X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Proszek
Odpowiedz

Proszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kuki Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ubranka synka pralam na 60 stopni w proszku dzidziuś. Plukalam tez w dzidziusiu.

Gosia
  • nanu Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od początku piorę ciuszki synka w tym samym proszku co nasze i nic mu nie jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piorę i płuczę w Dzidziusiu w 40 lub 60 stopniach, a następnie prasuje.

• karmar Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybrałam perły piorące Perlux Baby, hipoalergiczne. Jak się Młody urodzi,to dopiero zobaczę,czy był to dobry wybór :) Plus płyn do płukania z Auchan sensitive,bo lubię jak ciuchy ładnie pachną :)

age.png

age.png

age.png
  • Tova33 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ciągle myślę i nie mogę wymyślić. Wciąż czytam sprzeczne opinie nt tego w jakim proszku prać te ciuszki.
    Pierwsze dziecko rodziłam 15 lat temu i używałam zwykłego proszku - takiego samego jak dla nas, dorosłych, bo te dla dzieci nie były jeszcze tak popularne i dostępne jak teraz. Córce nic nie było.
    Mogłam mieć szczęście, bo nie wszystkie dzieci są alergikami - zgadza się.
    W sumie mój dylemat polega głównie na tym, że obawiam się czy proszki dla dzieci dopiorą pranie, bo z tego co czytam to z tym raczej ciężko.
    A może proszki vizir sensitive czy persil sensitive nie byłyby takie złe? Na opakowaniu jest napisane, że dla dzieci bezpieczne, a i z dopieraniem jest nieźle...Co myślicie?
    Kuszą mnie trochę te perły Perluxa, ale cena jest powalająca, a dziecko się brudzi często.
    Co myślicie?

jnmq43r83wkg2ahp.png
    MICHAŁEK
    zrz6wn15l66uy1jq.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ