Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulisia
Przykro mi...:* co za paskudztwo! mam nadzieję, że szybko się wchłonie
Ania
Trzrmam kciuki, żeby to była prawda! w takim razie dzisiejsza wizyta jest obowiązkowa! Może czegoś ciekawego się dowiesz
Czekoladka
Biedaku mój :* trzymaj się :*
Pietruszka
Proszę naprawić humor! Nic nie jest przesądzone :*Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mam kwalifikację do zabiego! Jupi! Już jutro na pewno
A co do wczorajszych spekulowań lekarza dotyczącej mojej owulacji, to pewnie chodziło mu o grube endometrium 9mm w 8dcParsleyek, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Haj lejdis:-)
Tulis ja ci mowie pakuj się i wpadaj do Belgii. Po drodze zgub torbiel a tu znajdziemy jaja.
Pola czekam na resztę wyników.
Czekolada ja od 5 na nogach i jak zwykle jakieś bzdury mi się śniły
Ania do ginekologa marsz. Lepiej być raz za dużo niż aby miało coś tam się zadziac.
Dziewczynki które znają Nicole gadalam z nią wczoraj. Niesety straciła dziecię w 15tc:( chłop ja olał i generalnieasakra co mi pisała. Napisałam jej aby tu wpadła do nas.
Juz czwartek weekndowo za pasem yeah:-)
Co do seriali ja mecze nowego Sherlocka Holmesa. Uwielbiam Benedicta i jak dla mnie to jest najlepsza ekranizacja jaką dotychczas oglądałam. Tylko mogliby się z sezonami ogarnąć bo puszczają średnio co dwa lata. Tacy aktorzy są zarobieni. A ja już skończyłam ostatni ;-(((((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:47
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:Mam kwalifikację do zabiego! Jupi! Już jutro na pewno
A co do wczorajszych spekulowań lekarza dotyczącej mojej owulacji, to pewnie chodziło mu o grube endometrium 9mm w 8dcpola89 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje :* witam się
Kimi o Nikoli czytałam właśnie, bidula... Ale z takim facetem to rodziny raczej nie idzie stworzyć
Dziękuję za słowa otuchy, no nic brne dalej chociaż motywacji zupełny brak. Moje "parcie na szkło" wyparowalo...
Aniu nie pitol nam tu, bo jedyne co w twoim brzuchu się dzieje to wędrujący groszek próbujący się wgryzc :*
Polaaa super już trzymam kciukamy za jutro
Pietruszka stanowczo zabraniam krakaniaLubię_czekoladę, AniaŁ123, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A dzień dobry
Ja od rana buszuje w pracy
9:00 to dla mnie już środek dnia - niektórzy w pracy budzą się do życia a ja już wiecie - jak nakręcona
Kawa wypita, śniadanie nr 2 czeka w lodówie
Nikola No co za świnia z tego chłopa !
Polcia - super ! Piątek jest Twój !
Tuliś
Kimi
Ania - melduj Kochana co tam dziś zobaczą
Czeko Czeko Czekoladko Trzymaj się dzielnie A rzęsy ? Rzęsy robisz 1:1 ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 09:09
pola89, Kim87, Lubię_czekoladę, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:A dzień dobry
9:00 to dla mnie już środek dnia - niektórzy w pracy budzą się do życia a ja już wiecie - jak nakręcona
Tuliś
Kimi
Czeko Czeko Czekoladko Trzymaj się dzielnie A rzęsy ? Rzęsy robisz 1:1 ?Pączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Parsleyek wrote:Czekoladko na wykresie piękny skok, trzymam kciuki żeby to nie było od alergii a zdecydowanie czegoś innego :*
Ja się powoli żegnam z ciążą urojoną.. śluz wodnisty, tempka w dół, mąż wyczuł pmsa nosem... ogólnie rzecz biorąc- humor do niczego!
E tam Pietruszeczko Nie ma małpy, nie ma co przesądzać Przecież liczymy na Amorka :*
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Mam kwalifikację do zabiego! Jupi! Już jutro na pewno
A co do wczorajszych spekulowań lekarza dotyczącej mojej owulacji, to pewnie chodziło mu o grube endometrium 9mm w 8dc
Martwię się tylko tą Twoją anemią -
Pączek wrote:A dzień dobry
Tuliś
Kimi
Czeko Czeko Czekoladko Trzymaj się dzielnie A rzęsy ? Rzęsy robisz 1:1 ?
Pączek Wprowadziłaś dziś miłość w nasze forum
Jesteś pięknie przygotowana Ja właśnie wszamałam śniadanie przy kompie, pije herbatke, obiadek i soczek też czekają Mama mi dziś powiedziała (dzwonię do kobiety codziennie Taka ze mnie ekstra córa) że kupi mi i mojemu chłopowi pojemniki trzymające ciepło i które można podłączyć pod prąd, żeby się szamka podgrzała, czas wykluczyć na zawsze mnikrofalę..
Zakładam w chuj do jednego Teraz mam coś koło 6d Ale i tak mi mało i są bardzo naturalnePączek lubi tę wiadomość
-
Kochane a teraz masowo Dzięki za życzenia zdrówka Czuję się dobrze, choć leci mi z nosa jak z kranu I dzisiaj oddycham buźką Najs Zaraz wypiję jeszcze wapno i zobaczymy czy coś da.. Leków nie mam zamiaru tykać
Co do mojej tempki to pewnie objaw niewyspania.. podobno ma to ogromny wpływ -
Lubię_czekoladę wrote:Pączek Wprowadziłaś dziś miłość w nasze forum
Jesteś pięknie przygotowana Ja właśnie wszamałam śniadanie przy kompie, pije herbatke, obiadek i soczek też czekają Mama mi dziś powiedziała (dzwonię do kobiety codziennie Taka ze mnie ekstra córa) że kupi mi i mojemu chłopowi pojemniki trzymające ciepło i które można podłączyć pod prąd, żeby się szamka podgrzała, czas wykluczyć na zawsze mnikrofalę..
Zakładam w chuj do jednego Teraz mam coś koło 6d Ale i tak mi mało i są bardzo naturalne
A jak No ktoś musi miłością was pozarażać A nie jakieś tam smarki z nosa
UUuuuuuu Kochana mama Ale masz fajnie
Ej bo ja też chce mieć wachlarz na powiekach a boje się ze jak to ściągnę to będę łysa I będzie mi łyso I bede wyglądać jak po chemiiLubię_czekoladę lubi tę wiadomość