Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:dzieki Ania tez sobie tak wmawiam.
po kliku dniach nieobecnosci ide do pracy cala w nerwach co tam zastane i co kolezaneczka mi wywinela albo wywinie. niestety u mnie w jednej pracy ciezka atmosfera z jedna laskaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim jaka cudna fasolcia!
Pola - przykro mi z powodu zbliżającej się @ ale trzeba wierzyć, że po hsg będą większe szanse! :*
Czeko Twoja temperaturka poszybowała pięknie w górę!
Wszystkim babeczkom życzę dobrego dnia!Kim87, pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Kim jaka cudna fasolcia!
Pola - przykro mi z powodu zbliżającej się @ ale trzeba wierzyć, że po hsg będą większe szanse! :*
Czeko Twoja temperaturka poszybowała pięknie w górę!
Wszystkim babeczkom życzę dobrego dnia! -
Lubię_czekoladę wrote:Wiem właśnie Oby teraz już nie spadła to mi wyznaczy dobrze owulację
U mnie wyznaczyło owulację, według mnie trafnie, aczkolwiek temperatura nie powalaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:U mnie wyznaczyło owulację, według mnie trafnie, aczkolwiek temperatura nie powala
Super, że Ci trafnie wyznaczyło Teraz, żeby Ci tylko rosła -
Lubię_czekoladę wrote:Czyli spadek temperatury jest dzień przed owulacją?
Super, że Ci trafnie wyznaczyło Teraz, żeby Ci tylko rosła
Myślę, że u każdego inaczej, niektóre dziewczyny w ogóle chyba nie mają spadków temperatury. Patrząc na Twój wykres wydaje się, że spadek to dzień Twojej owulacji29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Myślę, że u każdego inaczej, niektóre dziewczyny w ogóle chyba nie mają spadków temperatury. Patrząc na Twój wykres wydaje się, że spadek to dzień Twojej owulacji
https://ovufriend.pl/graph/f9e8f912270844389928afc1b92e90fc -
Lubię_czekoladę wrote:Właśnie się zastanawiam, bo w poprzednim cyklu owulację miałam w 13dc a OF wyznaczył mi w 14dc, dzień po spadku
https://ovufriend.pl/graph/f9e8f912270844389928afc1b92e90fc
Jeśli spojrzysz na mój aktualny wykres też jest niby dzień po spadku, ale to mi się zgadza.
Wydaje mi się, że jak temperatura spada tzn. organizm przygotowuje się do owulacji, tak jak z testami owu - że może być w ten dzień, kolejny czy nawet za dwa. Ale to tylko takie moje teorie - w zasadzie nie zagłębiałam się u wujka google jak jest z tym spadkiem przed owuLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Jeśli spojrzysz na mój aktualny wykres też jest niby dzień po spadku, ale to mi się zgadza.
Wydaje mi się, że jak temperatura spada tzn. organizm przygotowuje się do owulacji, tak jak z testami owu - że może być w ten dzień, kolejny czy nawet za dwa. Ale to tylko takie moje teorie - w zasadzie nie zagłębiałam się u wujka google jak jest z tym spadkiem przed owu -
czekajacanacud1 wrote:Kimi staram sie ale jak niebm raz widze jakie cyrki odstawia to glowa malam. ostatnio taka akcje odstawila ze myslalam ze jej jebne. serio. mialam ochote wziasc segregator i jej przyjebac. az sama sie zdziwilam pozniej skad we mnie tyle agresji
I szkoda że tego nie zrobiłaś
A tak poważnie, to współczuję. Jeśli się współpracuje z ludźmi, lub ma z nimi do czynienia, to właściwie nastawienie i chęć do pracy w dużej mierze zależy od atmosfery. Co z tego jeśli masz super, ekstra pracę, jeśli jakaś torba Ci psuje krew Chyba musisz się od niej odizolować, jeśli fizycznie się nie da, to tak w Twojej głowie, nie reagować na nią, nie zwracać na nią uwagi, nie zagadywać ani nie odpowiadać. -
czekajacanacud1 wrote:Kimi staram sie ale jak niebm raz widze jakie cyrki odstawia to glowa malam. ostatnio taka akcje odstawila ze myslalam ze jej jebne. serio. mialam ochote wziasc segregator i jej przyjebac. az sama sie zdziwilam pozniej skad we mnie tyle agresjiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Laski co tu taka cisza?
-
nie mam siły do niej chociaz myslalam ze bd gorzej dzis.
ale co innego mnie zdenrrwowalo zrobilam babie pazury ta gada ze zapniala portfela. mysle ok bylas juz i placilas to niech bedzie. teraz przychodzi co do czego baba udaje glupka. no jak sie nie wkurwic
-
AniaŁ123 wrote:Laski co tu taka cisza?
Ja się próbuje zająć czymś pożytecznym, jak doktor przykazał, ale kiepsko mi idzie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
czekajacanacud1 wrote:nie mam siły do niej chociaz myslalam ze bd gorzej dzis.
ale co innego mnie zdenrrwowalo zrobilam babie pazury ta gada ze zapniala portfela. mysle ok bylas juz i placilas to niech bedzie. teraz przychodzi co do czego baba udaje glupka. no jak sie nie wkurwic
Zajmujesz się paznokciami?
P.s co za babka?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:13
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"