Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Dziewczyny, coś na ból dolnej części pleców znacie? Najgorzej jest jak poleżeć chwilę na plecach na twardszym łóżku, później się podnieść nie mogę. Zastanawiam się czy gorąca kąpiel by pomogła żeby wygrzac ten obszar ale też nie jestem przekonana do gorącej kąpieli w ciąży. Co myślicie?
Kimi ty serio z ta kapiela codziennie? podobno unikac kaza
-
czekajacanacud1 wrote:ja jak siedze na dupce w prscy dluzej to tez krzyz mnie boli...
Kimi ty serio z ta kapiela codziennie? podobno unikac kazaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:ja jak siedze na dupce w prscy dluzej to tez krzyz mnie boli...
Kimi ty serio z ta kapiela codziennie? podobno unikac kaza
A kapie się bo nie mam maty w wanie a raz już przed ciążą orła wywinelam.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Powaga. Wiesz co to tylko gadanie jak dla mnie jak ja się tu konsultuje z gin to ona zawsze na mnie patrzy jak na wariatke jak pytam o takie rzeczy. Ciąża to wyjątkowy stan ale nie ma powodu aby nie wiadomo jak zmieniać życie Bo jestem w ciąży. Należy żyć normalnie. To słowa 2 moich gin. Jak ciąża słaba to poleci bo kichniesz. Jak zdrowa to nie ma bata aby vos się stało. Ja jestem mega zmarzluch woec u mnie letnia woda odpada
A kapie się bo nie mam maty w wanie a raz już przed ciążą orła wywinelam.
-
czekajacanacud1 wrote:no ja tez zmarzluch i prysznic biore cieply zeby nie goracy. ty swoich lekarzy masz takich normalnych tamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja kąpiel codziennie i to w wrzątku. Co do pleców znam kochana problem . Ciąża. Mój mnie masuje
Czyli info o krwotoku i złym wpływie rozszerzonych naczyń podczas gorącej kąpieli to bajka? Jejku ale się cieszę Zaraz idę w takim razie na pół godzinną gorącą kąpiel... Już czuję ten relaks -
Bella_Bella wrote:Czyli info o krwotoku i złym wpływie rozszerzonych naczyń podczas gorącej kąpieli to bajka? Jejku ale się cieszę Zaraz idę w takim razie na pół godzinną gorącą kąpiel... Już czuję ten relaks
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 20:36
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Na razie żadnych wieści.
Mam kolejne pytanie z cyklu "dziwne"
Co myślicie na temat jedzenia grzybów w ciąży? Jakieś pierogi z grzybami i kapustka? Bułki z grzybkami i kapustą? Pizza? Jakieś sosy z grzybami? Itp. Ja osobiście uwielbiam grzyby i nie mówię o pieczarkach Po prostu właśnie pierożki z grzybami czy takie bułeczki z Biedronki z kapustą i grzybami. Obilo mi się o uszy ze lepiej nie jeść. No ale przecież nie jem co dzień. i nie dużo. Tak jak Kimiś kiedyś powiedziała kiedyś nie patrzyli na takie rzeczy. Jakie jest Wasze zdanieKim87 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:hej laski ktos ma jakies wiesci od Pietruszki?
żyje, słaba jestem
Mam Endometrioze. Torbiel została usunięta,a ogniska wypalone bo już zaczęły się robić na drugim jajniku,
jajowody były drożneKim87, czekajacanacud1, Bella_Bella, Tuliska, pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Na razie żadnych wieści.
Mam kolejne pytanie z cyklu "dziwne"
Co myślicie na temat jedzenia grzybów w ciąży? Jakieś pierogi z grzybami i kapustka? Bułki z grzybkami i kapustą? Pizza? Jakieś sosy z grzybami? Itp. Ja osobiście uwielbiam grzyby i nie mówię o pieczarkach Po prostu właśnie pierożki z grzybami czy takie bułeczki z Biedronki z kapustą i grzybami. Obilo mi się o uszy ze lepiej nie jeść. No ale przecież nie jem co dzień. i nie dużo. Tak jak Kimiś kiedyś powiedziała kiedyś nie patrzyli na takie rzeczy. Jakie jest Wasze zdanie
Bella zakaz jest jak nie wiesz skąd i od kogo pochodzą grzyby. Chodzi o to aby się nie zatruć. Rzeczy typu gotowe bądź suszone grzyby sklepowe są bezpieczne.Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:żyje, słaba jestem
Mam Endometrioze. Torbiel została usunięta,a ogniska wypalone bo już zaczęły się robić na drugim jajniku,
jajowody były drożneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat