Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się Kochane Tulis trzymam kciuki za jajo oby piknie rosło i pękło
U mnie dzisiaj -4 i pizga złem nad morzem
A ja mam zerowa ilość energii.
Buziaki będę zaglądać do was ;*Tuliska, Lubię_czekoladę, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Niestety nie mam zielonego pojęcia jak jest z pregnylem podanym za wcześnie... Tulisia będziesz się kontaktować z lekarzem? Czeka Cię kolejny monitoring? I jeszcze jeden zastrzyk jak jajo podrośnie?
-
czekajacanacud1 wrote:dobra laski u mnie dzis gołąbki i barsZczyk biały ktory uwielbiam to kogo sie spodziewac na obiedzie?
Ja i Czekolada będziemy na pewnoLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Lubię barszczyk wolę czerwony, ale biały też zjem
Ja i Czekolada będziemy na pewno
jeju ja dzis leki wzielam po sniadaniu i odrazu mnie tak zemdlilo ze myslalam ze zygne masakra.wczitaj chyba jakirs plamienie mialam chyba.. a dzis sluz jak bialko ... WTF?
-
czekajacanacud1 wrote:ok to czekam
jeju ja dzis leki wzielam po sniadaniu i odrazu mnie tak zemdlilo ze myslalam ze zygne masakra.wczitaj chyba jakirs plamienie mialam chyba.. a dzis sluz jak bialko ... WTF?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Parsleyek wrote:Niestety nie mam zielonego pojęcia jak jest z pregnylem podanym za wcześnie... Tulisia będziesz się kontaktować z lekarzem? Czeka Cię kolejny monitoring? I jeszcze jeden zastrzyk jak jajo podrośnie?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Czeeekooo masz taki ładny skok tempki, u mnie jakoś marnie i się zastanawiam czy nie schować termometru
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Miłe Gospodynie
Mmmmm od rana tu pachnie obiadkiem Ja też! Ja też wpadam
Cudzie a co do Twoich objawów, to może faktycznie owulka - mówi Ci to tak, która nie ma pojęcia jak to jest mieć owu ale już nie długo!!!
Tuliś co do pregnylu to nie mam pojęcia, a co do torbieli, to kiedyś też miałam. Został mi przerośnięty pęcherzyk mimo @ do kolejnego cyklu, troszkę sobie rósł, ale w końcu przy kolejnej @ rozpłynął się i już nikt nigdy go nie widział ani o nim nie słyszał A Twoja torbiel jak długo siedzi?
Czoko i Tuliś wczoraj byłam na zakupach i poczułam, ze wreszcie muszę zmienić proporcje w wózku i faktycznie większość to była zielenina Smoothie mi posmakowało i chcę więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 10:32
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
I jeszcze jedno Wam opowiem... Wczoraj uciekłam z forum, bo wyobraźcie sobie, że siedzimy z moim na kanapie, ja z laptopem na kolanach, a on z piwem i ogląda telewizor. W pewnym momencie ten się przechyla, upuszcza butelkę, piwo się leje na laptopa i na NOWĄ kanapę! Ja podskakuję, krzyczę co on robi, a on przysnął!!! Matko co za sierota! Dodam że mój komputer absolutnie nie lubi piwa, bo już kiedyś próbował i się zeźlił i się zepsuł A kanapa??? Aż się boję dzisiaj spojrzeć na te plamy. Nie wiem jak to będę czyścić, bo to nie takie proste. Więc jak to się stało, skoczyłam, najpierw zaczęłam krzyczeć, później obłożyłam go pięściami po ramieniu, a później się rozryczałam i zaszyłam w łazience. A on tylko: przecież nie zrobiłem tego specjalnie! Spał sobie na tej zalanej kanapie dopiero rano mi przeszło, bo wydusił słowo przepraszam!
No i okres okołoowulkowy a my śpimy osobnoKim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Czeeekooo masz taki ładny skok tempki, u mnie jakoś marnie i się zastanawiam czy nie schować termometru
Pietruszka czekaj jeszcze, nie pospieszaj jaja Jeszcze ma czas na wzrostParsleyek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:I jeszcze jedno Wam opowiem... Wczoraj uciekłam z forum, bo wyobraźcie sobie, że siedzimy z moim na kanapie, ja z laptopem na kolanach, a on z piwem i ogląda telewizor. W pewnym momencie ten się przechyla, upuszcza butelkę, piwo się leje na laptopa i na NOWĄ kanapę! Ja podskakuję, krzyczę co on robi, a on przysnął!!! Matko co za sierota! Dodam że mój komputer absolutnie nie lubi piwa, bo już kiedyś próbował i się zeźlił i się zepsuł A kanapa??? Aż się boję dzisiaj spojrzeć na te plamy. Nie wiem jak to będę czyścić, bo to nie takie proste. Więc jak to się stało, skoczyłam, najpierw zaczęłam krzyczeć, później obłożyłam go pięściami po ramieniu, a później się rozryczałam i zaszyłam w łazience. A on tylko: przecież nie zrobiłem tego specjalnie! Spał sobie na tej zalanej kanapie dopiero rano mi przeszło, bo wydusił słowo przepraszam!
No i okres okołoowulkowy a my śpimy osobno
Ojjj też bym się zdenerwowała.. Nie dziwię Ci się ze tak zareagowałaś. Ale fakt faktem specjalnie to nie było, przepraszam wypowiedziane, więc chyba pora wracać do wspólnego łoża?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
czekajacanacud1 wrote:ok to czekam
jeju ja dzis leki wzielam po sniadaniu i odrazu mnie tak zemdlilo ze myslalam ze zygne masakra.wczitaj chyba jakirs plamienie mialam chyba.. a dzis sluz jak bialko ... WTF? -
Parsleyek wrote:Czeeekooo masz taki ładny skok tempki, u mnie jakoś marnie i się zastanawiam czy nie schować termometru
A to nie o to chodzi, żeby się wysoko utrzymywała? Musi być taki skok? Owulacja była, temperatura w górze, Pietruszeczko trzymam kciuki!!!Parsleyek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny