Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Super Pietruszka
Mądrze gin gada! Polać mu
Przez te wszystkie emocje chyba mi umknęło, miałaś teraz pregnyl czy coś na pękanie?
Byłam w 11dc na monitoringu u kolegi mojego doktora bo mój był na urlopie - wtedy jajo miało 18mm. Od 10 do 14dc miałam praktycznie nie różniące się niczym testy owulacyjne - prawie wszystkie dla mnie były pozytywne. Myślałam że owulacje będzie szybciej, potem przez te testy już miałam myśli że jej w ogóle nie będzie - a jak się okazało - najprawdopodobniej była zupełnie o normalnej porze - 14dc - bez żadnych wspomagaczy na pękanie.Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Jak to do diabła?!!
Kurde Paczus tule najmocniej na świecie, doskonale wiem jak to jest stracić nadzieję...
Cały dzień nie miałam chwili, po powrocie gnalam do dentysty i teraz wreszcie chciałam jak najszybciej zobaczyć szczęśliwą Krysie a tu masz, znowu diabeł namieszalwstrętne zrządzenie losu.
Kimis kochana pamiętasz mój fałszywie dodatni test? Fakt druga kreska (swoją drogą bardzo wyraźna) była po kilku godzinach... to też był Pink test. Coś jest z nimi nie tak.
Dziewczyny jeśli będziemy robiły testy to tylko 2 na raz! Tak jest bezpieczniej. -
Baby kochane moje bobo jest piękne zdrowe i ma serce jak dzwon. Ma 0.88cm i jest śliczny maleńki:-) było słychać serce puka jak ta lala
zdjęcie wrzucę później. Następna wizyta za dwa tyg
Tuliska, Parsleyek, Lubię_czekoladę, czekajacanacud1, AniaŁ123, pola89, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Baby kochane moje bobo jest piękne zdrowe i ma serce jak dzwon. Ma 0.88cm i jest śliczny maleńki:-) było słychać serce puka jak ta lala
i tak bardzo zazdraszczam
-
Kim87 wrote:Baby kochane moje bobo jest piękne zdrowe i ma serce jak dzwon. Ma 0.88cm i jest śliczny maleńki:-) było słychać serce puka jak ta lala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:39
-
Kim87 wrote:Kochana tyle ile powinno być 6t6d -+4 dni czyli tak jak z om wynika. Mam aspirynę brać dalej
Kimiś bardzo ale to bardzo się cieszę z tego bijącego serduszka
Czy lekarz mówił do kiedy masz brać tą aspiryne?Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kim87 wrote:Kochana tyle ile powinno być 6t6d -+4 dni czyli tak jak z om wynika. Mam aspirynę brać dalej
tak pytam bo się zastanawiałas czy czasami troszkę starsze nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:45
-
wspaniala wiadomosc
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Kimiś bardzo ale to bardzo się cieszę z tego bijącego serduszka
Czy lekarz mówił do kiedy masz brać tą aspiryne?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:No i pięknie
tak pytam bo się zastanawiałas czy czasami troszkę starsze nie jest
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:I ciągle mam Paczusia w głowie:( bidula nasza! Że też takie rzeczy musiały jej dotknąć
to nie sprawiedliwe, byłby negatyw byłoby jej prościej, na pewno. Czemu nas to spotyka, się pytam ?
Mam nadzieję, że za chwilę Pączek się podniesie i wróci do nas. Beznadziejne jest to że przez głupi błąd testu na pewno wylała dziś sporo łez. Ale twarda z niej babeczka i dlatego wierzę, że wróci tu mocniejsza o to jedno doświadczenie. Była pozytywnie nastawiona do nowej pracy, mam nadzieję że za kilka dni stanie na nogi
Pączuś jesteśmy z Tobą !!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kimi cudownie!!! Dziękuję za dobre wieści na koniec dnia! Oby maleństwo rosło zdrowe i silneKim87 lubi tę wiadomość