Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
bita_smietana wrote:laseczki milego dnia wam zycze!
ja mam w tym tyg sajgon w pracy bo od nastepnego wtorku urlop do 2.1.2017 yeaaaaahhhhhhhhh
paczek ty musku ty! sie tak wyszkolisz, ze prezydentem jeszcze zostaniesz bo bedziesz wiedziala wszystko!!!!
Paczek na prezydenta
Hahahah - padłam - już widzę moją kampanięAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hahhaha - taaaa jasne
Paczek na prezydenta
Hahahah - padłam - już widzę moją kampanięPączek, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana przecież sztab wyborczy juz masz. Gospodynie ci pomogą. Gienie walnie się na postera i kuzwa zobaczysz wygrasz od razu. Tylko jak hasło wyborcze. Hmmmm
Ja mam hasło: Dla każdego tyle grochów ile tylko zechce!Pączek, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hahhaha - taaaa jasne
Paczek na prezydenta
Hahahah - padłam - już widzę moją kampanię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c029dc84330.jpgAniaŁ123, Pączek, pola89 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Jutro jadę z synkiem na Christmas Party - ciekawe czy się znowu będzie bał Mikołaja hehe
A w środę prawko... wolę nie myślec o tym, bo na samą myśl już mi się ciśnienie podnosi hehe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 11:14
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 00:15
Kim87, Lubię_czekoladę, Pączek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Mąż mi się pytał co chce na gwiazdkę, a ja odparlam 2 rzeczy prawko i baby..
-
Violet146 wrote:Przydałoby by się w końcu
Bo wstyd mi przed mężem, tyle lekcji, godzin jazdy że głowa boli jak sobie pomyślę ile wydałem na to kasy..Violet146 lubi tę wiadomość