Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Super Pietruszka
Mądrze gin gada! Polać mu
Przez te wszystkie emocje chyba mi umknęło, miałaś teraz pregnyl czy coś na pękanie?
Byłam w 11dc na monitoringu u kolegi mojego doktora bo mój był na urlopie - wtedy jajo miało 18mm. Od 10 do 14dc miałam praktycznie nie różniące się niczym testy owulacyjne - prawie wszystkie dla mnie były pozytywne. Myślałam że owulacje będzie szybciej, potem przez te testy już miałam myśli że jej w ogóle nie będzie - a jak się okazało - najprawdopodobniej była zupełnie o normalnej porze - 14dc - bez żadnych wspomagaczy na pękanie.Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Jak to do diabła?!!
Kurde Paczus tule najmocniej na świecie, doskonale wiem jak to jest stracić nadzieję...
Cały dzień nie miałam chwili, po powrocie gnalam do dentysty i teraz wreszcie chciałam jak najszybciej zobaczyć szczęśliwą Krysie a tu masz, znowu diabeł namieszal wstrętne zrządzenie losu.
Kimis kochana pamiętasz mój fałszywie dodatni test? Fakt druga kreska (swoją drogą bardzo wyraźna) była po kilku godzinach... to też był Pink test. Coś jest z nimi nie tak.
Dziewczyny jeśli będziemy robiły testy to tylko 2 na raz! Tak jest bezpieczniej. -
Baby kochane moje bobo jest piękne zdrowe i ma serce jak dzwon. Ma 0.88cm i jest śliczny maleńki:-) było słychać serce puka jak ta lala zdjęcie wrzucę później. Następna wizyta za dwa tyg
Tuliska, Parsleyek, Lubię_czekoladę, czekajacanacud1, AniaŁ123, pola89, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Baby kochane moje bobo jest piękne zdrowe i ma serce jak dzwon. Ma 0.88cm i jest śliczny maleńki:-) było słychać serce puka jak ta lala zdjęcie wrzucę później. Następna wizyta za dwa tyg
-
Kim87 wrote:Baby kochane moje bobo jest piękne zdrowe i ma serce jak dzwon. Ma 0.88cm i jest śliczny maleńki:-) było słychać serce puka jak ta lala zdjęcie wrzucę później. Następna wizyta za dwa tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:39
-
Kim87 wrote:Kochana tyle ile powinno być 6t6d -+4 dni czyli tak jak z om wynika. Mam aspirynę brać dalej
Kimiś bardzo ale to bardzo się cieszę z tego bijącego serduszka
Czy lekarz mówił do kiedy masz brać tą aspiryne?Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kim87 wrote:Kochana tyle ile powinno być 6t6d -+4 dni czyli tak jak z om wynika. Mam aspirynę brać dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:45
-
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Kimiś bardzo ale to bardzo się cieszę z tego bijącego serduszka
Czy lekarz mówił do kiedy masz brać tą aspiryne?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:No i pięknie tak pytam bo się zastanawiałas czy czasami troszkę starsze nie jestMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:I ciągle mam Paczusia w głowie:( bidula nasza! Że też takie rzeczy musiały jej dotknąć to nie sprawiedliwe, byłby negatyw byłoby jej prościej, na pewno. Czemu nas to spotyka, się pytam ?
Mam nadzieję, że za chwilę Pączek się podniesie i wróci do nas. Beznadziejne jest to że przez głupi błąd testu na pewno wylała dziś sporo łez. Ale twarda z niej babeczka i dlatego wierzę, że wróci tu mocniejsza o to jedno doświadczenie. Była pozytywnie nastawiona do nowej pracy, mam nadzieję że za kilka dni stanie na nogi
Pączuś jesteśmy z Tobą !!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kimi cudownie!!! Dziękuję za dobre wieści na koniec dnia! Oby maleństwo rosło zdrowe i silneKim87 lubi tę wiadomość