Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wyprawka dla dziecka i mamy
Odpowiedz

Wyprawka dla dziecka i mamy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • hania337 Nowa

Wysłany: 30 października 2024, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zwrócić uwagę na wózek Cavoe Axo Shine. Solidnie wykonany, ma świetną amortyzację i mnóstwo miejsca w gondoli, spacerówce, a nawet koszu zakupowym.

• Vixen_28 Nowa

Wysłany: 29 kwietnia 2025, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, serio, muszę Wam polecić dwa gadżety, które totalnie zmieniły moje macierzyństwo 🙈❤️
    Od jakiegoś czasu używam ekspresu do przygotowania mleka modyfikowanego i przenośnego podgrzewacza do butelek od Warmener – i zastanawiam się, czemu tak długo z tym zwlekałam!

Ekspres https://warmener.pl/ekspres-do-przygotowania-mleka-modyfikowanego-warmener to dla mnie gamechanger — wystarczy nacisnąć przycisk i w kilkanaście sekund mam gotowe mleko w idealnej temperaturze. Bez latania z butelką do kranu, bez stresu, bez czekania. Nocne karmienia wyglądają zupełnie inaczej, serio. 😅

Do tego mam przenośny podgrzewacz https://warmener.pl/podgrzewacz-do-butelek-warmener i to jest sztos na spacery albo dalsze wyjazdy.

Jeśli któraś z Was jest na etapie nieprzespanych nocy, krzyków z głodu i ogólnego chaosu — to naprawdę polecam z całego serca. 💛
    U nas ten duet uratował wiele ciężkich momentów (i moje nerwy 😅).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2025, 13:46

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2025, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od jakiego tygodnia zaczęłyście kompletować wyprawkę?

• sawak Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2025, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko polecam przygotować wyprawkę wcześniej. Ja już w 27tc trafiłam do szpitala, a w domu zupełnie nic nie przygotowane. Po wyjściu ze szpitala stwierdziłam, że mam jeszcze trochę czasu a tu klops- znowu szpital. Wyszłam w czwartek, aktualnie 32 tc i wszystko przygotowane (oprócz wózka 🤭) Wózek bliźniaczy: https://umalucha.pl/pl/menu/blizniacze-535.html

Chętnie poczytam kochane Wasze rekomendacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia, 09:36

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ