WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wyprawka dla dziecka i mamy
Odpowiedz

Wyprawka dla dziecka i mamy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• hania337 Nowa

Wysłany: 30 października 2024, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zwrócić uwagę na wózek Cavoe Axo Shine. Solidnie wykonany, ma świetną amortyzację i mnóstwo miejsca w gondoli, spacerówce, a nawet koszu zakupowym.

• Vixen_28 Nowa

Wysłany: 29 kwietnia, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, serio, muszę Wam polecić dwa gadżety, które totalnie zmieniły moje macierzyństwo 🙈❤️
    Od jakiegoś czasu używam ekspresu do przygotowania mleka modyfikowanego i przenośnego podgrzewacza do butelek od Warmener – i zastanawiam się, czemu tak długo z tym zwlekałam!

Ekspres https://warmener.pl/ekspres-do-przygotowania-mleka-modyfikowanego-warmener to dla mnie gamechanger — wystarczy nacisnąć przycisk i w kilkanaście sekund mam gotowe mleko w idealnej temperaturze. Bez latania z butelką do kranu, bez stresu, bez czekania. Nocne karmienia wyglądają zupełnie inaczej, serio. 😅

Do tego mam przenośny podgrzewacz https://warmener.pl/podgrzewacz-do-butelek-warmener i to jest sztos na spacery albo dalsze wyjazdy.

Jeśli któraś z Was jest na etapie nieprzespanych nocy, krzyków z głodu i ogólnego chaosu — to naprawdę polecam z całego serca. 💛
    U nas ten duet uratował wiele ciężkich momentów (i moje nerwy 😅).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 13:46

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ