Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:A ja się witam w nowym cyklu
Wiem że boli. Jest złość i rozczarowanie. Ale to forum pokazuje nam, że się udaje. Ktoś kto walczy z czasem wygrywa! Wierzę że na każdą przyjdzie odpowiednia pora. Trzymaj się kochanaViolet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Fioletku bardzo mi przykro Głupi małpiszon!!! Uda Ci się, zobaczysz! Nawet się nie zorientujesz, a już będą dwie kreseczki Jak widać "rzecz jest do zrobienia" Dlatego uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy w klejce :*
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Witam poweekendowo w 12 cs
Kochana widzę że twarda z Ciebie sztuka i nie załamujesz się
Uda się i koniec Myślę że 12cs jest do tego odpowiedni. Mocno trzymam kciuki!!!Luccecita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Violet146 wrote:Dziękuję Dziewczynki, - nic mi się ostatnio nie powodzi...
Kochana nie myśl tak i nie mów tak! Z prawkiem miałaś pecha że trafiłaś na buca! A z @...teraz przyszła, ale w końcu nadejdzie ten dzień że nie przyjdzie i powiesz: wszystko mi się udaje Tego Ci życzę jak najszybciejViolet146 lubi tę wiadomość
-
Ale ok zero użalania się nad sobą muszę być twarda, i pomyśleć o czymś innym... Np.dalej nie wiem na jaki kurs się zdecydować...Co myślicie o kosmetyczne....? Został mi tydzień czasu więc muszę się wziąsc ostro za siebie...
pola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Kochana widzę że twarda z Ciebie sztuka i nie załamujesz się
Uda się i koniec Myślę że 12cs jest do tego odpowiedni. Mocno trzymam kciuki!!!
Ja też myślę że 12cs jest odpowiedniLubię_czekoladę, Luccecita lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Violet146 wrote:Ale ok zero użalania się nad sobą muszę być twarda, i pomyśleć o czymś innym... Np.dalej nie wiem na jaki kurs się zdecydować...Co myślicie o kosmetyczne....? Został mi tydzień czasu więc muszę się wziąsc ostro za siebie...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Violet146 wrote:Ale ok zero użalania się nad sobą muszę być twarda, i pomyśleć o czymś innym... Np.dalej nie wiem na jaki kurs się zdecydować...Co myślicie o kosmetyczne....? Został mi tydzień czasu więc muszę się wziąsc ostro za siebie...
To zależy od osobowości Ja np. widzę się bardziej w pracy z dziećmi, opiekunka dziecięca czy coś takiego, dla mnie kosmetyczka to byłoby ponad moje umiejętności ale jeśli uważasz że się sprawdzisz to pewnie!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Fioletku
I zaczniesz kurs a tu wyjdzie plusik popatrz na PączkaViolet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Parsleyek wrote:To zależy od osobowości Ja np. widzę się bardziej w pracy z dziećmi, opiekunka dziecięca czy coś takiego, dla mnie kosmetyczka to byłoby ponad moje umiejętności ale jeśli uważasz że się sprawdzisz to pewnie!
Parsleyek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Parsleyek wrote:Ja też myślę że 12cs jest odpowiedni
No Pietruszka 12 jajo będzie trafione-zatopione
Edit: w porywach na 13Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 12:01
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ale ok zero użalania się nad sobą muszę być twarda, i pomyśleć o czymś innym... Np.dalej nie wiem na jaki kurs się zdecydować...Co myślicie o kosmetyczne....? Został mi tydzień czasu więc muszę się wziąsc ostro za siebie...
A co myślisz o pracach biurowych? Jakaś sekretarka? Kursy księgowe wchodzą w grę?
Kosmetyczka jak najbardziej, lub fryzjerka
Ale właśnie pomoc dentystyczna też super sprawa.
Tylko jakie to są kursy? Ile one trwają? W czym właściwie można wybierać. Bo np kurs na kosmetyczkę, a raczej manicurzystkę może trwać kilka dni, a np na pomoc dentystyczną już znacznie dłużej. -
-
Kochani nie wiem czy lubię i nie wiem co bym chciała robić - wiem że to może śmieszne ale naprawdę nie wiem...
Pierwszy raz pomyślałam o Child care - tu mogłabym pracować w przedszkolu jako pomoc. W Polsce nie bardzo bo musiałabym ukończyć pedagogike, a myślałem jeszcze o obsługa klienta, kosmetyka, praca w biurze pomoc dentystyczna... Wszystkie trwają rok chyba że pójdę na kurs online to może krócej i też z certyfikatem...
Nie wiem.... -
Edit szukam kursu gdzie będzie mi też łatwo znaleźć pracę w Polsce bo chciałbym wrócić za 2 lata...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 12:23
-
Violet146 wrote:Kochani nie wiem czy lubię i nie wiem co bym chciała robić - wiem że to może śmieszne ale naprawdę nie wiem...
Pierwszy raz pomyślałam o Child care - tu mogłabym pracować w przedszkolu jako pomoc. W Polsce nie bardzo bo musiałabym ukończyć pedagogike, a myślałem jeszcze o obsługa klienta, kosmetyka, praca w biurze pomoc dentystyczna... Wszystkie trwają rok chyba że pójdę na kurs online to może krócej i też z certyfikatem...
Nie wiem.... -
Edit szukam kursu gdzie będzie mi też łatwo znaleźć pracę w Polsce bo chciałbym wrócić za 2 lata...