Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Yyyy glupia sytuacja
Byłam u gina jeszcze raz i we wtorek to żeśmy "kawał dobrej roboty" obwalili hehe lekarz przepracowany, ja bezmózgowa i tak oto zapomnielismy że ja torbiel miałam jeszcze, na jednym jajniku razem z pecherzykiem. Wychodzi na to że chyba jednak pękł takie to niusy... A ja się cieszę głównie z tego że mogę na leki liczyć, ulzylo mi i po raz pierwszy po poronieniu mogę czekać na @ z mikroskopijną nadzieją
Dobrze wyszłoTuliska lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja mam wszystkie wyniki Okej tylko toxo nie przechodzilam i muszę uważać. Cytomegalii nie robiłam, ginekolog nie kazała
Dziewczyny był kiedyś poruszany temat ryb. Nie za bardzo jednak wiem co mogę zjeść. Chciałam zrobić zwykły filet w panierce. Czy taka miruna, panga czy mintaj jest Okej? Ja praktycznie w ogóle nie jem ryb. Ostatni raz to na święta, więc nie rozeznaje się w temacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 10:26
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochana Jak się czujesz?
Dziękuję dobrze Mdłości bardzo delikatne mam cały czas, wieczorem niestety są wzmożone i mam wrażenie że wszystko się cofa ale ogólnie jest okej Cycuchy opuchnięte ale nie bolą, brzuchol też już coraz mniej pobolewaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 17:03
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czekoladka super masz wyniki patrz na moja rozyczke ledwo ponad poziom zeby byl dodatni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/470590355ba3.png
oczywiscie poprosze o komentarz naszego forumowego doktora dr KimiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:05
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Czekoladka super masz wyniki patrz na moja rozyczke ledwo ponad poziom zeby byl dodatni
oczywiscie poprosze o komentarz naszego forumowego doktora dr Kimi
Ale jest -
Bella_Bella wrote:Okej. Myślałam też o łososiu żeby upiec w piekarniku ale on jest ponoć najbardziej be be. Prawda to?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dziękuję dobrze Mdłości bardzo delikatne mam cały czas, wieczorem niestety są wzmożone i mammografia wrażenie że wszystko się cofa ale ogólnie jest okej Cycuchy opuchnięte ale nie bolą, brzuchol też już coraz mniej pobolewa
-
Tulisia jest smaczna ake tak jak panga to nie ryba
Edit nie tulisia choć pewnie też jest smaczna a tilapiaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:35
Lubię_czekoladę, Tuliska, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Czekoladka super masz wyniki patrz na moja rozyczke ledwo ponad poziom zeby byl dodatni
oczywiscie poprosze o komentarz naszego forumowego doktora dr Kimiczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Tulisia jest smaczna ake tak jak panga to nie ryba
Edit nie tulisia choć pewnie też jest smaczna a tilapia -
Że hęęęę ? Stanowczo odradzam jedzenie mnie hehe no fakt nie mam nic z rybą wspólnego, nawet pływać dobrze nie umiem na brak głosu tez nie narzekam
I wogole to zgage okrutną po mnie zaliczycie
Jestem mdła, nieutuczona, nieprzyprawiona (chociaż dopieprzyc potrafię ), ogólnie bleeeeeeee
Bella smacznegoKim87, Lubię_czekoladę, Bella_Bella, Violet146 lubią tę wiadomość