Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Androlog - godny polecenia
Odpowiedz

Androlog - godny polecenia

Oceń ten wątek:
  • Paullaa90 Debiutantka

Wysłany: 18 stycznia, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Po dwóch latach bezskutecznego leczenie u dwóch różnych andrologów zdecydowaliśmy się na wizytę u Wolskiego w Novum. Oczywiście zabierzemy wszystkie wyniki i całą historię leczenia na wizytę ale chciałam zapytać o przebieg badania. Dokładnie czy będę musiała być podczas badania- wiem, że mąż nie czuje się komfortowo i chciałabym aby czuł się jak najlepiej, czy jest to za parawanem albo czy istnieje możliwość wyjścia na ten czas z gabinetu? Czy dr bada też przez odbyt? Mąż odmówił tego badania przy ostatnim lekarzu dla niego to jakaś blokada psychiczna i boi się że zwymiotuje... Czy są jakieś badania które dr zawsze zleca i warto je mieć już na pierwszej wizycie poza najbardziej aktualnym badaniem nasienia?

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ