Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:@@@Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Ja pojawiam się i znikam. Niestety nawał roboty
Kimi czekam na wieści i trzymam mocno kciuki
Czekoladka gratuluję decyzji, przekonania faceta i bardzo mocno kibicuję!!! Ale do marca wszystko się jeszcze może zdarzyć samo
Fioletku ja w tym cyklu miałam bardzo mocne bóle, w trakcie owu i po owu, w sumie cały czas mam. Kiedyś jechałam tramwajem i nie było wolnych miejsc to myślałam że nie ustoję, bo chyba jeszcze od tych drgań ból się nasilił. Oby to był dobry znak dla nas
Luccecita gratuluję owulki!!! Teraz czekają Cię najgorsze dni niepewności ale mam nadzieję że zakończone ślicznym, zielonym sukcesem
Czekająca jak to dobrze że koleżance nie udało się zepsuć cudownej, rześkiej atmosfery poniedziałkowej Ja też dzisiaj mam spokój, bo mojej nie ma, ale za to musiałam odwalić za nią jej robotę
Pietruszka luzzz jeszcze nikomu nie zaszkodził Trzymam kciuki za ten cykl!!!
Niestety muszę wracać do pracy, troszkę Was podglądam, ale raczej nie będę miała czasu odpisywać. Dopiero jak wrócę do domku :*
Anula, tylko niech Cię wir pracy za bardzo nie pochłonie :*
Dziękuję Mam nadzieję, że to dobra decyzjaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Ja pojawiam się i znikam. Niestety nawał roboty
Fioletku ja w tym cyklu miałam bardzo mocne bóle, w trakcie owu i po owu, w sumie cały czas mam. Kiedyś jechałam tramwajem i nie było wolnych miejsc to myślałam że nie ustoję, bo chyba jeszcze od tych drgań ból się nasilił. Oby to był dobry znak dla nas
Oby Aniu oby.... A kiedy ty testujesz?
Ja z tego wszystkiego darowałam sobie wczoraj , mam nadzieję że sobota się zaliczy
Chyba że jeszcze dziś zawalczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 13:25
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Czeko kochanie bo Woesz dziewczyny które idą na iui myślą że od razy zajdą. Niestety to tak nie działa. Pomaga zajść ale nie ma gwarancji ze w 1 podejściu się uda. Trzeba podejść na spokojnie i tyle. Nie oczekiwać za dużo. Ja wierzę że wam się uda wkrótce. I nie czytaj za dużo. Bo będziesz się stresowac
No fajnie by było tak od razu Ale wiem wiem Luzik nas uratuje
Kochana, przypomnij mi jak się sika na te Twoje testy W tym cyklu jadę na nich Coś wcześniej pisałaś, że 10 minut się odczekuje tak? -
Kim87 wrote:Urlopy poza sezonem są najlepsze. Ja tez musze cis sobie wykombinować w 2 trym. Nie będę siedzieć w domu cały boży rok:-)
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:A ja też w marcu wyjeżdżam na urlop do Polski do rodziny - Hurraaa!!
-
Lubię_czekoladę wrote:Czad Już niedługo Pewnie wszyscy czekają ze zniecierpliwieniem
No, ostatnio byliśmy prawie rok temu..także już odliczam, a jak powiedziałam synkowi to od razu poszukał samolot i wszędzie z nim chodził nawet spać... I od razu zaliczymy Chrzest mojej siostrznicy... Yuupppi ale się cieszę
No ale ty też będziesz miała super urlop w Hiszpanii..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 13:42
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:No, ostatnio byliśmy prawie rok temu..także już odliczam, a jak powiedziałam synkowi to od razu poszukał samolot i wszędzie z nim chodził nawet spać... I od razu zaliczymy Chrzest mojej siostrznicy... Yuupppi ale się cieszę
No ale ty też będziesz miała super urlop w Hiszpanii..
Super Synuś też się doczekać nie może
To my się Fioletku w Marcu urlopujemyViolet146 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Czekoladko musi być dobrze, tego się trzeba trzymać. Zawsze będzie jakieś ryzyko ale nie ma co się tym kierować, jak będziesz w ciąży zmartwienia będą dalej...trzeba je jakoś odpychać bo szkoda zdrowia na taki pesymizm :-*
No i masz gromadę zaciśniętych kciuków po swojej stronie
Dam znać jak tam moje dziecię się ma:) pewnie będę warować od 14 pod gabinetem (dodam, że lekarz przyjmuje od 16 )
Ale w ogóle wchodzę na wątek kliniki, w której się leczę a tam awantura z wyzwiskami Tak po sobie jadą laski, że się wycofałam
Tak czekaj od 14 Dłużej posiedzisz z nami na forum na tel -
Lubię_czekoladę wrote:No fajnie by było tak od razu Ale wiem wiem Luzik nas uratuje
Kochana, przypomnij mi jak się sika na te Twoje testy W tym cyklu jadę na nich Coś wcześniej pisałaś, że 10 minut się odczekuje tak?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO