Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja dzisiaj próbuję pracować i cierpię sobie po cichutku (ósemka) Ale coś rozkojarzona jestem mega, mam dużo do zrobienia a nie mogę się za nic zabrać.. Masakra
Ja właśnie też od rana wpadłam w wir pracy, a jak się oderwałam, to już nie mogę z powrotem się wbić w rytm pracy
Oj bidulo! Współczuję 8 Do dentysty, a raczej do chirurga pędź. A co? Stan zapalny? -
Kim87 wrote:Walczę z sennościa hej a w ogóle to moje testy do ciebie doszły?
Doszły wczoraj Matko jedyna miałam do Ciebie pisać od razu, ale przez tą całą wczorajszą smutną akcję, najpierw stwierdziłam że później, a później zapomniałam
Bardzo Ci dziękuję!!! Wylizałam i wysmarowałam się całą kopertą Taka okichana była Mój się tak śmiał jak to zobaczył Myślę że już od przyszłego miesiąca zacznę, bo muszę kontrolować temperaturę, teraz to nie wiadomo czy nie jest za późno, a szkoda mi je zmarnować
Dziękuję jeszcze raz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:27
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Ja się próbuje zająć czymś pożytecznym, jak doktor przykazał, ale kiepsko mi idzie
A od kiedy to ploteczki nie są pożyteczne? Zdobywasz wiedzę, rozluźniasz się, odstresowujesz się, itdParsleyek lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:nie mam siły do niej chociaz myslalam ze bd gorzej dzis.
ale co innego mnie zdenrrwowalo zrobilam babie pazury ta gada ze zapniala portfela. mysle ok bylas juz i placilas to niech bedzie. teraz przychodzi co do czego baba udaje glupka. no jak sie nie wkurwic
No coś Ty? Jaka torba!!! -
czekajacanacud1 wrote:nie mam siły do niej chociaz myslalam ze bd gorzej dzis.
ale co innego mnie zdenrrwowalo zrobilam babie pazury ta gada ze zapniala portfela. mysle ok bylas juz i placilas to niech bedzie. teraz przychodzi co do czego baba udaje glupka. no jak sie nie wkurwic -
AniaŁ123 wrote:Ja właśnie też od rana wpadłam w wir pracy, a jak się oderwałam, to już nie mogę z powrotem się wbić w rytm pracy
Oj bidulo! Współczuję 8 Do dentysty, a raczej do chirurga pędź. A co? Stan zapalny?
No bo to tak ciężko właśnie, jak się pracuje to się pracuje.. ale zacząć! O dżizas.
Nie mam pojęcia właśnie.. Czy stan zapalny. Czy po prostu znowu się wyżyna.. Umówiona jestem na Czwartek do dentysty, niech oceni! Na pewno muszę zdjęcie zrobić.. Chciałabym wyrwać.. Zobaczymy -
AniaŁ123 wrote:Doszły wczoraj Matko jedyna miałam do Ciebie pisać od razu, ale przez tą całą wczorajszą smutną akcję, najpierw stwierdziłam że później, a później zapomniałam
Bardzo Ci dziękuję!!! Wylizałam i wysmarowałam się całą kopertą Taka okichana była Mój się tak śmiał jak to zobaczył Myślę że już od przyszłego miesiąca zacznę, bo muszę kontrolować temperaturę, teraz to nie wiadomo czy nie jest za późno, a szkoda mi je zmarnować
Dziękuję jeszcze raz :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hejjj
Dotarłam dzisiaj nie miałam czasu pisać... Chciałam sobie na pocieszenie (nadchodząca @) kupić jakiś fajny ciuch i co?? Nie znalazłam nic! A w sklepie nie mieli moich żelek haribo! No jakieś przekleństwo za to kochany K. wie, że @ się zbliża, więc dzisiaj zrobił mi pyszną sałatkęViolet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Hejjj
Dotarłam dzisiaj nie miałam czasu pisać... Chciałam sobie na pocieszenie (nadchodząca @) kupić jakiś fajny ciuch i co?? Nie znalazłam nic! A w sklepie nie mieli moich żelek haribo! No jakieś przekleństwo za to kochany K. wie, że @ się zbliża, więc dzisiaj zrobił mi pyszną sałatkę
Ni ale żaby żelków nie było?! Skandal!!! Do uwagi napiszpola89 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Jaki tu spokój... na na na na dzioszki bo ja siedzę na poczekalni, kibicujcie zeby to cos sie zmniejszylo albo najlepiej zniknęło. Jakiś strach mnie obleciał
Tulisiu, kibicuje żeby to pękło! I była owulacja! Kciuki &&&
Daj znać :*Tuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tuliska wrote:Jaki tu spokój... na na na na dzioszki bo ja siedzę na poczekalni, kibicujcie zeby to cos sie zmniejszylo albo najlepiej zniknęło. Jakiś strach mnie obleciał
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tulisiek i co?
Ja byłam na mieście, wybrałyśmy się z koleżanką na zakupu, a raczej po prezenty dla koleżanki z okazji baby shower! Ołłł jeeee!!! ale na pocieszenie kupiłyśmy sobie bilety na Roda Stewarta 19.02 będzie w Tauron Arenie w Krakowie
A na wieczór strzeliłam sobie smoothie z jarmurzem i innym zielonym syfem czas zacząć zdrowe żywienie, bo ostatnio tylko słodycze i parówki
Miłego wieczoru :-*Lubię_czekoladę, Violet146, pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Kibicki moje jestem;) nie dawno do domu weszłam.
Tak więc na lewym jajniku torbiel jest wciąż ale... na prawym rośnie sobie nowy 16 mm ma i teraz pytanie czy pregnyl podany za wcześnie jaja nie zepsuje? Nie macie pewnie pojecia co?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość