Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam Dziewczyny bardzo :*
A co u mnie? Hm... widzicie nie odzywałem się bo czekałam cierpliwie na rozwój wydarzeń, dopiero teraz zaczynam wierzyć że naprawdę może być dobrze bardzo nie chciałam cieszyć się przedwcześnie:)
Ogólnie rzecz biorąc to nawet nie miałam czasu na zamartwianie się bo mam nowe obowiązki w pracy, a po za tym "ktoś" mi energię porywa i tak się nie wyrabiam
Nic mi nie jest, gdyby nie odstajacy brzuchOl to bym o ciąży nie pamiętała. Troszkę mnie mdlilo ale to tak chwilowo jak pomyślałam o lodówce albo o zmywarce hehe jakoś wybitnie śpiąca nie jestem, tylko mąż się śmieje że wieczorem telewizor jest jego bo ja nic nie jestem w stanie obejrzeć, chwila moment i śpię
Postaram się być częściej, ale nie obiecuję pozdrawiam wszystkie Księżniczki i małych królewiczów w brzuszkachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 20:12
pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dziękuję Wam Dziewczyny bardzo :*
A co u mnie? Hm... widzicie nie odzywałem się bo czekałam cierpliwie na rozwój wydarzeń, dopiero teraz zaczynam wierzyć że naprawdę może być dobrze bardzo nie chciałam cieszyć się przedwcześnie:)
Ogólnie rzecz biorąc to nawet nie miałam czasu na zamartwianie się bo mam nowe obowiązki w pracy, a po za tym "ktoś" mi energię porywa i tak się nie wyrabiam
Nic mi nie jest, gdyby nie odstajacy brzuchOl to bym o ciąży nie pamiętała. Troszkę mnie mdlilo ale to tak chwilowo jak pomyślałam o lodówce albo o zmywarce hehe jakoś wybitnie śpiąca nie jestem, tylko mąż się śmieje że wieczorem telewizor jest jego bo ja nic nie jestem w stanie obejrzeć, chwila moment i śpię
Postaram się być częściej, ale nie obiecuję pozdrawiam wszystkie Księżniczki i małych królewiczów w brzuszkach
Używasz detektora? Strasznie chciałam go kupić, ale jakoś mi tak zleciało, że teraz już chyba sobie odpuszczę zawsze wychwytujesz tętno? Jaki masz?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:Ja dzisiaj dużo siedziałam na podłodze ze skrzyzowanymi nogami i może mu nie pasowało
moj mąż strasznie przezywa ze jeszcze prqcuje chcialby zebym siedzialq juz w domu i gotowala pozatym czuje sie zaniedbany bo u mnie libido marne... a raczej żadne! biedny cierpi. a u Was jak ze sprawami łóżkowymi?
-
pola89 wrote:Postaraj się, postaraj ja też dopiero później uwierzyłam, że jestem w ciąży i wszystko będzie ok ale teraz już się tylko będziemy cieszyć i w szale kupować rzeczy dla naszych dzidziusiów
Używasz detektora? Strasznie chciałam go kupić, ale jakoś mi tak zleciało, że teraz już chyba sobie odpuszczę zawsze wychwytujesz tętno? Jaki masz?
Mam Sonoline B - 3 MHz mam od 10 tc i od samego początku nie mam problemu ze znalezieniem serduszka, raz tylko mi się schowalo:) a teraz zajmuje to kilka sekund. Ja miałam 5 tyg przerwy w wizytach bo gin był na urlopie i tak bym zwariowala bez jakiegoś "znaku" po poronieniu czas dłuży się 2 x bardziejpola89 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:hmmm ja siedziec nie moge za bardzo bo ta kosc mnie ogonowa boli wiec staram sie wiecej chodzic albo lezec dzisiaj mam jeszcze pazury do zrobienia 2babeczkom i od 12 powinnam miec wolne to skocze na jakis lumpeks moze cos dla boba znajde na olx odkupilam kombinezon na zime. jak prxyjdzie to sie pochwale
moj mąż strasznie przezywa ze jeszcze prqcuje chcialby zebym siedzialq juz w domu i gotowala pozatym czuje sie zaniedbany bo u mnie libido marne... a raczej żadne! biedny cierpi. a u Was jak ze sprawami łóżkowymi?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:hmmm ja siedziec nie moge za bardzo bo ta kosc mnie ogonowa boli wiec staram sie wiecej chodzic albo lezec dzisiaj mam jeszcze pazury do zrobienia 2babeczkom i od 12 powinnam miec wolne to skocze na jakis lumpeks moze cos dla boba znajde na olx odkupilam kombinezon na zime. jak prxyjdzie to sie pochwale
moj mąż strasznie przezywa ze jeszcze prqcuje chcialby zebym siedzialq juz w domu i gotowala pozatym czuje sie zaniedbany bo u mnie libido marne... a raczej żadne! biedny cierpi. a u Was jak ze sprawami łóżkowymi?
U mnie dobrze Moje libido nie zmalało póki co -
Bella_Bella wrote:U mnie dobrze Moje libido nie zmalało póki coAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Taaaa libido.... a co to ????
Dzisiaj miałam zalamke w nocy. Jak boga kocham klełam na ta ciążę. Bezsenność plus kopiący dziec. Miałam dość już mi przeszło.
W ogóle powiem wam że jestem przerażona tym co matki bądź ciężarne wypisują.
Każda idealna trzymająca swoje dziecko pod kloszem. No masakra. Chamskie w stosunku to i innych mam . Zamiast się wspierać to jada po sobie jak po lysej kobyleMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Co do melebkow to ja kupilam uzywki. Jedno od sasa drugie od lasa. Jak dziec podrosnie i będzie spał w normalnym łóżeczku kupie jakiś zestaw. Mam białe łóżeczko sosnowa komodę przewijak z IkeiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Taaaa libido.... a co to ????
Dzisiaj miałam zalamke w nocy. Jak boga kocham klełam na ta ciążę. Bezsenność plus kopiący dziec. Miałam dość już mi przeszło.
W ogóle powiem wam że jestem przerażona tym co matki bądź ciężarne wypisują.
Każda idealna trzymająca swoje dziecko pod kloszem. No masakra. Chamskie w stosunku to i innych mam . Zamiast się wspierać to jada po sobie jak po lysej kobyle
A gdzie takie wredne baby piszą? -
MMadziula wrote:U mnie libido może jakieś tam jest ale mam taką suszę ... masakra .
Dzieć wyłączył mi pewne części z użycia
Ja chyba tez będę celować w używkę komodę , bo jak zobaczyłam ceny to bez jaj ... za niektóre szafę z lustrem kupisz ;-(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
to mnie pocieszykyscie z tym libido
a co do mebli ja kupuje tylko komode do komoletu do sypialni a lozeczko biale hehe meble w sypialni mam ciemny braz prawie czarne i biale lozeczko ale w moim pokoju mam biale meble moze pozniej do dzidzi cos wykorzystam bo kupuje lozrczko z 3 poziomami i funkcja tapczanu
-
Ja łóżeczko też białe ale jeszcze nie zamówiłam, małż wrócił i zobaczymy jeszcze w sklepach czy czegoś fajnego nie ma - jeżeli nic nie znajdziemy zamawiam z neta.