Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Hej Dziewczynki w końcu was dogoniłam..
Ja dziś zamiast odpoczywać musiałam pomóc swojemu malować pokój i kuchnie bo jutro do pracy już idzie, dotego głowa mnie boli od wczoraj, chyba się napije piwka z sokiem malinowymWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 19:37
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane
Ja już w domku Wyjazd bardzo udany Ale co z tą pogodą Pączek?
A więc widziałam tylko Złote Tarasy, niestety w biegu, nie spędziłam tam tyle czasu ile bym chciała Widziałam zamglone centrum z okna taksówki Imprezę i nocleg mieliśmy w Novotelu przy lotnisku. Najpierw były warsztaty kulinarne z szefem kuchni Giancarlo Russo, było ileś tam stanowisk i przy każdym kilka osób. Gotowaliśmy różne potrawy pod jego okiem, a później wszystko to było serwowane na szwedzkim stole. Do tego oczywiście winko, duuużo winka, za dużo bo dzisiaj rano zbudził mnie taki mega kac, że nie wiedziałam co ze sobą zrobić Do tego jeszcze rano @ przyszła, ale nie trzeba mnie pocieszać, nic się nie dzieje nowy cykl nowa nadzieja Więc tylko zwlekliśmy się na końcówkę śniadania i w drogę do domu.
Zwiedzania nie było, ale połączenia Kraków - Warszawa jest tak super komfortowe, że myślę że niedługo jeszcze się wybierzemy, tylko w ładną pogodę
Warsztaty extra - ja lubie takie rzeczy
@ nie lubie ! No nie lubie !
A tak - połączenie jest super - musisz teraz mnie odwiedzić
KoniecznieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie
Pojechałam na rodzinny obiadek
Nadrobiłam was wlasnie
Ja dziewczyny bede nieobecna kilka dni
Bede was czytać w miare możliwości
Jade jutro do Gdańska i wracam w środę wieczorem
Całuje i ściskamKim87, AniaŁ123, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miłego dnia, jeśli poniedziałek może w ogóle taki być
Najprawdopodobniej dzisiaj też będę mało aktywna, bo nawału pracy ciąg dalszy.Lubię_czekoladę, Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hejeczka
Milego dnia
Czekoladka jedyna nie śpi
Jak tam samopoczucie po aromku? Odczuwasz coś?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Haj
Ja wlasnie koncze pakowanie - i obieram kierunek Gdańsk
Miłego dnia Kochane !!
Pączek ja też chcę do Gdańska! Uwielbiam to miasto
A przypomnij tylko, czy jedziesz w celach zawodowych czy na odpoczynek? I gdzie będziesz nocować? W jakiej dzielnicy?Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka jedyna nie śpi
Jak tam samopoczucie po aromku? Odczuwasz coś?
Samopoczucie ekstra jakbym nie brala jeszcze tylko dzisiaj i jutro i czekamy na jajo -
Pączek wrote:Haj
Ja wlasnie koncze pakowanie - i obieram kierunek Gdańsk
Miłego dnia Kochane !!
Jest tam taka jedna mega fajna meksykanska knajpa Pueblo, jest tez w Gdyni i Toruniu.. Polecam kiedys sprobowac -
Lubię_czekoladę wrote:Ania juz powinnam byc od 6 minut pod prysznicem ale ze mnie taka gospodynii, ze wlasnie sobie i mojemu zapakowalam jedzenie na caly dzien do pracy, takze tego btw tez mnie czeka duzo pracy doszlas juz do siebie po imprezce? Dzien po kacu czlowiek wstaje jak mlody Bog
Samopoczucie ekstra jakbym nie brala jeszcze tylko dzisiaj i jutro i czekamy na jajo
Ja już od 7 siedzę w pracy, no może od 7.10
Doszłam do siebie, chociaż niezbyt chętnie
Super że nic złego Ci się po nim nie dzieje, mam nadzieję że zadzieje się dopiero za 2-3 tygodnieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja już od 7 siedzę w pracy, no może od 7.10
Doszłam do siebie, chociaż niezbyt chętnie
Super że nic złego Ci się po nim nie dzieje, mam nadzieję że zadzieje się dopiero za 2-3 tygodnie
Ale by bylo czekolada by miala male czekoladki hahahha
My to jestesmy esktra babki jednak tak mocno trzymamy kciuki za siebie nawzajem -
Lubię_czekoladę wrote:No to mega wczesnie ale pewnie za to konczysz 15 i potem juz czas dla siebie ciezko sie wstaje ale to jest mega opcja.. Ja sie smieje, ze jak jest zima to ja wstaje jak jest ciemno i koncze prace jak jest ciemno w pracy jak jest brzydka pogoda to zaslaniamy okna, zeby nie patrzec i tez jest ciemno ogolnie wiecznie panujaca noc haha
Ale by bylo czekolada by miala male czekoladki hahahha
My to jestesmy esktra babki jednak tak mocno trzymamy kciuki za siebie nawzajem
Właśnie to jest najlepsze, że o 15 wybiegam do domku
Ja bardzo lubię czekoladki (widać to po mojej wadze ) dlatego będę się bardzo cieszyć jak się pojawią i obiecuję że ich akurat nie pożręWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 07:51
Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość