Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Rzeczywiście straszna tu pustka weekend hehe
Ja mam takie pytanie... Wiem, że byłam ostatnio na wizycie, ale tak się przejęłam maleństwem, że zapomniałam zapytać
Czy bóle podobne do miesiączkowych są normalne na tym etapie? Są dużo łagodniejsze od tych, które miałam podczas okresu i jednego dnia są, a innego nie... Coś na nie brać, czy jeżeli nie przeszkadzają w funkcjonowaniu, to pozostawić je w spokoju? Jak mam takie bóle, to staram się dużo odpoczywać... Zazwyczaj pojawiają się wieczoremAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Hej
Rzeczywiście straszna tu pustka weekend hehe
Ja mam takie pytanie... Wiem, że byłam ostatnio na wizycie, ale tak się przejęłam maleństwem, że zapomniałam zapytać
Czy bóle podobne do miesiączkowych są normalne na tym etapie? Są dużo łagodniejsze od tych, które miałam podczas okresu i jednego dnia są, a innego nie... Coś na nie brać, czy jeżeli nie przeszkadzają w funkcjonowaniu, to pozostawić je w spokoju? Jak mam takie bóle, to staram się dużo odpoczywać... Zazwyczaj pojawiają się wieczorem
Tak kochane weekend woec cisza.
Lecę dzisiaj na żeberka na randkę z mężem ♡♡♡
Miłego weekendu lejdis ♡♡♡pola89 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Tak nawet te mocniejsze chwilowe tez są normalne. Macica się rozciąga.
Tak kochane weekend woec cisza.
Lecę dzisiaj na żeberka na randkę z mężem ♡♡♡
Miłego weekendu lejdis ♡♡♡
Udanej randki no i pysznych żeberekKim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzień dobry Paniom :*
Kimi obiecała że będę, więc jestem
No to od początku:
W poniedziałek miałam troszkę smutniejszy dzień, bo na 6 marca miałam termin. Ale nie skończył się już tak przykro
Zrobiłam test... i... wyszedł pozytywny:) ale ale... miałam wątpliwości czy to aby na pewno nie zasługa końskiej dawki Pregnylu. Czekałam cierpliwie. W środę zrobiłam test nr 2., wyszedł wyrazniejszy niż w poniedziałek. Pojechałam na betę: 1133 mlU/ml w piątek powtórzyłam 2388 mlU/ml
I na tym koniec niesamowicie dobrych wieści bo zbadalam progesteron. Leży i kwiczy
Faszeruje sie "od dołu" i "od gory" dupkiem i luteiną i czekamy na rozwój wydarzeń :* to by było na tyle
czekajacanacud1, Parsleyek, Lubię_czekoladę, Kim87, Violet146, Caro lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dzień dobry Paniom :*
No to od początku:
W poniedziałek miałam troszkę smutniejszy dzień, bo na 6 marca miałam termin. Ale nie skończył się już tak przykro
Zrobiłam test... i... wyszedł pozytywny:) ale ale... miałam wątpliwości czy to aby na pewno nie zasługa końskiej dawki Pregnylu. Czekałam cierpliwie. W środę zrobiłam test nr 2., wyszedł wyrazniejszy niż w poniedziałek. Pojechałam na betę: 1133 mlU/ml w piątek powtórzyłam 2388 mlU/ml
I na tym koniec niesamowicie dobrych wieści bo zbadalam progesteron. Leży i kwiczy
Faszeruje sie "od dołu" i "od gory" dupkiem i luteiną i czekamy na rozwój wydarzeń :* to by było na tyleTuliska lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Tuliska wrote:Dzień dobry Paniom :*
No to od początku:
Faszeruje sie "od dołu" i "od gory" dupkiem i luteiną i czekamy na rozwój wydarzeń :* to by było na tyle
Trzymam kciuki Tulisiu !!!Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tulisiaaaaaaaaa co za wiadomość! Progesteronem się faszerujesz, musi być dobrze! Trzymam kciuki mocno!!!
Teraz to ja tu tylko zostałam niezagroszkowana.Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
No wreszcie bo ja już tu ledwo język gryzlam aby nie wyspiewac.
Tulisiu będzie dobrze zoabczysz nie martw się
Bella kochana zero wyrzutów. Jedz na vo masz ochotę :*Bella_Bella, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:No wreszcie bo ja już tu ledwo język gryzlam aby nie wyspiewac.
Tulisiu będzie dobrze zoabczysz nie martw się
Bella kochana zero wyrzutów. Jedz na vo masz ochotę :*
Widziałam Twoje żeberka pyszności Randka chyba udana, co?Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Widziałam Twoje żeberka pyszności Randka chyba udana, co?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Tulisiaaaaaaaaa co za wiadomość! Progesteronem się faszerujesz, musi być dobrze! Trzymam kciuki mocno!!!
Teraz to ja tu tylko zostałam niezagroszkowana.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy