Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06793d906c1a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 17:39
Ewi28, Tuliska, MMadziula, Parsleyek, Lubię_czekoladę, Bella_Bella, Violet146, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 00:14
Parsleyek, Kim87, Lubię_czekoladę, pola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej moje kochane gospodynie !!!
Dopiero co wróciłam do domu , byliśmy w kościele, potem na kawie u teściów 2 potem na zakupach a na kolacje wyskoczylismy na pstrąga z grilla
Także za przeproszeniem nogi mnie w dupę wchodzą , plus taki , że nie myślałam panicznie o jutrzejszym wyniku bety bo szczerze bardzo się bije tych badań
Ania zgodzę się z Tobą , że staranie się o dzidzie kilka / kilkanaście miesięcy to już zaczyna być coś całkowicie normalnego . Absorbująca praca ,stres to już codzienność u większości z nas codzienność...
Najważniejsze, że każda z nas będzie mama tylko w różnych odstępach czasu :-*
Parsleyek Twój małż powinien dostać medal za taką postawę rano
Cały czas o Was kobiety myślę , szkoda , że nie ma szans na poplotkowanie "w realu" . Sądzę , że byłoby to super spotkanie
Nie denerwuj się wszystko będzie git jutro. Zobaczysz ;*;*;* nie ma.innej opcji
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana ja bym zrobiła tak. Poszła jutro na bete o ile masz możliwość i poszła do ginekologa. Jak bedzie ciąża to super ale Woesz jak coś się dzieje to im szybciej tym lepiej się tym zajac. Myślę że 8 dni to optymalny czas ze powinna @ się pokazać kochana. Nim mówi się że do 14 dni ale to rzadko się zdarza. Zazwyczaj max do 7 dni się pojawia
Jak temperatura będzie jutro rano nadal wyższa to pójdę na betę.Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Chyba nie wiem o czym mówicie...
Edit:
Bo przeszłas na ciemną stronę mocyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 19:07
-
Kim87 wrote:Po gownoburzy na staraniowym uszczuplily się nam listy przyjaciółek. Możesz zobaczyć w swojej zakładce przyjaciółek czy też zostałas wykluczona
Edit:
Bo przeszłas na ciemną stronę mocy
Póki co nie widzę zmian w tej zakładce ale pewnie dlatego, że ominęła mnie ta "dyskusja" Tak z ciekawości chyba dzisiaj zajrzę co tam się działo, że tak źle się zrobiło. -
Bella_Bella wrote:Póki co nie widzę zmian w tej zakładce ale pewnie dlatego, że ominęła mnie ta "dyskusja" Tak z ciekawości chyba dzisiaj zajrzę co tam się działo, że tak źle się zrobiło.
Parsleyek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki w końcu was dogoniłam..
Ja dziś zamiast odpoczywać musiałam pomóc swojemu malować pokój i kuchnie bo jutro do pracy już idzie, dotego głowa mnie boli od wczoraj, chyba się napije piwka z sokiem malinowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 19:24
Bella_Bella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Hej Dziewczynki w końcu was dogoniłam..
Ja dziś zamiast odpoczywać musiałam pomóc swojemu malować pokój i kuchnie bo jutro do pracy już idzie, dotego głowa mnie boli od wczoraj, chyba się napije piwka z sokiem malinowym
Lubię piwko z sokiem malinowymKim87, Violet146 lubią tę wiadomość