ściskam Was Mocno..Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:53
Tuliska lubi tę wiadomość
-
No i znowu nic nie dodam
Kimiś wiesz doskonale że my wszystkie, tego forum sobie nie wyobrażamy bez Ciebie! kochanego, grzecznego grosia nosisz pod serduszkiem, który pozostanie z tobą już na zawsze :* ♡
Będzie dobrze kochane! Zaczynamy rok ze szczęśliwą siódemką! Nie może być inaczej ♡ no i baaaa, mamy siebie, mamy tak wiele ♡ takie to banalne a takie prawdziwe ♡ i ruda Krystynko nie martw się, wszystkie z wiekiem stajemy się bardziej (jak by to ładnie powiedzieć ) "grymaśne" damy rade! Bo jak nie my, to ktoooo?
Violet146, Bella_Bella, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość