Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Pola, kiedy termin @?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Nie ma czego pokazywać... Wiesz... Jak się bardzo chce zobaczyć, to można...
Polcia na każdą przyjdzie pora. Widzisz Pączuś się nie spodziewała, myślała o nowej pracy, o przerwaniu starań, a tu bum! Wiem że to smuci, oj ostatnio bardzo dużo mogę na ten temat powiedzieć, ale jak widzimy wszystko jest możliwie. Lecimy teraz po kolei, jedynie nie znamy tej kolejności, ale każdej się uda i koniec!pola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Polcia na każdą przyjdzie pora. Widzisz Pączuś się nie spodziewała, myślała o nowej pracy, o przerwaniu starań, a tu bum! Wiem że to smuci, oj ostatnio bardzo dużo mogę na ten temat powiedzieć, ale jak widzimy wszystko jest możliwie. Lecimy teraz po kolei, jedynie nie znamy tej kolejności, ale każdej się uda i koniec!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Sądząc po owulacji, to dzisiaj... Sądząc po ostatnich terminach @, to w środę..
W takim razie jeszcze wszystko możliwepola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Kochana takie są testy! Na zdjęciu widać. One mogą blednąć. Idz na bete i przy okazji koniecznie zrób tarczycę. Nie denerwuj się. Temperatura potwierdza wynik. Normalnie w tym dniu już by był spadek.
Nie wzielam rano euthyrox wiec ok - zrobie tez to bo tak pomyslalam wlasnie zeby TSH zbadać
Czy ja jeszcze progesteron mam robic ?
-
Lubię_czekoladę wrote:Taaak jaralam sie wczoraj pozytywnym testem owu jak dziecko tylko nie wiem czy dzisiaj juz zaczac brac acard czy poczekac ale to chyba mi podpowie ciocia Kim
Serio.. Jak wczoraj siknelam to chcialo mi sie tanczyc ze Starym hihi jak mi niewiele do szczescia trzebaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki powiem wam że dobrze ze zrobiłysmy nowy wątek bo energia powróciła i teraz grochy bada się sypać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:23
pola89, Pączek, Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Baby teraz zobaczcie Pączka chłop w delegacje pojechał gdy ona miała owu a i tak zasial ziarenko. Nie ma reguły czy się sexuje raz czy 100 razy;-)
pola89, Pączek, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Wow Pączek co za news z rana!!!! Czekamy na wyniki bety, trzymam kciuki!
Pączek lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
pola89 wrote:Cześć
Czekoladka
Działaj, działaj
U mnie spadek... Więc duuupa test negatywny... To znaczy na siłę cień cienia cienia widziałam, ale to raczej moja wyobraźnia...
Kochana taki spadek to nic, Pączuś też wczoraj narzekał na spadek a dziś co dwie krechy, dopóki nie ma @ to jest nadzieja
pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:Sądząc po owulacji, to dzisiaj... Sądząc po ostatnich terminach @, to w środę..
Pola kurcze wiem że bywa trudno... jesteśmy na podobnym etapie starań. Ciężko szuka się pozytywów ale na prawdę za chwilę będziesz miała hsg i może ono coś pomoże, wyjaśni, i też przeczyści Głowa do góry Kochana :*pola89 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziękuję Wam
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
nick nieaktualny