Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Ojjj też bym się zdenerwowała.. Nie dziwię Ci się ze tak zareagowałaś. Ale fakt faktem specjalnie to nie było, przepraszam wypowiedziane, więc chyba pora wracać do wspólnego łoża?
Pora ale niech nie myśli że jestem taka miłosierna dla niego, po prostu musi dzisiaj być
Luccecita wrote:Ania hehe, też bym się wkurzyła, ale poczekaj dopiero co to będzie jak juz bedziecie mieli dziecko - kanapa non stop czymś ufajdana
Haha! To samo mi powiedział tyle że on nie jest dzieckiem! chociaż już sama nie wiemParsleyek lubi tę wiadomość
-
Aniu no ja mam tego torbiela od zeszłego cyklu. On może i wyparuje ale z tego co rośnie to pewnie nic ciekawego nie będzie zobacze w piątek
A co do kanapy to mój by w samochodzie spał jeszcze bardziej by nabrudzil i co??? Hehe czy się męża kochana akurat kocha czy też nie, seks prokreacyjny musi byćKim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Czekoladka znam ten serial, przy moim mężu była by to całkiem dobra opcja, tylko on uważa że wszelkie koce i narzuty nie mają prawa bytu
Lapka sprawdzę po pracy, trzymaj kciuki
Kimi spróbuje ten vanish, tylko boję się pogorszyć sprawę.
Ale jak kiedyś sprawdzał czy goście nie nabrudzili, o matko, prawie z lupą ale jego błędy są nie ważne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 12:57
-
Kimi, powiedziały a raczej napisały że jeśli torbiele będą to clo nie mogę brać w kolejnym cyklu a teraz bo cóż nikt nie jest taki ekstremalny przypadek jak ja hehe;) kto ma takie szczęście do "peszków" jak ja? sądzą że nie dojrzeje albo nie pęknie czyli tak jak i ja sądzę
Pietrusiu ♡ no dokładnie co zrobię jak nic nie zrobię a męża mam dopiero w piątek jeśli coś się wydarzy to napewno nie wcześniej piernicze to już -
AniaŁ123 wrote:Czekoladka znam ten serial, przy moim mężu była by to całkiem dobra opcja, tylko on uważa że wszelkie koce i narzuty nie mają prawa bytu
Kimi spróbuje ten wanish, tylko boję się pogorszyć sprawę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Kimi, powiedziały a raczej napisały że jeśli torbiele będą to clo nie mogę brać w kolejnym cyklu a teraz bo cóż nikt nie jest taki ekstremalny przypadek jak ja hehe;) kto ma takie szczęście do "peszków" jak ja? sądzą że nie dojrzeje albo nie pęknie czyli tak jak i ja sądzę
Pietrusiu ♡ no dokładnie co zrobię jak nic nie zrobię a męża mam dopiero w piątek jeśli coś się wydarzy to napewno nie wcześniej piernicze to jużMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Dokładnie tak zrobiłam Choco i rokowania świetne nie są. Ehhh... No cóż jeden miesiąc wieej czy mniej to już bez różnicy
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka znam ten serial, przy moim mężu była by to całkiem dobra opcja, tylko on uważa że wszelkie koce i narzuty nie mają prawa bytu
Kimi spróbuje ten vanish, tylko boję się pogorszyć sprawę.
Ale jak kiedyś sprawdzał czy goście nie nabrudzili, o matko, prawie z lupą ale jego błędy są nie ważne.
Ja mam koc na kanapie Ale tylko i wyłącznie dlatego, że mam skórzaną i zimą zimno w tyłek a latem gorąco Nigdy więcej.... -
Kochane moje, chcę Was poinformować o swojej decyzji jaką podjęłam Mam jeszcze Aromek na jeden cykl, czyli na kolejny. Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy i w przyszłym to chcę podejść do IUI. Tylko jak to mojego przekonać? Dzisiaj powiedział, że nie chce.. Dziad jeden Mam 1,5 miesiąca żeby go przekonać
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka
może powiedz, że w takim razie pójdziesz sama na IUI, a nasienie podadzą ci przypadkowe
kiepski żart, wiemTuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Choco nie ważne jaka metodą, liczą się tylko efekty :*
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochane moje, chcę Was poinformować o swojej decyzji jaką podjęłam Mam jeszcze Aromek na jeden cykl, czyli na kolejny. Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy i w przyszłym to chcę podejść do IUI. Tylko jak to mojego przekonać? Dzisiaj powiedział, że nie chce.. Dziad jeden Mam 1,5 miesiąca żeby go przekonać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 13:53
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Powiedz mu ze wyczerpala się pula rozwiązań do zajścia i trzeba z pomocą medyczna. Koniec kropka. No przecież chce tego dziecka co nie ?Kim87 wrote:A czego się boi? Cioci rąsi czy co?
No chce, bardzo! Tylko uważa, że nam się uda naturalnie i koniec.. Nie siedzi mu w głowie milion wątpliwości jak mi -
Lubię_czekoladę wrote:No chce, bardzo! Tylko uważa, że nam się uda naturalnie i koniec.. Nie siedzi mu w głowie milion wątpliwości jak mi
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Powiedz mu ze zdrowe pary zachodzą do 12 mc. Wy już macie 18 mc woec czas coś z tym zrobić
-
Kimi ja zrobie estradiol zeby spr czy rosnie. tak z ciekawosci poprostu
Czekoladko ja ba IUI sie nie znam ale sama nad tym mysle. ja juz prswie 28lat.. a moi lekarzr jakbu nie licza tych staran dopoki nie mam prl w normie ehh cos czuje zr bed jak siostra przed 40 mama o ile bede. moj np o adopcji nawet slyszec nie chce.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość