X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr szczepienie w ciąży (krztusiec, błonica, tężec)
Odpowiedz

szczepienie w ciąży (krztusiec, błonica, tężec)

Oceń ten wątek:
  • Laura_1567 Debiutantka

Wysłany: 19 września 2024, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest ogromny problem z dostępnością Boostrixa i większa dostawa ma być w połowie października, ale gdyby ktoś szukał w Warszawie, to pojawiła się pierwsza partia w aptece przy Namysłowskiej.

• Alga_I Autorytet

Wysłany: 21 września 2024, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Szczepiłam sie boostrixem wczoraj - też słyszałam, że dopiero w połowie października ma być dostawa do hurtowni w Polsce.
    Ja mieszkam przy granicy z Niemcami więc szczepionkę kupiłam w niemieckiej aptece. Jeśli ktoś ma możliwość to w Pasewalk lub w Schwedt na pewną są. Przyjmują polskie recepty bez problemu.

U mnie w okolicy (właściwie w całym województwie brak)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2024, 16:56

age.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ