X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wyprawka dla dziecka i mamy
Odpowiedz

Wyprawka dla dziecka i mamy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• hania337 Nowa

Wysłany: 30 października 2024, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zwrócić uwagę na wózek Cavoe Axo Shine. Solidnie wykonany, ma świetną amortyzację i mnóstwo miejsca w gondoli, spacerówce, a nawet koszu zakupowym.

• Vixen_28 Nowa

Wysłany: 29 kwietnia, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, serio, muszę Wam polecić dwa gadżety, które totalnie zmieniły moje macierzyństwo 🙈❤️
    Od jakiegoś czasu używam ekspresu do przygotowania mleka modyfikowanego i przenośnego podgrzewacza do butelek od Warmener – i zastanawiam się, czemu tak długo z tym zwlekałam!

Ekspres https://warmener.pl/ekspres-do-przygotowania-mleka-modyfikowanego-warmener to dla mnie gamechanger — wystarczy nacisnąć przycisk i w kilkanaście sekund mam gotowe mleko w idealnej temperaturze. Bez latania z butelką do kranu, bez stresu, bez czekania. Nocne karmienia wyglądają zupełnie inaczej, serio. 😅

Do tego mam przenośny podgrzewacz https://warmener.pl/podgrzewacz-do-butelek-warmener i to jest sztos na spacery albo dalsze wyjazdy.

Jeśli któraś z Was jest na etapie nieprzespanych nocy, krzyków z głodu i ogólnego chaosu — to naprawdę polecam z całego serca. 💛
    U nas ten duet uratował wiele ciężkich momentów (i moje nerwy 😅).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 13:46

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ