Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i pół wczorajszej imprezy przegadałam o staraniu się o dziecko z żoną kolegi z pracy męża okazało się że też się stara, dopiero 3 cykle, ale strasznie się denerwuje, ja w sumie na początku też się bardziej denerwowałam. Ale miałyśmy temat, a nasi mężowie się śmiali, że pasuje tylko postawić przed nami po butli z winem, do tego rurka i możemy tak siedzieć, bo nie zwracałyśmy uwagi na nic dookoła
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pola widzę Cię
Powiem Ci, że mnie wczoraj spotkało to samo co Ciebie też straciłam przyjaciółkę -
Chwałę się testami bo nie pamiętam aby kiedykolwiek takie ładne mi wychodziły;-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ee49936953f.jpgAniaŁ123, Bella_Bella, Lubię_czekoladę, pola89, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Pola widzę Cię
Powiem Ci, że mnie wczoraj spotkało to samo co Ciebie też straciłam przyjaciółkę
Ania bije od Ciebie pozytywna energia, aż miło się czyta!
P.s ja też, i chyba nie tylko myAniaŁ123, Kim87, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:A i pół wczorajszej imprezy przegadałam o staraniu się o dziecko z żoną kolegi z pracy męża okazało się że też się stara, dopiero 3 cykle, ale strasznie się denerwuje, ja w sumie na początku też się bardziej denerwowałam. Ale miałyśmy temat, a nasi mężowie się śmiali, że pasuje tylko postawić przed nami po butli z winem, do tego rurka i możemy tak siedzieć, bo nie zwracałyśmy uwagi na nic dookołaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Chwałę się testami bo nie pamiętam aby kiedykolwiek takie ładne mi wychodziły;-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ee49936953f.jpg
Kimi jaki mega pozytyw, wdrażaj swój planKim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Kimi jaki mega pozytyw, wdrażaj swój plan
Parsleyek, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Ania bije od Ciebie pozytywna energia, aż miło się czyta!
P.s ja też, i chyba nie tylko my
Teraz już bije ode mnie energia, ale rano ojjj bił mnie kac zabójcaLubię_czekoladę, Bella_Bella, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Fajnie jak możesz z kimś pogadać kto.się stara ale podchodzi do tego normalnie nie na zasadzie wsvieklizny i docinek; -)
I była tam jeszcze jedna dziewczyna, żona innego kolegi z pracy męża, która była w 4 miesiącu, starali się o tą ciążę 9 miesięcy, a w tamtym roku niestety poroniła
Więc w sumie w trójkę miałyśmy jeden temat. Jak widać problem jest bardzo powszechny. Właściwie to już nawet nie problem, tylko obecne realia, dlatego nie ma co się spinaćKim87, Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Na tlc lecą nietypowe ciążę my baby biadolimy a zdrowe jestemy a te tu mają różne choroby i komplikacje i dają radę
Nie mam tego programu U mnie tylko podstawowy pakiet. -
Ewi28 wrote:hej laski pytanko moge zaczac chodzic na areobik? cięzki areobik?
Ja jestem za ćwiczeniami. Wiadomo ze są różne opinie, ale koniec końców, ruch to zdrowie, endorfiny itd..czyli samo dobro
A co to za ciężki aerobik? -
Ewi28 wrote:a tak wogole jak to koło gospodyń to prosze o sprawdzony przepis na pierniczki bo od wtorku zaczynam produkcje
Ewi poszukaj na mojewypieki.com uwielbiam ten blog, piekłam już tak wiele ciast i zawsze wszystko pięknie wychodzi i przede wszystkim pysznie
Edit: dobrze że mi przypomniałaś, bo też będę piec. Szukam przepisu, jak coś znajdę to Ci podeślęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 17:12
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja jestem za ćwiczeniami. Wiadomo ze są różne opinie, ale koniec końców, ruch to zdrowie, endorfiny itd..czyli samo dobro
A co to za ciężki aerobik?
cięzki bo ja mam zero ruchu i teraz jak poćwicze intensywnie to bede jak trup i czy to nie zaszkodziKim87 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:cięzki bo ja mam zero ruchu i teraz jak poćwicze intensywnie to bede jak trup i czy to nie zaszkodziMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat