Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:Kimi ja zrobie estradiol zeby spr czy rosnie. tak z ciekawosci poprostu
Czekoladko ja ba IUI sie nie znam ale sama nad tym mysle. ja juz prswie 28lat.. a moi lekarzr jakbu nie licza tych staran dopoki nie mam prl w normie ehh cos czuje zr bed jak siostra przed 40 mama o ile bede. moj np o adopcji nawet slyszec nie chce. -
MMadziula wrote:Hej kobietki
ogarniam szafę w kuchni i mam ogłoszenie parafialne:
Mogę Wam wysłać zioła ojca sroki nr 3, mieszankę robiłam sama, kupiłam składniki w sklepie zielarskim i wymieszałam. Mam tego sporo także, która chętna niech pisze na priv.
Madziula piłaś je? Ja mam i nie pije, ale może zacznę -
Lubię_czekoladę wrote:Dokładnie, czuję tak samo Dlatego trzeba się wspomóc
Czekoladka może jednak go przekonasz ale myślę że nie będzie ku temu okazji! ewentualnie przy kolejnych ciążących na starość
Ja jestem strasznie ciekawa, czy moja wyregulowana tarczyca coś mi zmieni, czy to akurat był powód braku owu. Bardzo bym chciała!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kim, Ty optymistko Lekarz mu to mówił, to twierdził, że nieprawda hahaha
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka może jednak go przekonasz ale myślę że nie będzie ku temu okazji! ewentualnie przy kolejnych ciążących na starość
Ja jestem strasznie ciekawa, czy moja wyregulowana tarczyca coś mi zmieni, czy to akurat był powód braku owu. Bardzo bym chciała!
Jutro o której masz lekarza? Dobrze pamiętam, że w Czwartek? Mam nadzieję, że się okaże, że jajo rośnieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:On wypiera widzę weź umów się na iui i mu nie mów tylko idźcie i jak już gin postawisz przed faktem dokonanym to nie będzie gdzie uciec
-
AniaŁ123 wrote:Niestety komputer wziął i się zepsuł
Komputer papaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej kobietki
ogarniam szafę w kuchni i mam ogłoszenie parafialne:
Mogę Wam wysłać zioła ojca sroki nr 3, mieszankę robiłam sama, kupiłam składniki w sklepie zielarskim i wymieszałam. Mam tego sporo także, która chętna niech pisze na priv.
A na co te zioła? -
Lubię_czekoladę wrote:No chce, bardzo! Tylko uważa, że nam się uda naturalnie i koniec.. Nie siedzi mu w głowie milion wątpliwości jak mi
Moi znajomi byli w podobnej sytuacji i w końcu jak się chłop zgodził, umówili się na spotkanie, a 2 dni przed tym spotkaniem się dowiedzieli że im się udało....chłop się widocznie tak przestraszył, że dał z siebie wszystko
Życzę Wam tego samego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 17:36
pola89, Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:
Jutro o której masz lekarza? Dobrze pamiętam, że w Czwartek? Mam nadzieję, że się okaże, że jajo rośnie
Dobrze pamiętasz o 17.15. Olaboga mam stresik
Edit: aha zapomniałam. U mnie jajo zazwyczaj ładnie rosło, tylko nie pękało właściwie lub się rozpływało nie wiadomo gdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 17:43
-
Kim87 wrote:To niech mąż teraz kupuje nowy
To jest nowy komputer ma jakieś 2 lata i w ciągu swojego krótkiego żywota już drugi raz jest zalany piwem. Normalnie jak w patologicznej rodzinie!
Ostatnio udało się go uratować i kosztowało nas jakieś 400 zl, ale i tak lepiej niż 2000zl za nowy. Facet w serwisie chyba mnie wysmiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 17:46
-
Lubię_czekoladę wrote:OOŁ. Ale chłopina będzie miał nagadane, och jej...
Komputer papa
Chłopina usłyszał już to i owo przez telefon. Teraz pewnie boi się wrócić do domu kurcze staram się nie denerwować, już pal licho ten komputer! Dzisiaj musi być atakTuliska, Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej Aniu, piłam 2 miesiące, potem brałam duphaston i odstawiłam bo nie chciałam ich mieszać.
Właśnie ja tez piłam jakieś 2 cykle, ale później kiupiłam niepokalanka, później dostałem bromka i tak samo nie chciałam przesadzać.