Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:
Czekoladka
Piękny progesteron :*
Nanana hihi Fajnie, że jest ta owulacja, jestem zadowolona!
Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Nanana hihi Fajnie, że jest ta owulacja, jestem zadowolona!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliś trzymam kciuki!!! Pisz od razu. A o której wizyta?
Polcia dziwny ten lekarz. A może chodziło mu o endometrium? Że np rozrośnięte bardziej?
Kimi dobrze że pojechałaś do tej Belgii, bo kurcze o ten Twój biedny jajnik sam by tam robił
Czekoladka a insulina kiedy?
Glukoza bardzo ładna, ale trzeba jeszcze na to zerknąć razem z insuliną.
A progesteron..no cóż ja Ci będę jeszcze mówić? Cud, miód i orzeszki!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Tuliś trzymam kciuki!!! Pisz od razu. A o której wizyta?
Polcia dziwny ten lekarz. A może chodziło mu o endometrium? Że np rozrośnięte bardziej?
Kimi dobrze że pojechałaś do tej Belgii, bo kurcze o ten Twój biedny jajnik sam by tam robił
A progesteron..no cóż ja Ci będę jeszcze mówić? Cud, miód i orzeszki!
To było takie szybkie usg przy przyjęciu... Za wiele nie mówił... Może chodziło o endometrium, ale już nie wypytywałam
Podobno i tak po laparo lubi się cykl niejako zaczynać od początku, więc w tej chwili tym się nie przejmujęAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Halo Pączuś? Jakieś odwiedziny? chwila przerwy od pracy?
Pączek lubi tę wiadomość
30 lat
AniaŁ123 wrote:Tuliś trzymam kciuki!!! Pisz od razu. A o której wizyta?
A progesteron..no cóż ja Ci będę jeszcze mówić? Cud, miód i orzeszki!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczyny doradźcie
Mam jutro umówione (jeszcze dawno temu) USG ginekologiczne. Ale nie wiem czy jest sens, skoro miałam monitoring równo tydzień temu i raczej nic nowego tak szybko nie będzie widać. Jednak z drugiej strony zastanawiają mnie te ciągłe bóle jajnika. Co robić? Iść i sprawdzić? Czy czekać, nie panikować i nie przesadzać z badaniami?
Trochę mi się tam nie chce jechać bo to na drugim końcu Krakowa, ale jak trzeba to pojadęPączek lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Halo Pączuś? Jakieś odwiedziny? chwila przerwy od pracy?
Po pracy poleciałam do Arkadii zobaczyc to i owo
Szybko do domu - zmiana ciuszków i na siłownie
Pojezdzilam, pobiegalam i wróciła do domciu
Ogarnelam sobie pudding z chia i malinami na jutro do pracy
I wlasnie sie położyłam - odpalilam serial i patrze co tam u waspola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny doradźcie
Mam jutro umówione (jeszcze dawno temu) USG ginekologiczne. Ale nie wiem czy jest sens, skoro miałam monitoring równo tydzień temu i raczej nic nowego tak szybko nie będzie widać. Jednak z drugiej strony zastanawiają mnie te ciągłe bóle jajnika. Co robić? Iść i sprawdzić? Czy czekać, nie panikować i nie przesadzać z badaniami?
Trochę mi się tam nie chce jechać bo to na drugim końcu Krakowa, ale jak trzeba to pojadę
Zeby miec święty spokoj w głowie
pola89, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny doradźcie
Trochę mi się tam nie chce jechać bo to na drugim końcu Krakowa, ale jak trzeba to pojadęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
30 lat
Pączek wrote:No dopiero teraz mam chwile
Po pracy poleciałam do Arkadii zobaczyc to i owo
Szybko do domu - zmiana ciuszków i na siłownie
Pojezdzilam, pobiegalam i wróciła do domciu
Ogarnelam sobie pudding z chia i malinami na jutro do pracy
I wlasnie sie położyłam - odpalilam serial i patrze co tam u wasPączek lubi tę wiadomość
30 lat
Pączek wrote:No cos czuje ze jeszcze z godzinke wytrzymam i fikne spac
A Ty jak ? Wszystko ok ?
30 lat
Przekonałyście mnie
Pączuś nie mów o siłowni, bo ja czytając to pochłaniałam któregoś już dzisiaj cukiera-trufla. Ale na kolację piłam zielony smoothie ze szpinaku, selera naciowego, avokado, kiwi i jarmużu tle że poprawiłam cukierkiem
Ale Ty dziewczyno masz energii i przede wszystkim chęci! Ja tak się lenię że szkoda gadac!
Co oglądasz? Ja teraz House of cards
Polcia jak tam pobyt w "hotelu"? co dzisiaj miałas oprócz tego usg?pola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Przekonałyście mnie
Pączuś nie mów o siłowni, bo ja czytając to pochłaniałam któregoś już dzisiaj cukiera-trufla. Ale na kolację piłam zielony smoothie ze szpinaku, selera naciowego, avokado, kiwi i jarmużu tle że poprawiłam cukierkiem
Ale Ty dziewczyno masz energii i przede wszystkim chęci! Ja tak się lenię że szkoda gadac!
Co oglądasz? Ja teraz House of cards
Polcia jak tam pobyt w "hotelu"? co dzisiaj miałas oprócz tego usg?
Smoothie !! O mniam - sama bym wypiła !
Wiesz co - ja mam ADHD - ja zawsze latalam - odkąd pamietam to od poniedziałku do piatku zawsze 1500 zajęć - w weekendy padalam jak mucha - ladowalam baterie i znowu
No nie umiem inaczej
Przyjaciele lecą na comedy a pozniej leci sex w wielkim - wiec na tyle na ile wytrzymam to ogladam
Ktory sezon House oglądasz ? 30.05 bedzie najnowszy - ja juz przebieram nogami
Ale jak moj B przybędzie to bedziemy oglądać Holistyczna agencje DirkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 21:00