Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Miłe Gospodynie
Mmmmm od rana tu pachnie obiadkiem Ja też! Ja też wpadam
Cudzie a co do Twoich objawów, to może faktycznie owulka - mówi Ci to tak, która nie ma pojęcia jak to jest mieć owu ale już nie długo!!!
Tuliś co do pregnylu to nie mam pojęcia, a co do torbieli, to kiedyś też miałam. Został mi przerośnięty pęcherzyk mimo @ do kolejnego cyklu, troszkę sobie rósł, ale w końcu przy kolejnej @ rozpłynął się i już nikt nigdy go nie widział ani o nim nie słyszał A Twoja torbiel jak długo siedzi?
Czoko i Tuliś wczoraj byłam na zakupach i poczułam, ze wreszcie muszę zmienić proporcje w wózku i faktycznie większość to była zielenina Smoothie mi posmakowało i chcę więcej
Anulcia, dobra decyzja z tą zieleniną! Podziwiam! Ja się od dłuższego czasu zebrać nie mogę.. Wyciskarka stoi i się kurzy Teraz to już będziesz taaaaaka zdrowa
Owulacja czyha za rogiem nananana Będzie wielkie jajo i wielkie boom
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:I jeszcze jedno Wam opowiem... Wczoraj uciekłam z forum, bo wyobraźcie sobie, że siedzimy z moim na kanapie, ja z laptopem na kolanach, a on z piwem i ogląda telewizor. W pewnym momencie ten się przechyla, upuszcza butelkę, piwo się leje na laptopa i na NOWĄ kanapę! Ja podskakuję, krzyczę co on robi, a on przysnął!!! Matko co za sierota! Dodam że mój komputer absolutnie nie lubi piwa, bo już kiedyś próbował i się zeźlił i się zepsuł A kanapa??? Aż się boję dzisiaj spojrzeć na te plamy. Nie wiem jak to będę czyścić, bo to nie takie proste. Więc jak to się stało, skoczyłam, najpierw zaczęłam krzyczeć, później obłożyłam go pięściami po ramieniu, a później się rozryczałam i zaszyłam w łazience. A on tylko: przecież nie zrobiłem tego specjalnie! Spał sobie na tej zalanej kanapie dopiero rano mi przeszło, bo wydusił słowo przepraszam!
No i okres okołoowulkowy a my śpimy osobno -
czekajacanacud1 wrote:niestety cynk b12 magnez z b6 kw.foliowy i na noc norprolac. masakra.
Kochana, chyba trzeba poczekać i zobaczyć czy to jednorazowa sytuacja.. Jak będziesz miała takie żołądkowe akcje to chyba trzeba do gastro.. Mam nadzieję, że to tylko dzisiaj i koniec :* -
Violet Kimi wbijacie najlepiej wszystkie
Czekoladko -juz tak bralam wczesniej i bylo ok. nie wiem czemu tak dzis hmm. zobacze jutro
jeju laski moje jajcory rwa na zmiane. albo sobie wmawiam albo ten cynk podzialal?
chyba pojde w pt na estradiol co myslicie?Kim87 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Ania hehe, też bym się wkurzyła, ale poczekaj dopiero co to będzie jak juz bedziecie mieli dziecko - kanapa non stop czymś ufajdana
Jest na to sposób jak w serialu Wszyscy kochają Raymondaczekajacanacud1, Luccecita lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Violet Kimi wbijacie najlepiej wszystkie
Czekoladko -juz tak bralam wczesniej i bylo ok. nie wiem czemu tak dzis hmm. zobacze jutro
jeju laski moje jajcory rwa na zmiane. albo sobie wmawiam albo ten cynk podzialal?
chyba pojde w pt na estradiol co myslicie? -
Lubię_czekoladę wrote:Tuliś, wiesz co Popytaj może na wątku, który dotyczy pregnylu, powinny dziewczyny wiedzieć, no chociaż jedna może się znajdzie
-
Lubię_czekoladę wrote:Tuliś, wiesz co Popytaj może na wątku, który dotyczy pregnylu, powinny dziewczyny wiedzieć, no chociaż jedna może się znajdzie
-
Hej jestem na chwile. Cudzie z tym estriadolem nie mam pojęcia.
Ania mój też ostanio wylal na nową kanapę napój i jest plama. Sam się na siebie wsciekl wiec nie było co go strofowac
Na szczęście mam odkurzacz piorące karcher. Jak będziemy prac dywan to i kanapę się wypierze.
Ja polecam ci kupić vanish do dywanów chyba jest i tym spróbować. Ja miałam w piance coś i tez dawało rade jak mój sznowyny tesciu zrobił sobie z naszej białej kanapy stolik i zostawił otwarty mazak.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Dokładnie tak zrobiłam Choco i rokowania świetne nie są. Ehhh... No cóż jeden miesiąc wieej czy mniej to już bez różnicy
Tulisiu działaj (jeśli małż obecny) bo to nie zaszkodzi na pewno a jajo jak ma urosnąć to urośnie. Za wiele więcej zrobić nie możesz. Ciągle trzymam kciuki za Twoją owulkę w tym cyklu! :* a jakaś torbielka precz!Tuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
stokrotka666 wrote:Dzień dobry:) widzę same "stare" awatary;)
OooO Stokrotka hej! kope lat Cię nie było
co u Ciebie? widzę avatar nowy29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
stokrotka666 wrote:Eeeee... tylko chyba dwa miesiace:) zmienilam bo mi sie nzudzil stary;) co tam slychac;)
To opowiadaj co u Ciebie!
Mamy dwie zagroszkowane: Kim i Madziule, a reszta walczy nie poddajemy się i dążymy do celu. Przeniosłyśmy się na fioletową bo tu lepsza energiaKim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:To opowiadaj co u Ciebie!
Mamy dwie zagroszkowane: Kim i Madziule, a reszta walczy nie poddajemy się i dążymy do celu. Przeniosłyśmy się na fioletową bo tu lepsza energiaKim87 lubi tę wiadomość