X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wyprawka dla dziecka i mamy
Odpowiedz

Wyprawka dla dziecka i mamy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• hania337 Nowa

Wysłany: 30 października 2024, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zwrócić uwagę na wózek Cavoe Axo Shine. Solidnie wykonany, ma świetną amortyzację i mnóstwo miejsca w gondoli, spacerówce, a nawet koszu zakupowym.

• Vixen_28 Nowa

Wysłany: 29 kwietnia, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, serio, muszę Wam polecić dwa gadżety, które totalnie zmieniły moje macierzyństwo 🙈❤️
    Od jakiegoś czasu używam ekspresu do przygotowania mleka modyfikowanego i przenośnego podgrzewacza do butelek od Warmener – i zastanawiam się, czemu tak długo z tym zwlekałam!

Ekspres https://warmener.pl/ekspres-do-przygotowania-mleka-modyfikowanego-warmener to dla mnie gamechanger — wystarczy nacisnąć przycisk i w kilkanaście sekund mam gotowe mleko w idealnej temperaturze. Bez latania z butelką do kranu, bez stresu, bez czekania. Nocne karmienia wyglądają zupełnie inaczej, serio. 😅

Do tego mam przenośny podgrzewacz https://warmener.pl/podgrzewacz-do-butelek-warmener i to jest sztos na spacery albo dalsze wyjazdy.

Jeśli któraś z Was jest na etapie nieprzespanych nocy, krzyków z głodu i ogólnego chaosu — to naprawdę polecam z całego serca. 💛
    U nas ten duet uratował wiele ciężkich momentów (i moje nerwy 😅).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 13:46

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ