Skrócona szyjka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:No a u mnie szyjka miękka może lekkie rozwarcie a brzuch codziennie czuje i jakieś skurcze też, główka już nisko z tego co powiedziała doktor i we wtorek lecę na ktg może coś z tego będzie bo jak nie to cc
-
ailatan wrote:ale przeciez masz jeszcze czas- do terminu 3 tygodnie- a niektore rodza po terminie- wiec czemu cc? Mi lekarka powiedziala ze jakby co beda wywolywac porod oxy.. ale ja uwazam, ze moj maly ma po prostu jeszcze czas i wcale mu sie nie chce wychodzic i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 11:34
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:Mam wskazanie do cc z powodu wcześniejszych operacji ale chce spróbować sn może się uda chociaż nie wiem czy podjęłam odpowiednią decyzję.W sumie nie wiadomo w tym wypadku co lepsze
-
ailatan wrote:aaaa no w takim przypadku musisz wiedziec co bedzie najlepsze ale wierze ze sie uda, mocno zaciskam kciuki pewnie na dniach nas dorwie
W sumie porodu ja się nie boje bardziej połogu i tego zszywania -
nick nieaktualnyAga23 wrote:Między nami tydzień różnicy a miałaś już ktg?
W sumie porodu ja się nie boje bardziej połogu i tego zszywania
co do zszywania.. spotkalam na swej drodze dwie cudowne osoby, ktore daly mi nadzieje ze monz aurodzic bez naciecia.. ale duza role ogrywaja dwie rzeczy : fizjologia nasza i dobra polozna i to czy jej sluchamy.. pozycje wertykalne , w przysiadzie i na stolku porodowym zmniejszaja ryzyko pekniecia.. ale jak bedzie ? zycie pokaze )) trzeba myslec poytywnie i nastawic sie na duzy wysilek fizyczny i bedzie boleć -
W sumie całą ciąże było w miarę ok i wszystko w porządku to dlaczego zakładać najgorsze Dzieciaki niedługo będą z nami i trochę odsapniemy mi już tatuś malucha zapowiedział tygodniowy taki totalny odpoczynek i w zasadzie mam dużo szczęścia że mam takiego mężczyznę który pomoże.
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:W sumie całą ciąże było w miarę ok i wszystko w porządku to dlaczego zakładać najgorsze Dzieciaki niedługo będą z nami i trochę odsapniemy mi już tatuś malucha zapowiedział tygodniowy taki totalny odpoczynek i w zasadzie mam dużo szczęścia że mam takiego mężczyznę który pomoże.
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:He nie no ja mam pewność że odpocznę
tatuś i babcia będą w domu więc jakoś trochę czasu będę mieć dla siebie -
ailatan wrote:heh u mnie ma byc podobnie.. ale jak dziecko bedzie plakac to nie dasz rady odpoczywac:) uwierz.. a ze niestety zna tylko Twoj zapach i przy Tobie bedzie sie czulo bezpiecznie ale zycze duzooo wypoczynku Tobie i sobie... hihi
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:A to pewnie tak ale chyba dla mnie to będzie większym odpoczynkiem niż końcówka ciąży gdzie prawie nic nie jestem w stanie sama zrobić.A akurat moja koleżanka urodziła w czerwcu i mówi że miała tak samo i faktycznie odpoczęła dopiero jak mały się urodził
-
ailatan wrote:dla mnie tez jest juz strasznie.. ale starsznie jest od jakiegos tygodnia.. ja mam wrazenie ze dziecko tam juz nie ma miejsca i wyjdzie przez skore, w nocy nie moge spac bo bardzo zachodzi mi na zebra i watrobe skarpetki jeszcze zaloze i buty tez.. ale maz ma ze mna ubaw ;P no takie uroki.. na szczescie koncowka- damy rade
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:Jak tam się czujecie ?
-
ailatan wrote:bez zmian... nic nie ruszylo.. wczoraj z mezem kombinowalismy sami wywowalc porod udalo sie na jakoms godzine- dostalam silnych skurczy, ale minely .. i dzis juz nie czuje nic.. jutro jade na ktg, ktore pewnie nic nie wykaze.. a Wy jak tam?
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:A ja też jutro mam umówione ktg coś tam czasem pobolewa ale tak to cisza.Odstawiłam magnez i czekam.Nie mam pojęcia jak nakłonić małego sadystę do wyjścia
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Hm ale ta macica strasznie Ci pracuje czy tak się krecilas? Ja mam tak ze linia prosta i jak idzie skurcz to się podnosi i opada..
-
nick nieaktualny
-