X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wyprawka dla dziecka i mamy
Odpowiedz

Wyprawka dla dziecka i mamy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• hania337 Nowa

Wysłany: 30 października 2024, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zwrócić uwagę na wózek Cavoe Axo Shine. Solidnie wykonany, ma świetną amortyzację i mnóstwo miejsca w gondoli, spacerówce, a nawet koszu zakupowym.

• Vixen_28 Nowa

Wysłany: 29 kwietnia, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, serio, muszę Wam polecić dwa gadżety, które totalnie zmieniły moje macierzyństwo 🙈❤️
    Od jakiegoś czasu używam ekspresu do przygotowania mleka modyfikowanego i przenośnego podgrzewacza do butelek od Warmener – i zastanawiam się, czemu tak długo z tym zwlekałam!

Ekspres https://warmener.pl/ekspres-do-przygotowania-mleka-modyfikowanego-warmener to dla mnie gamechanger — wystarczy nacisnąć przycisk i w kilkanaście sekund mam gotowe mleko w idealnej temperaturze. Bez latania z butelką do kranu, bez stresu, bez czekania. Nocne karmienia wyglądają zupełnie inaczej, serio. 😅

Do tego mam przenośny podgrzewacz https://warmener.pl/podgrzewacz-do-butelek-warmener i to jest sztos na spacery albo dalsze wyjazdy.

Jeśli któraś z Was jest na etapie nieprzespanych nocy, krzyków z głodu i ogólnego chaosu — to naprawdę polecam z całego serca. 💛
    U nas ten duet uratował wiele ciężkich momentów (i moje nerwy 😅).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 13:46

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ