Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Ja zbieram się do gina. Pączek trzymam kciuki!!!
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Śmietanka masz też hashi? Jaką miałaś dawkę przed ciążą?
hashi z tego co wiem nie mam, mialam zapalenie tarczycy - przerobilam rozne dawki euthyroxu, dopiero przy tsh 0,2 zaszlam w aktualna ciaze a 11dpo moje tsh bylo juz 6,5
edit: aaale mam konflikt serologiczny z mezem i z tego powodu juz raz przy poronieniu mialam zastrzyk w dupsko i teraz kolejny dostane w 28tc boskie przezycie jak ci wbijaja ogromna igle w miesnia dupnego i przebijaja sie przez warstwe cellulitu i tluszczu jak nie wiecie jakie macie grupy krwi to zbadajcie je dziewczyny! i wasi meni tez!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 16:56
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:hashi z tego co wiem nie mam, mialam zapalenie tarczycy - przerobilam rozne dawki euthyroxu, dopiero przy tsh 0,2 zaszlam w aktualna ciaze a 11dpo moje tsh bylo juz 6,5
edit: aaale mam konflikt serologiczny z mezem i z tego powodu juz raz przy poronieniu mialam zastrzyk w dupsko i teraz kolejny dostane w 28tc boskie przezycie jak ci wbijaja ogromna igle w miesnia dupnego i przebijaja sie przez warstwe cellulitu i tluszczu jak nie wiecie jakie macie grupy krwi to zbadajcie je dziewczyny! i wasi meni tez!
Oj to faktycznie wystrzał w kosmos! Nie dziwię się że się zdenerwowałaś. A miałaś przy tym typowe objawy nadczyności? Czy przy ciąży się to inaczej odczuwa? Ja nawet nigdy nie miałam takiego wyniku, najwyższy tu lekko ponad 5 i czułam się strasznie.
A grupy krwi mamy na szczęście zgodne -
MMadziula: hej jak cos to nie jestem zadnym ekspertem, pisze tylko to co uslyszalam od lekarza u mnie u ciezarnych bada sie raz na jakis czas przeciwciala a w 28tc idzie sie na zastrzyk z przeciwcialami w dupke i jeszcze raz przy porodzie przygotuj sie na boskie doznania
jak cos to powiedz lekarzowi, ze masz Rh- a maz Rh+ bo lekarze maja tyle pacjentek, ze zapominaja czasami
edit: te przeciwciala to jakos odczyn coombsa sie zwieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:06
-
Aniu - w pierwszym biochemie mialam tsh w dniu poronienia jakos kolo 6 i balagan w ftekach, progesteronie, prolaktynie - wszystkie hormony mialam zaburzone nie bralam jeszcze wtedy euthyroxu; czulam sie fatalnie, naprawde masakra, to glupie co napisze ale przeszlo jak reka odjal jak przyszla @
a w aktualnej ciazy czulam sie naprawde ok, nigdy nie pomyslalabym, ze mam tak wysokie tsh; moj gin nie chcial mi nic przepisac bo do tsh 10 on nic nie zrobi ale endo poratowal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:13
-
Baby masakra. Paczeka beta jest ujemna. Brak mi słów. Dziewczyna się załamała i na razie odchodzi z forum. Wszystkie was przeprasza ale starsznie ja to zabolało. Tak mi przykro nie wiem jak ja pocieszyc. Dajmy jej czas na ochloniecie. (((Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Baby masakra. Paczeka beta jest ujemna. Brak mi słów. Dziewczyna się załamała i na razie odchodzi z forum. Wszystkie was przeprasza ale starsznie ja to zabolało. Tak mi przykro nie wiem jak ja pocieszyc. Dajmy jej czas na ochloniecie. (((
kurwa no co za badziewny test!!!!!!!!!! -
Kim87 wrote:Baby masakra. Paczeka beta jest ujemna. Brak mi słów. Dziewczyna się załamała i na razie odchodzi z forum. Wszystkie was przeprasza ale starsznie ja to zabolało. Tak mi przykro nie wiem jak ja pocieszyc. Dajmy jej czas na ochloniecie. (((Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączusiu
Tulę Cię bardzo mocno bądź silna! Jak tylko będziesz czuć się na siłach wróć do nas! Bardzo mi przykro... Bardzo...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Widzicie czasem testy kłamią. Starsznie mi przykro ze ja to spotkało bo nie powinno. Mam nadzieje ze jak minie pierwsza złość i smutek to wróci do nas. Na razie nich dziewczyna się pozbiera. Przytuliłam ja od was wszystkich. Świat jest niesprawiedliwyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Nie Jeszcze cały dzień ją nakręcałyśmy!!! Mam wyrzuty sumienia! Trzeba było podejść do tematu na chłodno i spokojnie czekać na wyniki. Beznadzieja! Brak słów Jeszcze tak długo ją trzymali! Dramat! Beznadziejne testy! I jeszcze ta temperatura
-
Kim87 wrote:Widzicie czasem testy kłamią. Starsznie mi przykro ze ja to spotkało bo nie powinno. Mam nadzieje ze jak minie pierwsza złość i smutek to wróci do nas. Na razie nich dziewczyna się pozbiera. Przytuliłam ja od was wszystkich. Świat jest niesprawiedliwyAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
AniaŁ123 wrote:Nie Jeszcze cały dzień ją nakręcałyśmy!!! Mam wyrzuty sumienia! Trzeba było podejść do tematu na chłodno i spokojnie czekać na wyniki. Beznadzieja! Brak słów Jeszcze tak długo ją trzymali! Dramat! Beznadziejne testy! I jeszcze ta temperatura
Matko... Pączuś...
Zgadzam się z Tobą Ania, że tak czekałysmy i nakręcałyśmy. Wierzyłysmy ze będzie dobrze.. beznadziejny test!!!!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Baby masakra. Paczeka beta jest ujemna. Brak mi słów. Dziewczyna się załamała i na razie odchodzi z forum. Wszystkie was przeprasza ale starsznie ja to zabolało. Tak mi przykro nie wiem jak ja pocieszyc. Dajmy jej czas na ochloniecie. (((
O kurwa.... Normalnie aż brak mi słów, to nie był cien cienia, a już ładne krechy..
A może oni coś poknocili skoro tak długo czekała.... Już nie wiem co myśleć...
O Boże...
I Zgadzam się z Anią i Parsleykiem że nie potrzebnie się tak wszystkie nakręcałysmy...- tylko nikt nie przypuszczał, że też może się pomylić....
Tak bardzo mi przykro...
-
Wiecie kochane test nie była jakiś za 1zl tylko Pink test. Dlatego trudno mi to pojąć. To dobre testy.
Wiem też się czuje winna ale była taka ładna krecha. Poza tym bardzo rzadko się zdarza ze testy wychodzą fałszywie dodatnie. Szybciej w drugą stronę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat