Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Ja dzis padam z nóg , nie śpię od 6 rano a kladlam się spać o 1 w nocy (nie licząc drzemki przed chwilą )
Także moje drogie bierzcie się za Waszych M a ja idę w kime
Lovciam ;-*MMadziula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja jestem blisko owu . Ostatni test z dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/572eb6858dc2.jpg
-
czekajacanacud1 wrote:takie jak twoj przee ost test to u mnie tylko takie bywaja. poki co test nic mi nie wykrywa takze lewnie po nowym roku lekarz i moze mobitoring
Ja w cyklu w którym zaszłam miałam same neg testy.czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wiesz może zmień testy bo ja używałam innych i one mi ciągle lekko cień pokazywały. Te są nowe od tego cyklu mam. Zresztą czytalalm ze niektórym dziewczynom w ogóle testy nie wychodzą a owu jest.
Ja w cyklu w którym zaszłam miałam same neg testy.
To ten mega pakiet który kupiłaś?
One są gdzieś dostępne w PL ? Bo ja kiedyś miałam z allegro to raczej kiepsko pokazywały, a Domowe Laboratorium jest trochę drogie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:To ten mega pakiet który kupiłaś?
One są gdzieś dostępne w PL ? Bo ja kiedyś miałam z allegro to raczej kiepsko pokazywały, a Domowe Laboratorium jest trochę drogieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Moje wyniki skarby :-*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e95ed068b06e.jpg
Ja tylko na chwilkę, bo dziś miałam niezły sajgon i do tego głową mnie napiernicza na maxa...Ciężko was nadrobić, dajecie nieźle czadu...
MMadziula Gratuluję
Suuupperrr prezent na gwiazdkę - ściskam mocno...
A Wam dziewczynki życzę dobrej nocki..
pola89, Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wiesz może zmień testy bo ja używałam innych i one mi ciągle lekko cień pokazywały. Te są nowe od tego cyklu mam. Zresztą czytalalm ze niektórym dziewczynom w ogóle testy nie wychodzą a owu jest.
Ja w cyklu w którym zaszłam miałam same neg testy.
a tak pozatym to dzien dobry piesełek mnie zbudziłKim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:chyba tak zrobie bo te z domowego lab pokazywaly blada kreske jak te z allegro nic nie pokazywaly. poczekam az te z all cos pokaza i wtedy sproboje te z dom.lab. zrobic ale w stycznii i tak ide do ginekologa moze jakis monitoring mi zrobi. pp swietach mam dzwonic do swojej endo. pewnie da termin na luty/marzec masakra prywatnie ale przyjmuje raz w tyg ale ufam jej.
a tak pozatym to dzien dobry piesełek mnie zbudził
Wiesz tylko spokój i cierpliwość nas uratuje. Mój też ma problemy ktore miga wpływać na płodność a lekarz w styczniu jak.coś. nic nie zrobimy;) będzie dobrzeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzien dobry
Czekolada dzis pospala choinka ubrana co prawda jest tak mala, ze ma tylko lampki ale wyglada fantastycznie
Milej niedzieli jakie plany?pola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dzien dobry
Czekolada dzis pospala choinka ubrana co prawda jest tak mala, ze ma tylko lampki ale wyglada fantastycznie
Milej niedzieli jakie plany?Lubię_czekoladę, Parsleyek, bita_smietana, AniaŁ123, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Ahoj
Ja po wczorajszej imprezie. nie wstaje - lenie sie
Jednym słowem - głowa mnie napier....bo jak zwykle - pomieszalam alko
Ania - jak Ci sie podoba Paczka miasto ? Gdzie byłaś i co widziałaś ?
Kimi - a z czym pierogi ?Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ahoj
Ja po wczorajszej imprezie. nie wstaje - lenie sie
Jednym słowem - głowa mnie napier....bo jak zwykle - pomieszalam alko
Ania - jak Ci sie podoba Paczka miasto ? Gdzie byłaś i co widziałaś ?
Kimi - a z czym pierogi ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Sex w mące jak na filmach ^^
Lubię_czekoladę, pola89, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja :*
Dzień mnie nie bylo a tu takie niuuuusy
Madziulek, pięknie kochana, teraz tylko nam zdrowo rosnijcie
A ja mam lenia dziś, wczorajsze malpwanie mnie wykonczylo, do pierwszej walczyłam i padam na pysk bo dziś pobudka o 6:30, wyjazd do chrzesniaka małża. BuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 10:24
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość