Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Śpicie już Lady's...?
Czuję ból w trakcie owulacji, ale taki do wytrzymania. Niektóre dziewczyny czują mocniejszy ból, a niektóre wcale, więc różnie z tym bywa... Ostatnio Czekoladkę bardzo bolało podczas owulacji...Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czesc Dziewczyny
Wczoraj dlugo gadalismy z Moim
Ustalilismy wszystko, mianowicie umawiamy sie na IUI na Marzec. Wczesniej sie balam, ze nie bede umiala go przekonac ale nie bylo problemu. Chyba widzi jaka chodze zmartwiona
Zycze Wam milego poniedzialku
Jak wejde do pracy to poodpisujepola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki.
Znowu poniedziałek. Wrrrrrr ale chociaż u mnie cieplej wreszcie . plus 7 normalnie upał
Dzisiaj o 21 mam wizytę to napisze wieczorem co i jak.
Buziaki kochane miłego dnia ;*pola89, Lubię_czekoladę, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyhej, Kim kciuki za wizytę :*
pola super, że wszystko ładnie naprawili , trzymam mocno kciuki za ten cykl :*
Ania
wow, jak pięknie ....
Czekoladka :*
Bella
chyba musisz brać po owulce duphaston
u mnie gin potwierdził owulkę, dokładnie tak jak of mi wyznaczył- w 14 dc. dostałam juz w 15 dc duphaston i odliczam do testowania!pola89, Kim87, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czesc Dziewczyny
Wczoraj dlugo gadalismy z Moim
Ustalilismy wszystko, mianowicie umawiamy sie na IUI na Marzec. Wczesniej sie balam, ze nie bede umiala go przekonac ale nie bylo problemu. Chyba widzi jaka chodze zmartwiona
Zycze Wam milego poniedzialku
Jak wejde do pracy to poodpisujeLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Hej babeczki.
Znowu poniedziałek. Wrrrrrr ale chociaż u mnie cieplej wreszcie . plus 7 normalnie upał
Dzisiaj o 21 mam wizytę to napisze wieczorem co i jak.
Buziaki kochane miłego dnia ;*
Będziemy czekać na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 08:34
Kim87 lubi tę wiadomość
30 lat
Luccecita wrote:hej, Kim kciuki za wizytę :*
Ania
wow, jak pięknie ....
Bella
u mnie gin potwierdził owulkę, dokładnie tak jak of mi wyznaczył- w 14 dc. dostałam juz w 15 dc duphaston i odliczam do testowania!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Ja spałam hehehe
Czuję ból w trakcie owulacji, ale taki do wytrzymania. Niektóre dziewczyny czują mocniejszy ból, a niektóre wcale, więc różnie z tym bywa... Ostatnio Czekoladkę bardzo bolało podczas owulacji...
Mnie pierwszy raz tak mocno bolało, że jak szłam do łazienki to zgięta w pół...
Ale chyba jednak to nie była wczoraj owulacja, bo temperatura dalej taka sama....
-
Luccecita wrote:hej, Kim kciuki za wizytę :*
Ania
wow, jak pięknie ....
Bella
u mnie gin potwierdził owulkę, dokładnie tak jak of mi wyznaczył- w 14 dc. dostałam juz w 15 dc duphaston i odliczam do testowania!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Jestem! Już nadrabiam!
Dziewczyny, ta decyzja o inseminacji postawiła mnie na nogi! Jestem gotowa na małpiszona i przyjmę go bez płaczu dzięki temu Chociaż też te szanse IUI są nikłe.. Ale nie stać nas na In Vitro..
Ania, widoki cudne Strasznie fajnie, że się wyjeździłaś! Teraz z nową energią można powitać nowy tydzień Btw masz piękny skok Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Pietruszka, z tą naszą niepłodnością to same paradoksy.. Czasami to w głowie się nie mieści.. Rozumiem, że lekarz średnio chce ingerować w jajniki, jeśli może to wpłynąć na rezerwę..
Pola, Pietruszka.. Z tą wrogością śluzu.. Widzicie.. Chciałam zrobić to badanie ALE mój profesor z kliniki powiedział, że nie robi się tego badania, bo jest niemiarodajne.. Nie ma do końca norm określających, kiedy śluz jest wrogi a kiedy nie.. Poza tym jeśli jest wrogi to co wtedy? Więc w Gamecie nie robi się tych badań..
Cudzie, nie przejmuj się! Faceci tacy są.. Czasami ręce opadają Mój się wczoraj obudził, że nam w mieszkaniu z dzieckiem raczej ciasno będzie! <ściana>
Fioletku, ja miewam bolesne owulacje, że się wyprostować nie mogę. Jest to dzień po pozytywnym teście owu.
Kim, czekamy na wieści Ciocie są bardzo ciekawe Fasolcia
Madzia, jak się czujesz?
Bella, mam nadzieję, że plamienia ustały.. Może ten dupek to jednak dobry pomysł..
Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam
Wszystkim Wam dziękuję za wsparcie i za kciuki
AniaŁ123, czekajacanacud1, Violet146 lubią tę wiadomość