Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:E tam Pietruszeczko Nie ma małpy, nie ma co przesądzać Przecież liczymy na Amorka :*
Wiem, wiem... nie ma @ jest nadzieja...
Ale humor i tak do dupy. Spadam, nie smęcę Wam tu :*Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:A jak No ktoś musi miłością was pozarażać A nie jakieś tam smarki z nosa
UUuuuuuu Kochana mama Ale masz fajnie
Ej bo ja też chce mieć wachlarz na powiekach a boje się ze jak to ściągnę to będę łysa I będzie mi łyso I bede wyglądać jak po chemii -
Parsleyek wrote:Wiem, wiem... nie ma @ jest nadzieja...
Ale humor i tak do dupy. Spadam, nie smęcę Wam tu :*
Już poprawiam Kochanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6041191e26ce.jpg
Jak potrzebujesz, smęć Bez przesady Rozwiejemy smutyAniaŁ123, Violet146, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Przepraszam, tekst o chemii mnie powalił Dobrze zobrazowane obawy Mi moje nie lecą, a jak lecą to naturalnie Choć ostatnio miewałam uczulenie i wydrapywałam Teraz walczę z kropelkami i mam nadzieję, że pomogą Na wszystko jest rada A odkąd mam rzęsy to widzę ile lasek nosi.. Masakra! Na każdym kroku rzęsy! Ja polecam Budzę się piękna i kładę się piękna Jeszcze mi został permanentny ust i w ogóle Do schrupania Zawsze możesz spróbować i sobie zobaczyć jak się będziesz czuła
No ja wczoraj zderzyłam się w sklepie z taką "rzęską" że o Panie - mało co mnie nie zawachlowała na śmierć - robiła huragan jak mrugała
Wiec jak ja mam tak wglądać to ja dziękuję
A tak serio to może się skuszę
No krótkich rzes nie mam ale jakoś tak marzy mi się ich ciut więcej i żeby były ciut dłuższeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 09:56
Lubię_czekoladę, Violet146, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No ja wczoraj zderzyłam się w sklepie z taką "rzęską" że o Panie - mało co mnie nie zawachlowała na śmierć - robiła huragan jak mrugała
No krótkich rzes nie mam ale jakoś tak marzy mi się ich ciut więcej i żeby były ciut dłuższePączek lubi tę wiadomość
-
Czekoladka
Anemia nie jest wielka hb 10,9 a norma od 11,5... Zresztą od kiedy pamiętam, to moja hemoglobina zawsze była dość niska... Poprawiałam żelazem, a za jakiś czas znowu. I moja mama ma to samo.
Dbaj o zdrówko :* ja na katar biorę tabletki cirrus - wysuszają katar
Pączuś
Rzęs nigdy nie robiłam 1:1, ale wyglądają świetnie! I z tego co słyszałam, to nie powodują osłabienia naturalnychLubię_czekoladę, Pączek lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
pola89 wrote:Czekoladka
Anemia nie jest wielka hb 10,9 a norma od 11,5... Zresztą od kiedy pamiętam, to moja hemoglobina zawsze była dość niska... Poprawiałam żelazem, a za jakiś czas znowu. I moja mama ma to samo.
Dbaj o zdrówko :* ja na katar biorę tabletki cirrus - wysuszają katar
Pączuś
Rzęs nigdy nie robiłam 1:1, ale wyglądają świetnie! I z tego co słyszałam, to nie powodują osłabienia naturalnych
Dbam dbam a ta cholerna infekcja w tym cyklu mnie wykańcza już 2 raz -
Luccecita wrote:Pączek
u mnie tez 9 to środek dnia, wstaję o 5Pączek lubi tę wiadomość
-
To sluchajcie chyba przez ten pudding z chia - najadłam się ziarenek i mi odwala
A tak serio serio - to szef do mnie przyszedł z tekstem...UWAGA CYTUJE "Gosia....ale Gosia...jak Ty gdzieś pójdziesz i będzie tam lepiej i fajnie to zbierz mnie ze sobą...pamiętaj o mnie...zadzwoń do mnie i powiedz jak jest w nowym miejscu....jak bedzie fajniej to ja sie też zwolnie"
No myślałam że fikne - fikne od razu -zaczęłam się zastanawiać czy ja jakiś omamów słuchowych nie mamAniaŁ123, Violet146, pola89, Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Dziękuję bardzo za wsparcie i doping będę pisać!
Czoko co z tą insulina? a co do alergii to pewnie roztocza. Paskudy też mnie uczulają i zima dla mnie jest najgorsza, nawet makijażu nie mogę robić, bo mam oczy jak balony.
Polcia super że badanie wyszło ok, teraz trzymamy kciuki za zabieg!
Pietruszka jak dziewczyny pisały, może jeszcze nic straconego
Pączuś wyczuwam od rana atak adhd
A bądź dobrą koleżanką i przygarnij szefuncia
Słyszałam o Nikoli Kochana wpadaj di nas!
Miłego dnia dla Wszystkich!
Ja się coś dzisiaj kiepsko czuję, mam nadzieję że mnie znowu choroba nie zbiera. Ale jak to było...? Nie będę chora!!! NIE BĘDĘ CHORA!!!Pączek, Lubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:To sluchajcie chyba przez ten pudding z chia - najadłam się ziarenek i mi odwala
A tak serio serio - to szef do mnie przyszedł z tekstem...UWAGA CYTUJE "Gosia....ale Gosia...jak Ty gdzieś pójdziesz i będzie tam lepiej i fajnie to zbierz mnie ze sobą...pamiętaj o mnie...zadzwoń do mnie i powiedz jak jest w nowym miejscu....jak bedzie fajniej to ja sie też zwolnie"
No myślałam że fikne - fikne od razu -zaczęłam się zastanawiać czy ja jakiś omamów słuchowych nie mam
Hehe dobre zanim doczytałem myślałam, że będzie Ci robić wyrzuty, a tu taki numer, też by poszedł z Tobą haha
Pączek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Kochane!
Dziękuję bardzo za wsparcie i doping będę pisać!
Czoko co z tą insulina? a co do alergii to pewnie roztocza. Paskudy też mnie uczulają i zima dla mnie jest najgorsza, nawet makijażu nie mogę robić, bo mam oczy jak balony.
Polcia super że badanie wyszło ok, teraz trzymamy kciuki za zabieg!
Pietruszka jak dziewczyny pisały, może jeszcze nic straconego
Pączuś wyczuwam od rana atak adhd
A bądź dobrą koleżanką i przygarnij szefuncia
Słyszałam o Nikoli Kochana wpadaj di nas!
Miłego dnia dla Wszystkich!
Ja się coś dzisiaj kiepsko czuję, mam nadzieję że mnie znowu choroba nie zbiera. Ale jak to było...? Nie będę chora!!! NIE BĘDĘ CHORA!!!
Tak tak tak
ADHD
Ja Ci wysyłam bombę energetyczną.....Ode mnie specjalne dla Ciebie.....iii siuuuuuu poszłaaaaaa.....łapaj....chwytaj....zgarniaj wszystko !!
A weś z tym szefem - no co to za szef - no jak to o nim świadczy wobec innych ludzi z działu....kurna...kabaretWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 10:56
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Hehe dobre zanim doczytałem myślałam, że będzie Ci robić wyrzuty, a tu taki numer, też by poszedł z Tobą haha
A dzień sie jeszcze nie skończył - jeszcze kilkanaście godzin przede mną
Oj będzie się dziś działo
Szaaaalony czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 10:54
Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Przeczytałam 3 strony wątku i chciałam coś każdej odpowiedzieć, alę jak już skończyłam to wszystko mi wyleciało z głowy...
Wybaczcie, ale i tak jestem z Wami...
Ja też mam tak jak Ty jak nadrabiam - zawsze szukam jakiegoś sposobu by sobie ułatwić a nie wychodzi
Może trzeba na karteczce zapisywaćViolet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No ja wczoraj zderzyłam się w sklepie z taką "rzęską" że o Panie - mało co mnie nie zawachlowała na śmierć - robiła huragan jak mrugała
No krótkich rzes nie mam ale jakoś tak marzy mi się ich ciut więcej i żeby były ciut dłuższe
Ja tez nie lubię zbyt długich rzęs które można już zobaczyć z kilometra że są sztuczne... Ale podobnie jak ty - mogłabym mieć nieco większe.
Ponoć odżywka o nazwie Long 4 Lashes Eyelashes Growth jest bardzo dobra - znajoma chwaliła a ja się zastanawiam czy sobie tego nie kupię