Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Mnie tylko sutki bolały, czym się martwisz?
-
stokrotka666 wrote:Hmmmm...pewnie tym ze ostatnim razem to byl dla mnie 1 objaw ze cos sie stalo...ale siedze i czytam na forach mamusiowych ze to podobno nic nadzwyczajnego ze przestaja bolec... jutro mam wizyte i nie wiem czy pytac np o luteine...
Zapytać zawsze możesz Najlepiej nie czytaj za dużo w internecie bo będziesz się bardziej denerwować a stres jest najgorszy dla dziecka, pamiętaj -
stokrotka666 wrote:Hmmmm...pewnie tym ze ostatnim razem to byl dla mnie 1 objaw ze cos sie stalo...ale siedze i czytam na forach mamusiowych ze to podobno nic nadzwyczajnego ze przestaja bolec... jutro mam wizyte i nie wiem czy pytac np o luteine...
nie martw się na zapas i nie czytaj za dużo...... mnie całe piersi bolały może przez tydzień ... potem ból zanikał i pojawiał się raz na jakiś czas... to jeszcze o niczym nie świadczy...oprócz tego że organizm przestawia się w inny tryb hormonalnej pracy w pierwszej ciąży w ogóle nic mnie nie bolało a synio urodził się cały i zdrowy
niedoczynność tarczycy - euthyrox 100mg 3x w tyg i 125 mg 4 x w tyg
moje pierwsze szczęście ma już ponad 4 latka i jest wesołym łobuziakiem -
my juz po wizycie serce pikalo 148 dzidzia wazy 318g:) wszystko okej mowil dr. ruszala sie jak szalona a zjadlam tylko dwa cukierki. nic nie czulam mimo ze sie ruszala dr mowil ze mam czas jeszcze przez to lozysko.
polowkowe mam 13czerwcaCaro, NIKA1982, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny :**
Kimi Bella piękne brzusie
stokrotka mnie też piersi nie bolały jakoś wybitnie. I nawet było tak, że przestawały na np dwa dni. I schizowałam. Nawet jakoś się na początku nie powiększyły. Dopiero niedawno ruszyły jak szalone. Aż mi rozstępy wyszły Ale pamiętam, że ból sutków był ciągle.
Cudzie a widzisz, czyli nie musisz się denerwować że jeszcze nic nie czujesz. Pewnie jak łożysko się podniesie albo Maluch urośnie to sprzeda Ci porządnego kopniaczka A wiadomo czy chłopak czy dziewczynka??stokrotka666, Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)