Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudzie powodzenia :* nie martw się na zapas może jest git :*
Bella wejdź na wykres wiśni i zobacz jak było u niej. Kochana im bardziej analizuje tym gorzej dla ciebie ;*;*czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć
Kimi
Piękna beta :*
Pączuś
Co do pracy... Na rozmowę musisz pójść i być może już wtedy uda Ci się podjąć decyzję
Czekoladka
Nie lubię Twojej @...
Piszę z pamięci, więc pewnie wiele rzeczy pominęłam... Przepraszam...
Umówiłam się na hsg 25.01 mam się zgłosić ze skierowaniem do szpitala, a 27.01 będzie hsg i laparoskopia teraz mam tylko stracha, że mi się okres poprzesuwa i nic z tego nie wyjdzie... Ale mam nadzieję, że wszystko będzie jak trzebaLubię_czekoladę, Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hej Wam :*
Pola, super wiadomosci! nareszcie szybko zleci
Paczek, Ewi niestety tak bywa ale trzeba chyba wierzyc, bo inaczej to dupa.. Miesiac czy dwa to nieduzo.. Dacie rade :* Choc latwo sie komus mowi
Ja od wczoraj zaczelam 18 cykl staran i dalo mi to tak po mordzie, ze od wczoaj powstrzymuje sie od placzu Jeszcze z nowym rokiem weszlam w 28 rok zycia to juz w ogole..
Moje postanowienie na ten cykl to detoks organizmu, bo czuje, ze przegielam z fajkami, alkoholem i smieciowym zarciem..pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane Moje :-*
Mój mąż nigdzie nie wyjeżdża, ale za to kłócę się z nim niemiłosiernie o tą moją sytuację w pracy, czyli ciążę koleżanki. On mnie w ogóle nie rozumie. Wręcz uważa że przesadzam. Męczy mnie tylko aby o tym rozmawiać, a ja naprawdę nie chcę o tym rozmawiać i myśleć jeszcze w domu. A ten do mnie pretensje że nie chcę mu wytłumaczyć, a ja nie potrafię, tak aby zrozumiał, bo próbowałam.
Ahhh... Moja prolaktyna pewnie już wyskoczyła pod niebo, bo od dwóch dni non stop czuję zdenerwowanie i ucisk w żołądku. Co ja mam mu powiedzieć? -
Kochane witamy się we środę prawie weekend.
Proszę bez zalamek kochane. Co się odwlecze to nie uciecze.
Paczus i Ewi macie czas na to aby wdrożyć nowe suple ewentualnie. Oczyścić się po świątecznym obzarstwie itd. Trochę ruszyć dupke z domu
Mnie tego brakuje ale nie ma zmiłuj nie ruszam tyłka do 14dc.
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane Moje :-*
Mój mąż nigdzie nie wyjeżdża, ale za to kłócę się z nim niemiłosiernie o tą moją sytuację w pracy, czyli ciążę koleżanki. On mnie w ogóle nie rozumie. Wręcz uważa że przesadzam. Męczy mnie tylko aby o tym rozmawiać, a ja naprawdę nie chcę o tym rozmawiać i myśleć jeszcze w domu. A ten do mnie pretensje że nie chcę mu wytłumaczyć, a ja nie potrafię, tak aby zrozumiał, bo próbowałam.
Ahhh... Moja prolaktyna pewnie już wyskoczyła pod niebo, bo od dwóch dni non stop czuję zdenerwowanie i ucisk w żołądku. Co ja mam mu powiedzieć?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Cześć
Kimi
Pączuś
Co do pracy... Na rozmowę musisz pójść i być może już wtedy uda Ci się podjąć decyzję
Czekoladka
Nie lubię Twojej @...
Umówiłam się na hsg 25.01 mam się zgłosić ze skierowaniem do szpitala, a 27.01 będzie hsg i laparoskopia teraz mam tylko stracha, że mi się okres poprzesuwa i nic z tego nie wyjdzie... Ale mam nadzieję, że wszystko będzie jak trzebapola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Wam :*
Paczek, Ewi niestety tak bywa ale trzeba chyba wierzyc, bo inaczej to dupa.. Miesiac czy dwa to nieduzo.. Dacie rade :* Choc latwo sie komus mowi
Ja od wczoraj zaczelam 18 cykl staran i dalo mi to tak po mordzie, ze od wczoaj powstrzymuje sie od placzu Jeszcze z nowym rokiem weszlam w 28 rok zycia to juz w ogole..
Moje postanowienie na ten cykl to detoks organizmu, bo czuje, ze przegielam z fajkami, alkoholem i smieciowym zarciem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 07:53
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Wam :*
Moje postanowienie na ten cykl to detoks organizmu, bo czuje, ze przegielam z fajkami, alkoholem i smieciowym zarciem..
Czekoladka młoda doopa jesteś! Ja w tym roku przekraczam 30 lat
Jeden miesiąc stymulacji to jeszcze za mało. Dużo o tym czytałam i mało kiedy udawało się po pierwszym razie, a raczej praktycznie nikomu się to nie udawało, dlatego zaczekaj jeszcze na efekty, ale fajki rzucaj już teraz, w tym momencie
Jakie plany na ten cykl? Idziesz do tego lekarza?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Ahhh... Moja prolaktyna pewnie już wyskoczyła pod niebo, bo od dwóch dni non stop czuję zdenerwowanie i ucisk w żołądku. Co ja mam mu powiedzieć?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana tulę cię ;* . Testy oblizane i obsmarkane z każdej strony zresztą wszystkie inne tez;)
Kim87 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Cześć
Kimi
Pączuś
Czekoladka
Nie lubię Twojej @...
Umówiłam się na hsg 25.01 mam się zgłosić ze skierowaniem do szpitala, a 27.01 będzie hsg i laparoskopia teraz mam tylko stracha, że mi się okres poprzesuwa i nic z tego nie wyjdzie... Ale mam nadzieję, że wszystko będzie jak trzebapola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka młoda doopa jesteś! Ja w tym roku przekraczam 30 lat
Jeden miesiąc stymulacji to jeszcze za mało. Dużo o tym czytałam i mało kiedy udawało się po pierwszym razie, a raczej praktycznie nikomu się to nie udawało, dlatego zaczekaj jeszcze na efekty, ale fajki rzucaj już teraz, w tym momencie
Jakie plany na ten cykl? Idziesz do tego lekarza?
Wiem, ze musze czekac :* dziekuje mam jeszcze leki na ten i kolejny cykl, potem moze wymusze jeszcze jedno opakowanie i jesli nic to chyba podejdziemy do in vitro..
Fajory rzucam.. Ostatnio cos zaczelam palic, zupelnie bez sensu ale z nowym cyklem juz przestaje
Do lekarza chyba pojde, dla wlasnego dobrego samopoczucia, chociaz powiedzial, ze nie ma takiej potrzeby.. -
Lubię_czekoladę wrote:Ania, bo oni to inaczej do tego podchodza.. To chyba dlatego.. Pewnie twierdzi, ze z Wami wszystko ok i na pewno bedziecie mieli dziecko a Ciebie w srodku rozsadza.. Tez bym sie zalamala na Twoim miejscu.. I masz do tego swiete prawo. Ja czasami mojemu probuje wytlumaczyc dlaczego cos czuje tak a nie inaczej ale roznie bywa.. Faceci sa prosci i twierdza, ze my to takie bomby i nigdy nie wiadomo o co nam chodzi.. Moze odpoczynek dobrze by Ci zrobil? Zdala z pracy przede wszystkim?
Teraz nie ma szans na urlop, ale za to tej koleżanki ma nie być dwa tygodnie od poniedziałku chyba, więc trochę odsapnę, dzisiaj też jej nie ma, jedynie jutro.
Widzę że jednak nie ma rady na mojego. Muszę zacisnąć zęby i przetrzymać najgorsze.
Dziękuje Wam Kochane za wsparcie -
Ahhh... Moja prolaktyna pewnie już wyskoczyła pod niebo, bo od dwóch dni non stop czuję zdenerwowanie i ucisk w żołądku. Co ja mam mu powiedzieć?
Kim87 lubi tę wiadomość