X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr szczepienie w ciąży (krztusiec, błonica, tężec)
Odpowiedz

szczepienie w ciąży (krztusiec, błonica, tężec)

Oceń ten wątek:
  • Laura_1567 Debiutantka

Wysłany: 19 września 2024, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest ogromny problem z dostępnością Boostrixa i większa dostawa ma być w połowie października, ale gdyby ktoś szukał w Warszawie, to pojawiła się pierwsza partia w aptece przy Namysłowskiej.

• Alga_I Autorytet

Wysłany: 21 września 2024, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Szczepiłam sie boostrixem wczoraj - też słyszałam, że dopiero w połowie października ma być dostawa do hurtowni w Polsce.
    Ja mieszkam przy granicy z Niemcami więc szczepionkę kupiłam w niemieckiej aptece. Jeśli ktoś ma możliwość to w Pasewalk lub w Schwedt na pewną są. Przyjmują polskie recepty bez problemu.

U mnie w okolicy (właściwie w całym województwie brak)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2024, 16:56

age.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ