Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Choco widzisz u mnie zadziałało jak dotychczas w naturalnych cyklach. Mimo że boom nie było to wzrost temp był i dlatego chyba... chociaż byłam przecież i torbiel miałam. A temp rośnie od progesteron, a progesteron produkowany jest przez ciałko żółte... więc??? WTF? Nie rozumiejszyn ja ale w pupci to mam w 5dc mam jechać zobaczyć czy balon nawet duży
No to już za 5 dni coś się wyjaśni Wyjątkowy przypadek -
Wszem i wobec oraz każdej z osobna mowie nie chodźcie za wcześnie do gin. Nie ma to sensu. Zobaczycie tylko pęcherzyk a większość gin nawet wam karty ciąży nie założy bez widocznego serca.
Normalnie chodzi się w 9 tc (np 8t4d) jak juz musicie to idźcie w 7 tak jak pisałam wcześniej a i tak nie ma gwarancji ze serducho będzie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:WOW WOW WOW !
Bella i Czekająca wielkie gratulacje! Piękne wyniki. Chyba można powiedzieć, że ciąże wzięły Was z zaskoczenia u jednej mega szybka owulacja, a u drugiej z kolei chyba dość późna! Co oznacza, że w kwestii ciąży chyba niczego nie można być pewnym
Trzymam kciuki za powtórki bety! &&&
Violet brawo! Gratuluję Ci kochana, pokonałaś stres i strach, nareszcie pokazałaś co potrafisz i jest - zdane prawko
Całą resztę również ściskam i pozdrawiamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
to mi wypadnie gdzies tak 7.
mnie tak zaskoczylo ze hoho. pamietam jak nabwizyciebu gin mnie uspokoil i pozniej endo. to bylo 14 dc i endo 16dc tego 16 wyszedl mi estradiol 68... ja nie wiem jakbto sie stalo. przrciez ja progesteron mialam non stop niski a teraz w normie.
zeby bylo ciekawiejbwlasnie z kolezanka robie prognozeburlopw. ona siebcieszy ze tyle wolnego w lipcu. glupio mi.. ale nie powiem jej nic az do 17.02 albo i pozniej...
-
Lubię_czekoladę wrote:Kim, brałaś dupka czy luteinę? Jak dupka to w jakiej dawce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 15:04
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:to mi wypadnie gdzies tak 7.
mnie tak zaskoczylo ze hoho. pamietam jak nabwizyciebu gin mnie uspokoil i pozniej endo. to bylo 14 dc i endo 16dc tego 16 wyszedl mi estradiol 68... ja nie wiem jakbto sie stalo. przrciez ja progesteron mialam non stop niski a teraz w normie.
zeby bylo ciekawiejbwlasnie z kolezanka robie prognozeburlopw. ona siebcieszy ze tyle wolnego w lipcu. glupio mi.. ale nie powiem jej nic az do 17.02 albo i pozniej...czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja odpowiednik dupka . Na zagnieżdżenie 1x200mg dowcipnie na noc. Od poz testu do 12tc 3x200mg dowcipnie
Ja mam duphaston 10mg, dziewczyny na letrozolowy forum biorą po dwie tabletki mimo dobrego proga. Tak też chyba wezmę
Pietruszka a Ty jak łykasz? -
Lubię_czekoladę wrote:Dziękuję :*
Ja mam duphaston 10mg, dziewczyny na letrozolowy forum biorą po dwie tabletki mimo dobrego proga. Tak też chyba wezmę
Pietruszka a Ty jak łykasz?
Ja też niby dobry prog a 6mc się starałam a zaszłam jak wzięłamLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Bierz progesteron nie szkodzi a może zdziałać cuda
Ja też niby dobry prog a 6mc się starałam a zaszłam jak wzięłam
Dajecie mi nadzieje laski na ciążę, serio! Zachodzić masowo proszę!Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie mów nic do końca 1 trym. Nie wiesz czy wszystko będzie dobrze(mam nadzieje ze tak) a tak to będziesz się później musiał tłumaczyć
-
czekajacanacud1 wrote:ale firme musz poinformowac. my nosimybw pracy czasem cos... ona bd sie rzucac i kazac mi nosik jak nie bd wiedziec czemu. zreszta jak sie dowie to tez nie bd chcialaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:dziewczyny ale najwwzniejsze co mam zrobic z lekami na prolaktyne? biore na noc 2xnorprooac 75? za godzine mam dzwonic do lekarza ale pielegniara wspominala ze odstawic a ja sie boje poprostuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane moje Dziękuję Wam bardzo, normalnie tak się cieszę że brak m słów, w życiu nie sądziłam, że kiedyś będę mieć prawo jazdy Dziękuję
A jeszcze taka nowinka moja siostra dziś też ma happy Day, też wyszedł jej pozytywny test, a starala się tyle samo co ja....
Byłam zrobić wymaz i proga ale jak to w Anglii trzeba czekać do jutra na wyniki...
-
Cześć Dziewczyny
Jesteście bardzo Kochane!!! Dziękuję że się tak martwicie i interesujecie mną Ja niestety jestem w totalnej rozsypce. Siedzę i wyję Nie chcę Wam tutaj psuć atmosfery, poza tym nie miejcie mi proszę za złe, ale obecnie staram się gdzie tylko mogę unikać tematów ciążowych, bo mnie to strasznie boli Naprawdę bardzo się cieszę że się Wam udaje i życzę Wam jak najlepiej (Bella, Cudzie), ale dla mnie teraz to jakiś masochizm. Naprawdę wierzyłam że jestem w tej pieprzonej ciąży. Ten cykl był taki dziwny, wszystko było inaczej. Już snułam plany na przyszłość. Ale nic z tego. @ przyszła jak w zegarku i nie potrafię sobie z tym poradzić. Wszystko jest bez sensu. Nie potrafię się niczym zająć. Nawet już muzyka mnie nie cieszy Gdyby nie mój kochany mąż, który wspiera mnie bardzo, to nie wiem co by ze mną było. Siedzę w pracy jak na jakichś torturach patrząc na koleżankę w ciąży. Chciałabym się zamknąć gdzieś na jakimś odludziu, żeby czasem nie spotkać dziewczyny w ciąży.
Muszę przynajmniej na jakiś czas stąd odejść.
Bardzo bym jednak chciałam mieć z Wami kontakt. Więc jeśli któraś z Was ma ochotę, to bardzo bym chciała się "zakoleżankować" na fbKim87 lubi tę wiadomość
-
Nie mam siły... Moja szwagierka jest w ciąży... My 3 i pół roku po ślubie, oni pół roku i oczywiści za pierwszym razem... Teściowa do mojego K. już skomentowała, że nas wyprzedziła... 3 przyjaciółki i szwagierka... Jeszcze brakuje bratowej i już pęknę! Mam dość...
Przepraszam.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy