Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzisz Madziula ja też kiedyś miałam poz test a ciąży nie było. Tylko inaczej było w moim przypadku bo ja wiedziałam że my zajdziemy. Bylo to po poronieniu.Paczek na pewno inaczej to przeżywa bo to jej pierwszy test poz kiedykolwiek.
Ehhh dobra dziewczyny jak któraś będzie robić testy to sikajcie najpier na tanie a potem kupcie np clear blue plus sikany. One się nie myla raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:58
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Baby masakra. Paczeka beta jest ujemna. Brak mi słów. Dziewczyna się załamała i na razie odchodzi z forum. Wszystkie was przeprasza ale starsznie ja to zabolało. Tak mi przykro nie wiem jak ja pocieszyc. Dajmy jej czas na ochloniecie. (((
Przytulamy ja wirtualnie...Kim87 lubi tę wiadomość
-
Czekająca, Pietruszka
Piszcie jak po wizytachLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Wiecie kochane test nie była jakiś za 1zl tylko Pink test. Dlatego trudno mi to pojąć. To dobre testy.
Wiem też się czuje winna ale była taka ładna krecha. Poza tym bardzo rzadko się zdarza ze testy wychodzą fałszywie dodatnie. Szybciej w drugą stronę.
No właśnie, chciałabym żeby temperatura utrzymała się w górze i żeby jednak okazało się że laboratorium coś pomieszało i dlatego nie oddali wyników razem tylko później...
Ale lepiej już nie gdybać...
To musiało bardzo zabolec- bardzo mi przykro...
-
pola89 wrote:Czekająca, Pietruszka
Piszcie jak po wizytach
Wg gina owulacja się odbyła. Widać było jeszcze płyn i coś tam z ciałkiem żółtym - co było ok - ale nie zapamiętałam teraz Duphaston przez 14 dni.
Z pozostałych zaleceń: nie myśleć o ciąży, nie czytać co mogę jeszcze zrobić żeby zajść, skupić się na pracy i zająć głowę innymi myślami. Nie odliczać dni. Żyć normalnie.
Postaram się zastosować.Lubię_czekoladę, pola89, AniaŁ123, bita_smietana, Violet146, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Wg gina owulacja się odbyła. Widać było jeszcze płyn i coś tam z ciałkiem żółtym - co było ok - ale nie zapamiętałam teraz Duphaston przez 14 dni.
Z pozostałych zaleceń: nie myśleć o ciąży, nie czytać co mogę jeszcze zrobić żeby zajść, skupić się na pracy i zająć głowę innymi myślami. Nie odliczać dni. Żyć normalnie.
Postaram się zastosować.Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Wg gina owulacja się odbyła. Widać było jeszcze płyn i coś tam z ciałkiem żółtym - co było ok - ale nie zapamiętałam teraz Duphaston przez 14 dni.
Postaram się zastosować.
Super Pietruszka
Mądrze gin gada! Polać mu
Przez te wszystkie emocje chyba mi umknęło, miałaś teraz pregnyl czy coś na pękanie?Parsleyek lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Czekająca, Pietruszka
Piszcie jak po wizytach
genetalnie dzis robilam estradiol i mam tylko nie cale 70:/ a jest 17dc a w 5dc mialam 30:/ chyba slabo co? of mi wyznacxyl owu na 13dc hehe a wtedy bylam u gin i oecherzyk mial 10mm. myslicie ze cykl stracony przy moich 35dniowych cyklach? jestbsens mierzyc estradiol za 2-3dni?
pytalam czy mi da clo a ta smiac ze to gib daje. pytam to moze jakis inny wspomagacz to smiala ze tez nie ale ogolnie moge brac clo pomimo mojej przysadki takze troche sie podbudowalam psychicznie. tylko Paczka tak mi zal:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:06