Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Przekonałyście mnie
Pączuś nie mów o siłowni, bo ja czytając to pochłaniałam któregoś już dzisiaj cukiera-trufla. Ale na kolację piłam zielony smoothie ze szpinaku, selera naciowego, avokado, kiwi i jarmużu tle że poprawiłam cukierkiem
Ale Ty dziewczyno masz energii i przede wszystkim chęci! Ja tak się lenię że szkoda gadac!
Co oglądasz? Ja teraz House of cards
Polcia jak tam pobyt w "hotelu"? co dzisiaj miałas oprócz tego usg?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Smoothie !! O mniam - sama bym wypiła !
Wiesz co - ja mam ADHD - ja zawsze latalam - odkąd pamietam to od poniedziałku do piatku zawsze 1500 zajęć - w weekendy padalam jak mucha - ladowalam baterie i znowu
No nie umiem inaczej
Przyjaciele lecą na comedy a pozniej leci sex w wielkim - wiec na tyle na ile wytrzymam to ogladam
Ktory sezon House oglądasz ? 30.05 bedzie najnowszy - ja juz przebieram nogami
Ale jak moj B przybędzie to bedziemy oglądać Holistyczna agencje Dirka
Dopiero drugi.
Sex w wielkim mieście obejrzałam od a do z, a do tego film. Uwieeelbiam
A przyjaciół też!!!
Ja tak mam, ale tylko na wiosnę i w lecie, w zimie zapadam w jakiegoś rodzaju sen zimowy i tylko bym siedziała w domciu.
Już się nie mogę doczekać wiosny i żeby już nie było tego syfnego smogu
Chociaż zima ma jeden jedyny plus: nartypola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Smoothie !! O mniam - sama bym wypiła !
Wiesz co - ja mam ADHD - ja zawsze latalam - odkąd pamietam to od poniedziałku do piatku zawsze 1500 zajęć - w weekendy padalam jak mucha - ladowalam baterie i znowu
No nie umiem inaczej
Przyjaciele lecą na comedy a pozniej leci sex w wielkim - wiec na tyle na ile wytrzymam to ogladam
Ktory sezon House oglądasz ? 30.05 bedzie najnowszy - ja juz przebieram nogami
Ale jak moj B przybędzie to bedziemy oglądać Holistyczna agencje DirkaPączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Hmmm... Usg, biocenozę, tsh, elektrolity, glukozę, oznaczenie grupy krwi, ekg, morfologię i pewnie jakieś inne rzeczy których nie pamiętam właśnie układam się do snu już chciałabym do domu... Ale czekam cierpliwie a Ty o jedzeniu... Pomyśl o szpitalnym mniaaammm hehehehehe
A to ful wypas kiedy wyniki? Jutro?
To masz taką dietę przymusową
Nie przejmuj się, po wyjściu sobie odbijesz -
pola89 wrote:Nie jestem jedyną, która jeszcze ogląda Przyjaciół i Sex z moją Carry jeszcze do zestawu dołączam Jak poznałem Waszą matkę housa przestałam, bo nie oglądałam regularnie, a nadrabiać mi się nie chciało
Jak poznałem waszą matkę też cały obejrzałam, chociaż ostatnie sezony już były kiepskie -
AniaŁ123 wrote:Dopiero drugi.
Sex w wielkim mieście obejrzałam od a do z, a do tego film. Uwieeelbiam
A przyjaciół też!!!
Ja tak mam, ale tylko na wiosnę i w lecie, w zimie zapadam w jakiegoś rodzaju sen zimowy i tylko bym siedziała w domciu.
Już się nie mogę doczekać wiosny i żeby już nie było tego syfnego smogu
Chociaż zima ma jeden jedyny plus: narty
Nigdy nie obejrzałam sexu ani przyjaciół tak od a do z - ale kiedyś moze mi sie uda
Zawsze ogladam jak mam czas i akurat jest w tv ale mimo wszystko i tak wiem o co chodzi
No to oby do wiosny -
AniaŁ123 wrote:Jak poznałem waszą matkę też cały obejrzałam, chociaż ostatnie sezony już były kiepskieAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
AniaŁ123 wrote:A to ful wypas kiedy wyniki? Jutro?
To masz taką dietę przymusową
Nie przejmuj się, po wyjściu sobie odbijeszAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Pączek wrote:Laski
Ja mowie dobranoc
Wstaje o 5 a czuje ze odpływam powoli
Jeszcze odżywki i maseczki ponakładam i ide spac
Buziaki
Śpijcie dobrze !
Na mnie chyba też pora
Życzę kolorowych snówAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Jestem! Zaraz nadrobie Nadaje z wanny halo halo :
Bylam na rzeskach a potem musialam swoje odbebnic w kuchni ponieaz od 2 dni jestem na diecie to zaczelam znowu gotowac fit fak jea! A zainspirowana Ania raz dziennie bede pic sok warzywny- na jutro mam sok z buraka stary sie nakroil a nie bedzie pil pfffff wiecej dla mnie na jutro na obiad sa kotleciki indycze pieczone w papilotach mniam
Wynikow insuliny nie ma jeszcze moze ciagle liczaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Jestem, telefon mi się rozładował ladowarki do auta zapomnialam i tak dopiero wracam do zywych.
No to jeśli bylybyscie ciekawe to wyhodowalam sobie piękną 4,5 cm torbiel... -
Tuliska wrote:Dupka mam tylko. Kolejny cykl tylko naturalny wchodzi w gre
-
Tuliska wrote:Jestem, telefon mi się rozładował ladowarki do auta zapomnialam i tak dopiero wracam do zywych.
No to jeśli bylybyscie ciekawe to wyhodowalam sobie piękną 4,5 cm torbiel...
Tuliś przykro mi uparte jajo! Mam nadzieje że torbiel zniknie po @
Bez sensu. Dlaczego te paskudy tak przerastają... Mam nadzieję że kolejny cykl, mimo ze naturalny to wlaśnie będzie szczęśliwy! Często jest ten syndrom odstawienia leku, ale nie ma co gdybać, będzie dobrze i koniec! -
Ja nagle uciekłam, bo pojechałam odebrać mojego z imprezy pożegnalnej.
Pola informuj nas jutro na bieżąco! Będzie dobrze!!!
Czeko Ty pięknisiu! Pij zdrowe soczki! Polecam ten seler naciowy w różnych konfiguracjach, bo jest naprawdę pyszny, a jaki zdrowy
I przyznaję się bez bicia... Normalnie jestem w ciąży urojonej! Macica mnie już cała pobolewa, czuję że jest napuchnięta, rozciąga się. Jak nie będę to chyba się przekręcę, bo to na bank 3 tydzień!
Ale poważnie, niby sobie żartuje, ale w każdym żarcie jest ziarnko prawdy
Idę spać!
Jutro usg, więc jeśli te moje objawy to coś złego, to powinnam się jutro dowiedzieć -
Czesc kochane :*
Sorry ale zaczynam od narzekania... Co za noc!! Nie moglam spac przyplatal sie katar alergiczny... Alergiczny rozumiecie.. W srodku stycznia!!! Tabletka nie pomogla Lecialo mi z nosa ciurkiem, smarkalam chyba do 3:00... Glowa mi peka Jestem nieprzytomna, chce juz wieczor, chyba ze organizm zafunduje mi powtorke z rozrywki
No to sie wyzalilam i ide zrobic kawe
Mam nadzieje, ze Wy pieknie wyspane :* Milego dnia, juz czwartek -
AniaŁ123 wrote:Ja nagle uciekłam, bo pojechałam odebrać mojego z imprezy pożegnalnej.
Pola informuj nas jutro na bieżąco! Będzie dobrze!!!
Czeko Ty pięknisiu! Pij zdrowe soczki! Polecam ten seler naciowy w różnych konfiguracjach, bo jest naprawdę pyszny, a jaki zdrowy
I przyznaję się bez bicia... Normalnie jestem w ciąży urojonej! Macica mnie już cała pobolewa, czuję że jest napuchnięta, rozciąga się. Jak nie będę to chyba się przekręcę, bo to na bank 3 tydzień!
Ale poważnie, niby sobie żartuje, ale w każdym żarcie jest ziarnko prawdy
Idę spać!
Jutro usg, więc jeśli te moje objawy to coś złego, to powinnam się jutro dowiedzieć
Dziekuje za podpowiedz, seler juz na liscie -
Lubię_czekoladę wrote:Czesc kochane :*
Sorry ale zaczynam od narzekania... Co za noc!! Nie moglam spac przyplatal sie katar alergiczny... Alergiczny rozumiecie.. W srodku stycznia!!! Tabletka nie pomogla Lecialo mi z nosa ciurkiem, smarkalam chyba do 3:00... Glowa mi peka Jestem nieprzytomna, chce juz wieczor, chyba ze organizm zafunduje mi powtorke z rozrywki
No to sie wyzalilam i ide zrobic kawe
Mam nadzieje, ze Wy pieknie wyspane :* Milego dnia, juz czwartek
Czekoladko na wykresie piękny skok, trzymam kciuki żeby to nie było od alergii a zdecydowanie czegoś innego :*
Ja się powoli żegnam z ciążą urojoną.. śluz wodnisty, tempka w dół, mąż wyczuł pmsa nosem... ogólnie rzecz biorąc- humor do niczego!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"