28 lat i brak ochoty na seks.
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko bosko ciri. To tacy faceci istnieją??????
Kuźwa jak my nie mamy co drugi dzień to jest dla niego rozpacz. Najchętniej to by z łóżka nie wychodził. A ja teraz w ciąży i naprawdę dwa razy w tygodniu by mi stykło.
Nawet jak miałam okres to się zawsze bzykaliśmy... Nie mówiąc o całodniowym molestowaniu. A tu za cycka złapie a tu klapsa w tyłek sprzeda. Eh.
Myślałam, że tak faceci mają. W szoku jestem...
Ciri no nie mów, że na pieszczoty ustne też by się nie skusiłJakbyś go tak w seksownej bieliźnie przyatakowała:)
-
Na ustne czasem tak ale jak wiadomo przy staniach to rownie dobrze moglo by nic nie byc.. Noo coz raczej mam wrazenie ze jak juz do pieszczot feancuskich dochodzi i to tylko z mojej strony to on szybko przechodzi do seksu(zreszta szybkiego) by nie dojsc albo moze z innego powodu... W sumie nie wiem.
-
Hmmm. Ciri no to na badania z nim. Wiesz pomijając starania to udany seks w związku jest b.ważny. I nie wyobrażam sobie takiej sytuacji z mężem. A jestem jego pierwszą partnerką seksualną w życiu i on dla mnie też
Więc po 9 latach nadal się nie znudził. Więc nie wierze, że to kwestia przyzwyczajenia czy też tego, że jesteście w stałym związku...
Może jakiś seksuolog? -
nick nieaktualny
-
jesli Wasi faceci maja problem z seksem zrobcie podsatwowe badania hormonalne u nich Estradiol i testpsteron
jelsi one beda ok to widac problem twki w psychice
moze sie stresuja staraniami
-
nick nieaktualnydokładnie, ja wczoraj powiedziałam : idź, zrób badania, podstawowe hormony, to nie trwa od dziś... powiedział najpierw, ze to przecież dziewczyny mają hormony, wtedy powiedziałam o testosteronie - a fakt, ale co ja mam powiedzieć?
no jak to co, powiedz, ze nie masz potrzeby sexu i to nie jest normalne, a jesteś takim pacjentem jak dziesiątki tego dnia u lekarza.
do ogólnego niech najpierw idzie, po skierowanie i tyle. Potem będziemy myśleć.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ogólny mu nie da skierowan na estradiol i testosteron .. to niech zrobi prywatnie. bo zanim dostanie skierowanie to minie ..ewentulanie do urologa moze wziasc skierowanie
-
nick nieaktualny
-
wroclawianka83 wrote:popatrzę jacy specjaliści w luxmedzie przyjmują, moze urolog jest
dzięki
-
Marietta wrote:Aniu- testosteron z kwri wykonuje laboratorium normalnie?
Sam wynik skonsultować z endo czy z ogólnym?
wynik jesli bedzie w normie czykli w tym wieku powyzej 500 to raczje nie bedzie trzeba konsultowac jelsi bedzie blisko dolnej granicy . wtedy endorkynolog raczej
ewentulanie urolog zajmujacy sie problemem meskim.. tak jak to jest np w Łodzi jest katedra adnrologii i endokrynologii plodnosci ..Marietta lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Dziękuję za odpowiedź
Marietta lubi tę wiadomość
-
Dobrym afrodyzjakiem jest granat. Szczególnie dla mężczyzn. Tylko trzeba jeść systematycznie np. Dobre efekty są przy jedzeniu jednego owoca na dwie osoby co drugi dzień. U nas nigdy nie było problemu z ochotą na sex ale przy takim spozywaniu granatów zauważyliśmy ich dobroczynne działanie. Nasi znajomi z problemem potwierdzili działanie granatów. To nie mit ale sprawdzone działanie. Z tym że podkreślam liczy sie systematyczne jedzenie i przez pewien czas np. Miesiąc. Może to nie wyleczy ale wspomoże....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:46
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-