Wózek dla wysokich
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również obstawiam expandera mondo
co prawda nie jestesmy wysocy ale wózek sam w sobie jest wysoki więc wysokim rodzicom łatwiej jest wyjąć/włozyć dziecko no i rączka jest dobrze wysunięta, regulowana...
W sumie spełnia wszystkie parametry, które podałaś. -
nick nieaktualny
-
Zakupiliśmy z mężem baby design husky wersje zimowa, pierwsze próby spacerowania z wózkiem wyszły bardzo pozytywnie, gondola jest wysoko ustawiona, rączka dosyć daleko od kół także raczej nie powinniśmy kopać w wózek podczas szybkiego marszu. Ostateczny test już w marcu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My zdecydowaliśmy się na quinny moodd (ja mam 171cm a mąż 191cm), na maleństwo na razie czekamy ale po złożeniu i próbach jak na razie bardzo na plus
-
My zdecydowaliśmy się również na Riko Nano (ja 177cm, mąż 189 cm), ma regulowaną rączkę, czytałam sporo pozytywnych opinii. Wygląda na solidny i ma sporo "bajerów", ale jak się sprawuje to sprawdzę za jakiś czas, bo zdaje się, że na maleństwo jeszcze parę dni poczekamy
-
bergamotka wrote:Ja 180, mąż 190 wybraliśmy Bebettto Murano- naprawdę wysoki i duży w środku. Według mnie również ładny z wierzchu.
Bergamotka, daj znać jak sprawuje sie Bebetto Murano - tez jesteśmy nim zainteresowani ale wolałabym mieć jakąś opinię Mamy.