Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączuś, zarażaj energią nananana Szef, super! Może role by się odwróciły i by czmychnął na stanowisko pod Tobą Trelelele
Ania, nie bądź choraaaaaaaa!!!!!! Może my na tym forum złe wiruski siejemy????? Zamiast ciążowych to chorobowe Madzia, Kim prosimy o wirusowe wsparcie
Fioletku, Ty z nami, my z Tobą i to się liczyViolet146, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ja tez nie lubię zbyt długich rzęs które można już zobaczyć z kilometra że są sztuczne... Ale podobnie jak ty - mogłabym mieć nieco większe.
Ponoć odżywka o nazwie Long 4 Lashes Eyelashes Growth jest bardzo dobra - znajoma chwaliła a ja się zastanawiam czy sobie tego nie kupię
Potwierdzam ! Rzesy są super ale jak przestaje sie jej używać to one robią się straszne - no więdną mi rzęsy jak ni używam przez dłuższy czas
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 16:04
Violet146, Lubię_czekoladę, Parsleyek, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja tą odżywą nacieram co drugi dzień
Potwierdzam ! Rzesy są super ale jak przestaje sie jej używać to one robią się straszne - no więdną mi rzęsy jak ni używam przez dłuższy czas
To trochę nie bardzo, myślałam że po kuracji będą się już utrzymywać takie ewentualnie dalej rosnąć...
-
Dobra zmykam na chwilę, bo zamiast coś robić to siedzę przy telefonie, a za chwilę 2 godziny mi przeleci jak nic i po synka do przedszkola a w domu nic nie zrobione..
Buziaki i miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 11:21
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej moje kochane :* :* :*
Chyba mniej więcej nadrobiłam forum Sorka, że siedzę cicho ale póki małż jest to załatwiamy gromadę spraw i te dni uciekają sama nie wiem kiedy
Dziś byłam na badaniach, Pani pobrała krew a mi się zrobiło tak smutno, że jak wracałam do domu to płakałam także z hormonami jest co najmniej dziwnie
Nicola, jeżeli czytasz to chciałam Ci powiedzieć, że bardzo ale to bardzo Ci współczuje, straty maleństwa i zachowania tego imbecyla, który absolutnie na Ciebie nie zasługuje! Mam nadzieję, że na dniach wszystko co związane z @ się ustabilizuje. I życzę Ci żeby ten super facet, który gdzieś na Ciebie czeka wreszcie Cię odnalazł i miał z Tobą minimum 4 pięknych zdrowych bobaskow ;*
Pietruszka też miałam wodnisty przed testem, wszystko tak jak na @ wyglądało więc cycki do przodu i nie psuj sobie humorku :* :*
Tuliska też miałam torbiel, u mnie miała 4 cm i po 3 miesiącach dupka pięknie się wchłonęła a lekarz pozwolił się starać już w trakcie kuracji
Pączek daj przepis na tą energię do pracy i gratuluję nowego stanowiska
Aniu jak 3 tydzień i spuchnięta macica to testy będą tylko formalnością
Czekolado , piękny progesteron... piękny wykres... przypadek ?
Kimi jak się czujesz matko ? Mój bobo od 2 dni daje mi troszkę pospać i wstaje w nocy tylko 2 razy a nie 6 Kochany maluszek
Polciu , Fioletku
Przesyłam buziole dla wszystkich
Jestem zadowolona z proga A ten wykres to wiesz Jestem kobietą po przejściach w tym cyklu haha -
Violet146 wrote:Dobra zmykam na chwilę, bo zamiast coś robić to siedzę przy telefonie, a za chwilę 2 godziny mi przeleci jak nic i po synka do przedszkola a w domu nic nie zrobione..
Buziaki i miłego dnia
Dobra dobra ale wróć potemViolet146 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Nie ma co wszystko wygląda książkowo a jak tam faza urojeniowa ?
-
Madziula
W sumie po co test, skoro już wszystko wiadome
Ja dzisiaj mam straszne bóle, większe niż przy @ i przy tym czuję się niewyraźnie, nie mogę się skupić na pracy, chociaż pewnie przez to że cały czas myślę o jednym
Mam strasznie dużo pracy, więc odezwę się dopiero przed usg, a wizytę mam o 15:45Lubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Madziula
Ja dzisiaj mam straszne bóle, większe niż przy @ i przy tym czuję się niewyraźnie, nie mogę się skupić na pracy, chociaż pewnie przez to że cały czas myślę o jednym
Mam strasznie dużo pracy, więc odezwę się dopiero przed usg, a wizytę mam o 15:45
Trzymam kciuki za dobre wieści
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kim, jak groszek? Mówiłaś mu już, że będzie miał zajebiste cyberciotki?
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Madziula
Mam strasznie dużo pracy, więc odezwę się dopiero przed usg, a wizytę mam o 15:45
Zatem czekamy czekamy Brałaś coś na ból? Czy próbujesz przetrwać bez leków?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej moje kochane :* :* :*
Chyba mniej więcej nadrobiłam forum Sorka, że siedzę cicho ale póki małż jest to załatwiamy gromadę spraw i te dni uciekają sama nie wiem kiedy
Dziś byłam na badaniach, Pani pobrała krew a mi się zrobiło tak smutno, że jak wracałam do domu to płakałam także z hormonami jest co najmniej dziwnie
Nicola, jeżeli czytasz to chciałam Ci powiedzieć, że bardzo ale to bardzo Ci współczuje, straty maleństwa i zachowania tego imbecyla, który absolutnie na Ciebie nie zasługuje! Mam nadzieję, że na dniach wszystko co związane z @ się ustabilizuje. I życzę Ci żeby ten super facet, który gdzieś na Ciebie czeka wreszcie Cię odnalazł i miał z Tobą minimum 4 pięknych zdrowych bobaskow ;*
Pietruszka też miałam wodnisty przed testem, wszystko tak jak na @ wyglądało więc cycki do przodu i nie psuj sobie humorku :* :*
Tuliska też miałam torbiel, u mnie miała 4 cm i po 3 miesiącach dupka pięknie się wchłonęła a lekarz pozwolił się starać już w trakcie kuracji
Pączek daj przepis na tą energię do pracy i gratuluję nowego stanowiska
Aniu jak 3 tydzień i spuchnięta macica to testy będą tylko formalnością
Czekolado , piękny progesteron... piękny wykres... przypadek ?
Kimi jak się czujesz matko ? Mój bobo od 2 dni daje mi troszkę pospać i wstaje w nocy tylko 2 razy a nie 6 Kochany maluszek
Polciu , Fioletku
Przesyłam buziole dla wszystkichLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Madzia co do hormonów tez mam huśtawki nastrojów. Raz się cieszę z ciąży raz myślę że może to za wcześnie bo chciałabym trochę jeszcze po podróżować. Z drugiej strony tak sobie myślę że czas najwyższy wziąść się za siebie i coś zmienić z praca. Ileż można na mopie jeździć. Pewnie mi przejdzie jak urodze. I tak w kolo macieju.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane, mam insulinę! W końcu! Podali bez norm??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7610238162b4.jpg