Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Violet, niestety wydaje mi się, że pracy w Polsce nie ugrasz kursem.. Studia studia i tylko studia wchodzą w grę.. Albo mega dużo farta..Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Violet, niestety wydaje mi się, że pracy w Polsce nie ugrasz kursem.. Studia studia i tylko studia wchodzą w grę.. Albo mega dużo farta..
Ale mnie pocieszyłyscie... Ale wiem że ciężko będzie z pracą...chociaż tutaj kursy wyglądają trochę inaczej niż w Polsce, tu jest rok szkoły i w tym praktyki... I na koniec trzeba wszystko zaliczyć...No nic na pewno mi nie zaszkodzi..
Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ale mnie pocieszyłyscie... Ale wiem że ciężko będzie z pracą...chociaż tutaj kursy wyglądają trochę inaczej niż w Polsce, tu jest rok szkoły i w tym praktyki... I na koniec trzeba wszystko zaliczyć...No nic na pewno mi nie zaszkodzi..
pola89 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ale mnie pocieszyłyscie... Ale wiem że ciężko będzie z pracą...chociaż tutaj kursy wyglądają trochę inaczej niż w Polsce, tu jest rok szkoły i w tym praktyki... I na koniec trzeba wszystko zaliczyć...No nic na pewno mi nie zaszkodzi..
Myślę, że powinnaś przemyśleć w czym czułabyś się dobrze i to wybrać. Bo czy wybierzesz kurs kosmetyczki, pracownika biurowego czy opiekunki nie będzie równało się z tym, że znajdziesz pracę lub jej nie znajdziesz w danym kierunku. Różnie toczą się ludzkie losy i nie wiadomo co nam przyniesie życie A skoro kurs ma trwać rok to szkoda żebyś męczyła się w czymś co Cię kompletnie nie będzie interesowałoLubię_czekoladę, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Myślę, że powinnaś przemyśleć w czym czułabyś się dobrze i to wybrać. Bo czy wybierzesz kurs kosmetyczki, pracownika biurowego czy opiekunki nie będzie równało się z tym, że znajdziesz pracę lub jej nie znajdziesz w danym kierunku. Różnie toczą się ludzkie losy i nie wiadomo co nam przyniesie życie A skoro kurs ma trwać rok to szkoda żebyś męczyła się w czymś co Cię kompletnie nie będzie interesowało
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki , wiem dlatego trudno mi się zdecydować, no nic przejrzę wszystkie i zobaczę co mi dokładnie oferują i może będzie mi łatwiej coś zdecydowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 14:10
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Mądre słowa
Oh yeah
A tak w ogóle zdecydowałam się na wizytę u mojego gina dziś. To ostatnia rzecz jaką sprawdzam w tym cyklu!
Od dziś też zamierzam brać acard i niech się dzieje wola nieba!Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:Dzięki dziewczynki , wiem dlatego trudno mi się zdecydować, no nic przejrzę wszystkie i zobaczę co mi dokładnie oferują i może będzie mi łatwiej coś zdecydowac...
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Oh yeah
A tak w ogóle zdecydowałam się na wizytę u mojego gina dziś. To ostatnia rzecz jaką sprawdzam w tym cyklu!
Od dziś też zamierzam brać acard i niech się dzieje wola nieba!Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Ja powiem Wam szczerze, że po wczorajszym pozytywnym owulacyjnym i wczorajszymi to dzisiaj nawet nie sprawdziłam szyjki, bo nie chciałam tam grzebać, żeby niczego nie zepsuć <sick>
AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pączek, zbliża się godzina 0 łaaaa pisz pisz tu koniecznie szybciutko jak tylko będziesz miała wynik
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Pączek, zbliża się godzina 0 łaaaa pisz pisz tu koniecznie szybciutko jak tylko będziesz miała wynik
Lubię_czekoladę, Parsleyek, AniaŁ123, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Czekolada - strona z wynikami zaraz się zapali - odświeżam ją co 5 min
-
Violet146 wrote:Dzięki dziewczynki , wiem dlatego trudno mi się zdecydować, no nic przejrzę wszystkie i zobaczę co mi dokładnie oferują i może będzie mi łatwiej coś zdecydowac...
Tak, sprawdź i nam napisz co oferują
Pytałam się o miejsce, bo to też ma znaczenie. Bardziej mi chodziło o to czy np bliżej większego miasta, np Rzeszowa. Bo jeśli byłoby to większe miasto, to kurs księgowości + język angielski, to jest super opcja. Na początek można iść na jakiś staż, a później już szukać coraz lepszych ofert w różnych większych firmach i korporacjach. Ale znowu w mniejszej miejscowości, to się już nie będzie tak liczyć.Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Czekolada - strona z wynikami zaraz się zapali - odświeżam ją co 5 min
Ale napięcie!!! Istne szaleństwoPączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja powiem Wam szczerze, że po wczorajszym pozytywnym owulacyjnym i wczorajszymi to dzisiaj nawet nie sprawdziłam szyjki, bo nie chciałam tam grzebać, żeby niczego nie zepsuć <sick>
Absolutnie zakaz macania Nic nie ruszaj, bo się jajo obraziLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Robie wszystko po łebkach - w ogóle nie mam głowy do pracy dziś
Pączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja powiem Wam szczerze, że po wczorajszym pozytywnym owulacyjnym i wczorajszymi to dzisiaj nawet nie sprawdziłam szyjki, bo nie chciałam tam grzebać, żeby niczego nie zepsuć <sick>
Nie macaj !
Zakaz !Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość