Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:Zrobilam test rano, nie wytrzymalam.... jest druga kreska, troche bardziej widoczna niz wczoraj (moze dlatego ze z porannego siku). Martwi mnie tylko troche to ze jakas zasmarkana jestem. co moge na to wziac?
stokrotka666 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Stokrotka tak cicho, cichutenko gratuluję :* przeziębienie się nie martw, u mnie dwie ciążę i każda razem z pozytywnym testem aaa-psik przynosiła:)
Tak jak Kim pisze, bierz Prenalen (saszetki do picia, syrop) krople na katar u mnie nie działały:)Kim87, stokrotka666 lubią tę wiadomość
-
Stokrotko
Po cichutku gratuluję
Cudzie
Wg mnie to już 5 miesiąc ale niektórzy liczą od 19 tygodnia dopiero, a czasem nawet 20... A tak naprawdę, to nie jest ważne jak liczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:15
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Stokrotko
Po cichutku gratuluję
Cudzie
Wg mnie to już 5 miesiąc ale niektórzy liczą od 19 tygodnia dopiero, a czasem nawet 20... A tak naprawdę, to nie jest ważne jak liczysz
ej wiecie co ostatnio weszlam ba takie duze auto chcialam cos sciagnac i stoje i mysle sobie ze zeskocze bo nisko i juz sie szykuje a tu pach zlapalam sie drzwi i mowie do dostawcy kurw.a ja w ciazy jestem a ten smieje ze chyba nie ma poczatku bo cos widac i ze mi sie zapomnialo
szok!pola89 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:to ja licze korzystniej czyli dzis juz 5miesiax hehe dzis slooonko ma byc caly piekny tydzien o mamuuusiu jeszcze mam pierwsza zmiane (oby nic sie nie zmienilo) jest suuupeeeerrrr
ej wiecie co ostatnio weszlam ba takie duze auto chcialam cos sciagnac i stoje i mysle sobie ze zeskocze bo nisko i juz sie szykuje a tu pach zlapalam sie drzwi i mowie do dostawcy kurw.a ja w ciazy jestem a ten smieje ze chyba nie ma poczatku bo cos widac i ze mi sie zapomnialo
szok!
Ty sklerotyku uważaj na siebie! Heheczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cześć Dziewczyny Dzisiaj zaczynamy 19tc Moje Dzieciątko jest już bardziej aktywne. W ciągu dnia nie czuję tak bardzo bo się ruszam i coś robię ale rano mówię mu "dzień dobry" i tak sobie lezymy i czekam na odpowiedź, głaskam brzuszek, kręce się z boku na bok i za chwilę jest odpowiedz puk puk Cudowne uczucie Wieczorem czasem też. Kocham tego Maluszka bardzo mocno
pola89, czekajacanacud1, MMadziula, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Kochane mnie jest tu mniej i będzie mniej. Szał ciał i papierologia w belgii mnie pochłonęły. Jeszcze 2 tyg i zwolnienie. Yeah . Lecę do uk na kilka dni na urlop wiec będę zaginiona w akcji. U nas ok młoda szaleje jak szalała buziaki
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochane mnie jest tu mniej i będzie mniej. Szał ciał i papierologia w belgii mnie pochłonęły. Jeszcze 2 tyg i zwolnienie. Yeah . Lecę do uk na kilka dni na urlop wiec będę zaginiona w akcji. U nas ok młoda szaleje jak szalała buziaki
Nie przemęczaj się i odpoczywaj dużo! Buziaki dla KsiężniczkiKim87 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Kimi zazdro ja jeszcze z miesiac w pracy
btw. macie jakies wiesci od Fioletka albo Czekolady?
Violet ma się trochę lepiej, powoli dochodzi do siebie. Wiadomo są lepsze i gorsze dni ale kobietka jest silna.czekajacanacud1, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj bardzo późnym wieczorem poczułam pierwsze dwa prawdziwe kopniaki, normalnie pod ręką było czuć
Aaa i mam pytanie, w nocy i teraz rano też nie dawno poczułam przez chwilę takie mocne naciągnięcie się macicy i po lewej stronie gdzie siedzi maluch najprawdopodobniej zrobiło się taka bardzo twarda kulka, tak na kilka sekund, chyba cała macica tak stwardniala nawet, w nocy mnie to obudziło, nieprzyjemne uczucie... Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Czy to Dziecko się tam wypchnelo tak mocno czy to skurcz macicy tak wygląda? I czy powinnam coś z tym zrobić? Czy to po prostu natura i tak może się dziać? Już mam setki myśli... -
Bella_Bella wrote:Dziewczyny wczoraj bardzo późnym wieczorem poczułam pierwsze dwa prawdziwe kopniaki, normalnie pod ręką było czuć
Aaa i mam pytanie, w nocy i teraz rano też nie dawno poczułam przez chwilę takie mocne naciągnięcie się macicy i po lewej stronie gdzie siedzi maluch najprawdopodobniej zrobiło się taka bardzo twarda kulka, tak na kilka sekund, chyba cała macica tak stwardniala nawet, w nocy mnie to obudziło, nieprzyjemne uczucie... Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Czy to Dziecko się tam wypchnelo tak mocno czy to skurcz macicy tak wygląda? I czy powinnam coś z tym zrobić? Czy to po prostu natura i tak może się dziać? Już mam setki myśli...
-
czekajacanacud1 wrote:a to nie sa te skorcze co przygotowuja do porodu? te co na tym etapie sa normalne bo orzygotowuja macice?
Bella_Bella lubi tę wiadomość