Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle to zapomniałam powiedzieć wam co mój mąż odwalil na usg w środę. Miałam pierwsze usg przez brzuch to wiadomo ze trzeba się namanewrowac aby złapać całego dziecia. No i szuka szuka doktorkowa i bam ukazała się głowa a mój z przerażeniem w oczach wypalił: " ja pierdole jest sama glowa" ja myślałam że spadnie tam z tego fotela. Doktorowa nie zrozumiała o co mu chodzi a ja atak śmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 08:28
Bella_Bella, Lubię_czekoladę, pola89, Violet146, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:W ogóle to zapomniałam powiedzieć wam co mój mąż odwalil na usg w środę. Miałam pierwsze usg przez brzuch to wiadomo ze trzeba się namanewrowac aby złapać całego dziecia. No i szuka szuka doktorkowa i bam ukazała się głowa a mój z przerażeniem w oczach wypalił: " ja pierdole jest sama glowa" ja myślałam że spadnie tam z tego fotela. Doktorowa nie zrozumiała o co mu chodzi a ja atak śmiechu
Biedny doznał szokuLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:W ogóle to zapomniałam powiedzieć wam co mój mąż odwalil na usg w środę. Miałam pierwsze usg przez brzuch to wiadomo ze trzeba się namanewrowac aby złapać całego dziecia. No i szuka szuka doktorkowa i bam ukazała się głowa a mój z przerażeniem w oczach wypalił: " ja pierdole jest sama glowa" ja myślałam że spadnie tam z tego fotela. Doktorowa nie zrozumiała o co mu chodzi a ja atak śmiechu
-
Kochane, mam pozostałe wyniki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2142ee469b92.png
No i czekam teraz na tarczycowe i na betę -
Lubię_czekoladę wrote:Hahahahahah Zajebista historia Będzie co dzieciom latami opowiadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:31
Lubię_czekoladę, Tuliska, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Tak powiem : dzieciu a twój tata myślałem ze masz tylko głowę
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Zatem świętuję <otwiera szampana>
Szkoda, że na toxo nie mam przeciwciał ale bez przesady
Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A wogole to koniec urlopu
Jak to Kimi nazwała: Tulisiowa moc wraca hehe
Uzależniona jestem, i tak ciągle was czytałam
Mogemmm?Tuliska lubi tę wiadomość
-
Ja mam wszystkie wyniki Okej tylko toxo nie przechodzilam i muszę uważać. Cytomegalii nie robiłam, ginekolog nie kazała
Dziewczyny był kiedyś poruszany temat ryb. Nie za bardzo jednak wiem co mogę zjeść. Chciałam zrobić zwykły filet w panierce. Czy taka miruna, panga czy mintaj jest Okej? Ja praktycznie w ogóle nie jem ryb. Ostatni raz to na święta, więc nie rozeznaje się w temacie.
-
Wogole to Bellus gratuluję silnego serdusia
Polcia tobie też zdrowego pęcherzyka na razie, czekamy na serduszko
Nie miałam okazji więc nadrabiam
Kimis tobie już gratulowalam zdrowego dziecia;)
P.S. ojciec mistrzKim87, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Tuliś Jak u Ciebie ??
Byłam u gina jeszcze raz i we wtorek to żeśmy "kawał dobrej roboty" obwalili hehe lekarz przepracowany, ja bezmózgowa i tak oto zapomnielismy że ja torbiel miałam jeszcze, na jednym jajniku razem z pecherzykiem. Wychodzi na to że chyba jednak pękł takie to niusy... A ja się cieszę głównie z tego że mogę na leki liczyć, ulzylo mi i po raz pierwszy po poronieniu mogę czekać na @ z mikroskopijną nadziejąLubię_czekoladę, Parsleyek, pola89, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość