Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:No i to rozumiem
Z taką postawą to można góry przenosić
I nie wybiegaj tak daleko z tym in vitro, skup się na najbliższym celu i musi wypalić chociaż ja głęboko wierze, że bobo Was zaskoczy chwilę przed iui Często się o tym czyta
a my się dobrze czujemy, wizyta w środę i powoli szaleje...
IUI to zawsze jakaś szansa ale jak czytam te wątki o IUI to dziewczyny mają same smutne buźki w stopkach..
A to już poniedziałek Na pewno będzie wszystko dobrze Zobaczysz znów Fasolcia Ale cudnie Dawaj koniecznie znać -
MMadziula wrote:No i to rozumiem
Z taką postawą to można góry przenosić
I nie wybiegaj tak daleko z tym in vitro, skup się na najbliższym celu i musi wypalić chociaż ja głęboko wierze, że bobo Was zaskoczy chwilę przed iui Często się o tym czyta
a my się dobrze czujemy, wizyta w środę i powoli szaleje...
Madziulka ale suwaczek pięknie mknie do przodu!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:IUI to zawsze jakaś szansa ale jak czytam te wątki o IUI to dziewczyny mają same smutne buźki w stopkach..
A to już poniedziałek Na pewno będzie wszystko dobrze Zobaczysz znów Fasolcia Ale cudnie Dawaj koniecznie znać
Czekoladko cieszę się, że poważne decyzje zapadły. To zawsze krok do przodu A pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Czekoladko cieszę się, że poważne decyzje zapadły. To zawsze krok do przodu A pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!
Dzisiaj oczekuję małpiszona, więc będziemy szły ten cykl znowu prawie łeb w łeb zyczę Ci powodzenia I jakie postanowienia z termometrem? Odkładasz po owu? -
Lubię_czekoladę wrote:Też się strasznie cieszę Teraz tylko niech mi się to nie pokryje z moim wyjazdem w Marcu a będzie bosko
Dzisiaj oczekuję małpiszona, więc będziemy szły ten cykl znowu prawie łeb w łeb zyczę Ci powodzenia I jakie postanowienia z termometrem? Odkładasz po owu?
Gdzie wyjeżdżasz w marcu?
Termometr na razie odłożyłam, wrócę do niego może koło 10dc na kilka dni, a potem znów mam zamiar go schować. Mniej więcej znam swoje temperatury w cyklu więc tylko chce zobaczyć czy mi owu wyznaczy, a potem to szkoda moich nerwów!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Gdzie wyjeżdżasz w marcu?
Termometr na razie odłożyłam, wrócę do niego może koło 10dc na kilka dni, a potem znów mam zamiar go schować. Mniej więcej znam swoje temperatury w cyklu więc tylko chce zobaczyć czy mi owu wyznaczy, a potem to szkoda moich nerwów!
Lecimy do Barcelony w Marcu -
Lubię_czekoladę wrote:Może to i dobre podejście To kosztuje mega dużo nerwów, to prawda..
Lecimy do Barcelony w Marcu
aaa Hiszpania urlop poza sezonem? Zazdrooo
stokrotka666 wrote:Dziewczyny ktoras z was miala plamienie na poczatku ciazy? potrzebuje zeby mi opisac jak wygladalo. Ja powinnam dostac @ za dwa dni a przed chwila polecialo mi troche krwi brunatnej i mialam mocny skurcz ktory po chwili calkowicie minal:/
Ja miałam plamienia na początku ciąży. Najpierw były to plamienia ciemno czerwone a po kilku dniach brązowy śluz. Później znikło całkiem. Plamienie może świadczyć zarówno o ciąży jak i o nadchodzącej @. -
Parsleyek wrote:aaa Hiszpania urlop poza sezonem? Zazdrooo
Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:@@@
Witaj w klubie Stokrotka... Walczymy dalej! Ściskamstokrotka666, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny
Ja pojawiam się i znikam. Niestety nawał roboty
Kimi czekam na wieści i trzymam mocno kciuki
Czekoladka gratuluję decyzji, przekonania faceta i bardzo mocno kibicuję!!! Ale do marca wszystko się jeszcze może zdarzyć samo
Fioletku ja w tym cyklu miałam bardzo mocne bóle, w trakcie owu i po owu, w sumie cały czas mam. Kiedyś jechałam tramwajem i nie było wolnych miejsc to myślałam że nie ustoję, bo chyba jeszcze od tych drgań ból się nasilił. Oby to był dobry znak dla nas
Luccecita gratuluję owulki!!! Teraz czekają Cię najgorsze dni niepewności ale mam nadzieję że zakończone ślicznym, zielonym sukcesem
Czekająca jak to dobrze że koleżance nie udało się zepsuć cudownej, rześkiej atmosfery poniedziałkowej Ja też dzisiaj mam spokój, bo mojej nie ma, ale za to musiałam odwalić za nią jej robotę
Pietruszka luzzz jeszcze nikomu nie zaszkodził Trzymam kciuki za ten cykl!!!
Niestety muszę wracać do pracy, troszkę Was podglądam, ale raczej nie będę miała czasu odpisywać. Dopiero jak wrócę do domku :*Lubię_czekoladę, Kim87, Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:IUI to zawsze jakaś szansa ale jak czytam te wątki o IUI to dziewczyny mają same smutne buźki w stopkach..
A to już poniedziałek Na pewno będzie wszystko dobrze Zobaczysz znów Fasolcia Ale cudnie Dawaj koniecznie znaćLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO