Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka
ja tez sie pisze na detoks alkoholowy takie postanowienie poczyniłam po tym, jak z mężem w sylwestra wypiliśmy jeszcze przed imprezą butelkę szampana haha
To świetnie Gospodynie na odwyku -
A ja wczoraj zjadłam i pączka i trochę czekolady
Luccecita witaj Lepiej późno niż wcaleLuccecita, Tuliska, Lubię_czekoladę, Pączek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Czekoladka
ja tez sie pisze na detoks alkoholowy takie postanowienie poczyniłam po tym, jak z mężem w sylwestra wypiliśmy jeszcze przed imprezą butelkę szampana haha
Kim cycki bolą ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliś Ty bierzesz clo? Teraz miałas pierwszy cykl? I co? Masz przy tym monitoring?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:No to widzę, że we trzy startujemy ze stymulacją Ja, Ty i Pietruszka
Ja już się postymulowałam z clo 3 razy w tamtym roku, ale w tym roku ruszam na nowo po przerwie! W zasadzie ruszyłam bo wczoraj zjadłam pierwszą tabletkę aromka
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tuliska wrote:A jaaaa??? Ja też ja też
Pierwszy raz z boom boom pregnylem
To kiedy to wielkie boom?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Jak Wy wszystkie się tak postymulujecie, to będzie wielkie baby boom
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Baby boom to jest u mnie, bo właśnie mi koleżanka z pracy powiedziała, że jest w ciąży!!! OŁ YEAAAA!!!
Ania, przybijam piątkę i uderzam jednocześnie głową w ścianę
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Baby boom to jest u mnie, bo właśnie mi koleżanka z pracy powiedziała, że jest w ciąży!!! OŁ YEAAAA!!!
Ania, przybijam piątkę i uderzam jednocześnie głową w ścianę
A w którym miesiącu/tygodniu? Moja w 3cim. Wiem ze pierwszy trymestr jest zagrożony, ale wkurza mnie to, że stale z nią rozmawiałam na ten temat i zwierzałam się jej z różnych szczegółów, a ona ani me ani be... Czuje się trochę oszukana i tak jakbym wyszła na głupka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:31
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A w którym miesiącu/tygodniu? Moja w 3cim. Wiem ze pierwszy trymestr jest zagrożony, ale wkurza mnie to, że stale z nią rozmawiałam na ten temat i zwierzałam się jej z różnych szczegółów, a ona ani me ani be... Czuje się trochę oszukana i tak jakbym wyszła na głupka...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:laski a te leki do stymulacji to moze mi endo dac czy to gin daje bo robi usg? tak na slepo by mi dala? wizyte mam u endo 16.01 i ciekawe co mi powie. dzis na wyniki krwi czekamAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
W ogóle to mój wykres w tym miesiącu mi się nie podoba... I obawiam się przesunięcia owu, a w związku z tym okresu i przez to terminu na hsg... ostatnio owu miałam 15dc i było to wyraźne (śluz, szyjka i temp), a w tym cyklu jakoś dziwnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:42
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Gadam sama ze sobąAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
AniaŁ123 wrote:A w którym miesiącu/tygodniu? Moja w 3cim. Wiem ze pierwszy trymestr jest zagrożony, ale wkurza mnie to, że stale z nią rozmawiałam na ten temat i zwierzałam się jej z różnych szczegółów, a ona ani me ani be... Czuje się trochę oszukana i tak jakbym wyszła na głupka...
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Nie dziwię Ci się... Dlatego staram się dzielić informacjami na te tematy z jak najmniejszą liczbą osób... Z pracy wie jedna koleżanka (która teraz zaczęła starania o drugie dziecko, więc mogę podzielić Wasz los...). Mam teraz tylko problem co powiedzieć kierowniczce w związku z moim wolnym i pobytem w szpitalu...ehh...
Może powiedz, że masz po prostu badania i módl się aby nie zapytała jakie
Jak ja miałam HSG i moja teściowa zadzwoniła z pytaniem po co idę do szpitala, bo mój MUSIAŁ powiedzieć to jej powiedziałam, że na badania kontrolne.. -
Przez to, że dużo osób już wie, czuję się jak gówno, które nie jest zdolne do zajścia w ciążę
-
pola89 wrote:W ogóle to mój wykres w tym miesiącu mi się nie podoba... I obawiam się przesunięcia owu, a w związku z tym okresu i przez to terminu na hsg... ostatnio owu miałam 15dc i było to wyraźne (śluz, szyjka i temp), a w tym cyklu jakoś dziwnie
Ale boisz się spadku teraz? Bo jak pójdzie do góry to dobrze nie?