Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ruskie i z kapuchą. No i uszka trzeba zrobic
-
Tuliska wrote:Witam się i ja :*
Dzień mnie nie bylo a tu takie niuuuusy <
Madziulek, pięknie kochana, teraz tylko nam zdrowo rosnijcie <
A ja mam lenia dziś, wczorajsze malpwanie mnie wykonczylo, do pierwszej walczyłam i padam na pysk bo dziś pobudka o 6:30, wyjazd do chrzesniaka małża. Buuuuuu
Daleko ten chrzesniak, bo strasznie wczesnie wyjechaliscie..? -
Hej
Ja dopiero zwlekam się z łóżka - te sobotnie imprezy także Pączuś nie jesteś sama
Ania to chyba miała balować, więc może jeszcze śpi
Kim
Faaajnie ja leniuch skorzystam tylko z jednej części Twoich planów i to na pewno nie będą pierogi
Miłego dnia dziewczynki :*Kim87, Lubię_czekoladę, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witam się i ja!
Mąż mi zrobił naleśniki na śniadanie, więc nie zrobiłam kompletnie jeszcze nicLubię_czekoladę, pola89, Pączek, bita_smietana, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:Podziwiam wszystkie gospodynie, ktore same lepia takie rzeczy jestescie debesciaki ja raz zrobilam pierogi.. Bezglutenowe.. Fuj fuj nie mam reki do takich rzeczy
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Witam się i ja!
Mąż mi zrobił naleśniki na śniadanie, więc nie zrobiłam kompletnie jeszcze nicLubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:U mnie Pierogi i sex:-D
jestes gospodyni idealna!!!! chlopa nakarmisz i zadowolisz hahahahahahahhaha
u mnie wczoraj bardzo podobnie tylko, zamiast staropolskich pierogow pierdyknelam amerykanskie burgery z eko kurzym cyckiem bo wiesz ja to taka nowoczesna gospodyni hahaha
milej niedzieli wszystkim!
ja w planach mam szorowanie lazienki i kuchni i podjadanie.............
Paczek - mi na glowe pomaga zawsze magnez i zimna woda albo bzykanko
Lubię_czekoladę, Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
w ogole wczoraj zjadlam na noc kebsa i japierdziu co sny mialam... snil mi sie sex z rana i otwieram oczy przychodzi co do czego a tam moj pies stoi nademna i mojemu to sie podobalo jeszcze....japierdziele koniec z cukrem i obzarstwem. skladam tu pisemna deklaracje hehe
Kim87 lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:
Paczek - mi na glowe pomaga zawsze magnez i zimna woda albo bzykanko
Bzykanko było zaraz po przyjściu z imprezy
Magnez zaraz łyknę
Moj chłop nadal chrapie a ja robie sobie juz jakies sniadanie bo przeciez mnie skręci zarazLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny Pogoda u mnie okropna, tylko by spać...
U mnie nadal @ brak a już 8 dzień po odstawieniu dupka, test z rana negatywny, temperatura dziwnie skoczyla dziś... Coś czuję, że ta torbiel będzie stawiać większy opór.
Na poprawę nastroju jadę oglądać kanapy a wczoraj o północy robiliśmy grudniowego grillaLubię_czekoladę, Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Czesc Dziewczyny Pogoda u mnie okropna, tylko by spać...
U mnie nadal @ brak a już 8 dzień po odstawieniu dupka, test z rana negatywny, temperatura dziwnie skoczyla dziś... Coś czuję, że ta torbiel będzie stawiać większy opór.
Na poprawę nastroju jadę oglądać kanapy a wczoraj o północy robiliśmy grudniowego grilla
Bita ty to jesteś modern lady. Burgery super miam. Tylko się nie przemeczaj bejbe; *;*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Bella kochanie witaj non kurde ci wredota jak ja chcemy to nie przychodzi jak nie chcemy to się zjawia. Ja juz kończę produkcję na świeta.
Kimi, zastanawiam sie ciagle tylko dlaczego po odstawieniu dupka temperatura wzrosła? I dzisiaj jeszcze większy skok? Nie za bardzo wiem co dalej... czy mam czekac i za kiulka dni powtorzyc test czy dzwonic do gin jutro
-
Bella_Bella wrote:Kimi, zastanawiam sie ciagle tylko dlaczego po odstawieniu dupka temperatura wzrosła? I dzisiaj jeszcze większy skok? Nie za bardzo wiem co dalej... czy mam czekac i za kiulka dni powtorzyc test czy dzwonic do gin jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 16:11
-
Witam Was Kochane
Ja już w domku Wyjazd bardzo udany Ale co z tą pogodą Pączek?
A więc widziałam tylko Złote Tarasy, niestety w biegu, nie spędziłam tam tyle czasu ile bym chciała Widziałam zamglone centrum z okna taksówki Imprezę i nocleg mieliśmy w Novotelu przy lotnisku. Najpierw były warsztaty kulinarne z szefem kuchni Giancarlo Russo, było ileś tam stanowisk i przy każdym kilka osób. Gotowaliśmy różne potrawy pod jego okiem, a później wszystko to było serwowane na szwedzkim stole. Do tego oczywiście winko, duuużo winka, za dużo bo dzisiaj rano zbudził mnie taki mega kac, że nie wiedziałam co ze sobą zrobić Do tego jeszcze rano @ przyszła, ale nie trzeba mnie pocieszać, nic się nie dzieje nowy cykl nowa nadzieja Więc tylko zwlekliśmy się na końcówkę śniadania i w drogę do domu.
Zwiedzania nie było, ale połączenia Kraków - Warszawa jest tak super komfortowe, że myślę że niedługo jeszcze się wybierzemy, tylko w ładną pogodęKim87, pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Kimi, zastanawiam sie ciagle tylko dlaczego po odstawieniu dupka temperatura wzrosła? I dzisiaj jeszcze większy skok? Nie za bardzo wiem co dalej... czy mam czekac i za kiulka dni powtorzyc test czy dzwonic do gin jutro
Bella ja teraz bałam dupka (pierwszy raz) i dostałam @ po 4 dniach od odstawienia. Temperatury nie mierzyłam, więc nie wiem jak to u mnie wyglądało. -
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane
Ja już w domku Wyjazd bardzo udany Ale co z tą pogodą Pączek?
A więc widziałam tylko Złote Tarasy, niestety w biegu, nie spędziłam tam tyle czasu ile bym chciała Widziałam zamglone centrum z okna taksówki Imprezę i nocleg mieliśmy w Novotelu przy lotnisku. Najpierw były warsztaty kulinarne z szefem kuchni Giancarlo Russo, było ileś tam stanowisk i przy każdym kilka osób. Gotowaliśmy różne potrawy pod jego okiem, a później wszystko to było serwowane na szwedzkim stole. Do tego oczywiście winko, duuużo winka, za dużo bo dzisiaj rano zbudził mnie taki mega kac, że nie wiedziałam co ze sobą zrobić Do tego jeszcze rano @ przyszła, ale nie trzeba mnie pocieszać, nic się nie dzieje nowy cykl nowa nadzieja Więc tylko zwlekliśmy się na końcówkę śniadania i w drogę do domu.
Zwiedzania nie było, ale połączenia Kraków - Warszawa jest tak super komfortowe, że myślę że niedługo jeszcze się wybierzemy, tylko w ładną pogodę
Ja właśnie siknelam testa owu i jest poz zatem robie maraton z mężem do wtorkuAniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:w ogole wczoraj zjadlam na noc kebsa i japierdziu co sny mialam... snil mi sie sex z rana i otwieram oczy przychodzi co do czego a tam moj pies stoi nademna i mojemu to sie podobalo jeszcze....japierdziele koniec z cukrem i obzarstwem. skladam tu pisemna deklaracje hehe
-
Kim87 wrote:Aniu to pozytywnie witam Cię w nowym cyklu kochanie. Zatem aby ten grudnien/styczeń był owocny ;*;*
Ja właśnie siknelam testa owu i jest poz zatem robie maraton z mężem do wtorku
Powodzenia!!! Jest szansa na prezent pod choinkę
A ja na luzie, w końcu będzie owocnie