Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Kimiś ja pytałam o filtr na twarz bo pisałaś, że spaliłaś sobie
Kochane właśnie wróciłam z Londynu. Ze tak powiem dupa mnie boli od chodzenia;-)
Było fajnie. Mąż mnie załatwił i zaprowadził do M&M's world. No i Kimi została pochłonięta przez M&M'sy o to dowód
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1260e2e5ccf9.jpg
pola89, Bella_Bella, czekajacanacud1, stokrotka666, Caro, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Melduje się w domu kochane. Wakacje były super. Spełniłam wszystkie swoje zachcianki smakowe(na wagę nie wychodzę ). Wydałam fortunę w primarku na ubranka dla Almelki. Wykaż zatem udany.
pola89 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Melduje się w domu kochane. Wakacje były super. Spełniłam wszystkie swoje zachcianki smakowe(na wagę nie wychodzę ). Wydałam fortunę w primarku na ubranka dla Almelki. Wykaż zatem udany.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tu w be tez mam primark ale nie chce mi się jeździć a powiedzialismy sobie ze jak zostanie kasa to młodej pokupujemy. 7£ za 7szt body. 1.30£ za bluzeczki. 4£ za kocyk. Raj dla mamusiek
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Myślałam, że jak zacznę czuć ruchy to będę spokojniejsza... A teraz zastanawiam się dlaczego wczoraj i dzisiaj Maleństwo tak mało się rusza w porównaniu do tego co było wcześniej...
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Poza tym dziecko to istota ludzka tez ma leniwe dni. Moja ma no 3 dni lenistwa i 3 dni mega wariacji. Dopiero od kilku dni czuje ja regularnie a jak chodzę to w ogóle jej nie czuje
-
Bella_Bella wrote:Myślałam, że jak zacznę czuć ruchy to będę spokojniejsza... A teraz zastanawiam się dlaczego wczoraj i dzisiaj Maleństwo tak mało się rusza w porównaniu do tego co było wcześniej...
Bella u mnie jest podobnie. Czasem po prostu takie harce że ho ho, a potem dzień ciszy i spokojnych ruchów, a nawet tylko lekkie muśnięcia. I też trochę schizuje, ale Małż właśnie mówi mi podobnie jak Kim "A co Ty myślisz? Że ona tam cały czas będzie skakać?" hehe. Jednak mimo wszystko cieszę się, że wizyta za dwa dniBella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Bella u mnie jest podobnie. Czasem po prostu takie harce że ho ho, a potem dzień ciszy i spokojnych ruchów, a nawet tylko lekkie muśnięcia. I też trochę schizuje, ale Małż właśnie mówi mi podobnie jak Kim "A co Ty myślisz? Że ona tam cały czas będzie skakać?" hehe. Jednak mimo wszystko cieszę się, że wizyta za dwa dni
Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać -
Bella_Bella wrote:Dzięki
-
Bella_Bella wrote:Połowa za nami Dzisiaj zaczynamy 21tc Udanego dnia
Miłego dnia
My po wizycie Amelka dalej jest Amelka i waży 800g. Ułożona glowkowo dalej. Wszystko jest ok:-)czekajacanacud1, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość